Merhaba şuan 2015 MT 07 sahibiyim ama 130 bin lira kadar bir borcum var benim motorda +250 bin lira ediyor kalan parayada Ankara'da 140 bin liraya cbf 600 buldum. Ankara'da 2 tane ustayı arayıp sordum(isim vermem hoş olmaz) ilk usta piyasası nazlı alanı az ama çok çabuk bozulacak makina değil dedi şunuda ekledi bu cbr600 bloğunun kısılmış versiyonu cbr600 50 bin kmde biterse bu 120-130 bin kmde biter dedi.2. usta ise cbf 600 ü duyunca tek cümle uzak dur tabi bir kaç bişey ekledi ama işte bi tereddüt yaptırmadı değil,kaldı ki ben motomania kanalın 346 bin kmde olan cbf600 görmüştüm ama o tek elden binilen motordu biraz spesifik bir olay.
Ben neden cbf600 almak istiyorum. Uzun yolda rahat etmek abs olması motora çok para veremesemde motor yesek o bende olmasa 50 60 100ü babamdan dayımdan ister alırım. Honda yani bulamadığımı japonyadan 20-45 gün bekler motora binmem araba ile gezerim. Yaz geliyor gidip dominar 400 alacağıma cbf 600 daha mantıklı geldi ha bu arada yakıt sıkıntı değil. Bugün 2023 dominar 400 kullandım çok titriyor 5 km kullandım Allahım bune dedim CBF 600 ü kullanmış iyi kötü yanlarını görmüş kişiler cevap verirse çok sevinirim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-dusuk-km-sifir-muayene-acil-nakit-satilik-takas-yok-acil-1169628832/detay/
buda alacağım motor. Abimler Ankara'da ben gitmeden bakarlar ederler hatta benim adıma satış bile alırlar :D