Seni anladım ama tecrübeme göre bazı şeyler var para ile düzelmesı imkansız olmasa da ( olan kısımlar da var tabi ama )ona ne para ne vakit ne sabır ne de beğeni yetmiyor.
Günlerin lanet okumakla motorumdan neden vazgeçtim le geçebiliyor.
Açtığım konularda inazuma alım aşamasında yaşadığım datça macerası var. Okursan onunda motoru cillop gibiydi 20 küsür bindeydi. Ama o zaman piyasası 50 bin lira olan motoru o arkadaş bana bedava verse hediye etse zarara girerdim. Çünkü 50 bine satın alabileceğim bir inazuma haline getir.ek için o motora en az 80-90 bin harcardım. Bak motor bedava verildi sadece görüntüyü yürürü düzeltmekten bahsediyorum. Resme bakarsan hadi canım güzel işte derdin. Yanına gidin ce haaddeee lan bu ne. Nitekim bende öyle dedim ve eve geldiğimde o motoru bırak para vererek almayı hediye etmedikleri için dua ettim.
Aynı şekilde pandemi zamanında erdekten bir laguna 2 alacaktım. İlandaki arabaya erdekte oturan bir arkadaşımız baktı cillop gibi işte dedi,expere adamın bana yolladığı resimleri yolladım guzel araba abi gönder bakalım dedi. Araç sahibine adres verdim expere gitti ve exper beni aradı abi parana yazık ben bu arabaya bakmıyorum paran cebinde kalsın dedi.Bana yolladığın araba ile bu gelen arabanın sadece plakası aynı geri kalan hiçbir zerresi aynı değil alakasız dedi guncel resimleri attı. Şoka da girsim bime de A101 e de ama işın içinden çıkamadım. Megerse sahibi bana 5 sene önce arabayı alırken ki resimleri atmıs aradaki 5 senede araba 25 yaş yemiş.
Kendi gözünle görmeden kimseye güvenme.