850k Motosiklet Öneriniz? SS
Reklamlar
-
Arkadaşlar Aprilia kullanıcısıyım bu motor 1 yaşında 10 binde silindir sıyırdı . Kesinlikle güvenilecek motor değil bu yüzden Aprilia gibi markalardan uzak duruyorum . Şuan servisde çıkar çıkmaz satacağım . Yoksa bu paralara evet 0 kasa rsv4 alabiliyorum ancak 0 güvenim var. Bir arkadaş da deneyimden söz etmiş kardeşim merak etme deneyimim fazlasıyla yeterli ancak bu güne kadar kimseden emanet mal almadım binmem de , vermem de ! E binmeden nasıl bu 3 motor hakkında yorum yapabilirim ?
Reklamlar
-
tugbay adlı üyeden alıntı
Evet RSV4 iyi bir seçenek olur. Balıkesir MotoAltan da inceledim önceki gün.
RSV4 ü pasif edersek 3 seçenek arasında ZX10R Bana en hırçını geliyor. Yolda denk geldiklerim arasında en azından. 3 ünü de sürmedim teknik yorum yapamam.
test sürüşü yaptırıyorlar mı hocam rsv4 ü?
-
murattatoğlu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Aprilia kullanıcısıyım bu motor 1 yaşında 10 binde silindir sıyırdı . Kesinlikle güvenilecek motor değil bu yüzden Aprilia gibi markalardan uzak duruyorum . Şuan servisde çıkar çıkmaz satacağım . Yoksa bu paralara evet 0 kasa rsv4 alabiliyorum ancak 0 güvenim var. Bir arkadaş da deneyimden söz etmiş kardeşim merak etme deneyimim fazlasıyla yeterli ancak bu güne kadar kimseden emanet mal almadım binmem de , vermem de ! E binmeden nasıl bu 3 motor hakkında yorum yapabilirim ?
yok canım ne alaka diyeceğim geliyor ama 3600 km'de kol çıkaran rsv4'ü gözlerimizle gördük hepimiz demek ki cidden narin makineler bu kadar para emanet edilmez.
-
doberman adlı üyeden alıntı
yok canım ne alaka diyeceğim geliyor ama 3600 km'de kol çıkaran rsv4'ü gözlerimizle gördük hepimiz demek ki cidden narin makineler bu kadar para emanet edilmez.
el bombası bu kaçıncı gördüğüm aprillia vakası oldu saymıyorum artık.bende gittim rs660 tuono vs baktım bir ara ödemesi vs çok cezbediciydi motorda öyle ama devamında ruh sağlığımı kaybedebilirim diyerekten uzak durdum.aslında durum şöyle oluyor ducati bu işi yine çözdü ama aprillia nın yolu daha çok belliki.olup olmadık güçleri olmadık cc lere yüklüyorlar.motorun suyunu sonuna kadar sıkıyorlar.hiç bir üretici aprillia ve ducatinin çıkarttığı güçleri çıkarmıyor.çıkartmadığından değil çok riskli olduğundan dolayı şekil a da gözüküyor.0 km den korktum 2. el aprillia alsam komaya girerim heralde.
-
cemalesmen adlı üyeden alıntı
2018 Cbr 1000rr ım vardı 900 km de almıştım tokattan istanbula 299 yağdıra yağdıra 4-5 saatte gelmiştim
üstünde two brothers egzoz vardı bak ben böyle bi ses duymadım çok güzel sesi vardı şehir içi rahat olmuyor diye sattım mt aldım hiç r1 de sürdüm sesi sinek gibi geldi şuan racing alcak olsam r1 alırım daha rahat geliyo bana zaten hepsi 300 basıyor benim için pek önemi yok
Kusura bakmayın, sizi bir sosyal deneyde kullanacağım şimdi.
Dün "Tekirdağ'da bir motosiklet sürücüsü..." kaza başlığında "ölsün, gebersin" diyen arkadaşlar, ve o paylaşımları beğenenler:
Sizlere sesleniyorum.
Haklı olarak dolu silaha benzettiniz, sonucunu ön göremiyorsa binmeyecek dediniz. Mangalda su bırakmadınız. Üstüne "ölsün gebersin" gibi aşırı tepkileri eleştiren ben dahil bir kaç kişiye bir ton laf ettiniz.
Buyrun:
Bakın bu arkadaş açık açık yazmış. Haydi buyrun yazın şimdi. Orası burası kırılıp hastanede yürüyüp yürüyemeyeceği belli olmayan adamın arkasından lanet okumak yerine bu arkadaşa tepki gösterin hadi. "yahu hepimizin gittiği trafikte o hizda gidilir mi hiç, herkesin hayatını tehlike atmaya ne hakkın var" diye hesap sorun hadi.
İnsanlar forumda "trafikte 300'le gidiyorum" yazmaya çekinsinler gelecek tepkilerden dolayı. Farkındalık oluşsun. Toplumda sayıları artmasın.
Haybeye lanet okumak yerine bir işe yarayın... Pozitif bir katkınız olsun.
Hadi.
Bekliyoruz.
Sesiniz çıksın.
Kedi yavruları sizi...
-
JK5F adlı üyeden alıntı
Otoban 200+ gazlaması ve pist dışında bence mevcut motorunuzun yapıp da verdiğiniz alternatiflerin yapamayacağı hiçbir şey yok. Şekil şemal desen RS660'ın eline anca RSV4 su döker muhtemelen. Ben olsam Aprilia'dan devam ederdim.
Aprilia'nın RSV4 motorunda kronik blok sorunu var diye biliyorum ayriyetten Servis ağı biraz zayıf parçaları ve ustası daha zor bulunuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
A1 ehliyeti olan birisi olarak , ses olarak zx10r aralarında en iyisi 2016-2017 kasalarının kafa yapısı ve tipi de gayet güzel geliyor bana .
Öte yandan R1'in görünüşü , teknolojisi , viraj alması gayet iyi tek kötü yanı sesi bence onu da Akrapovic full kurtarabilir .
Cbr 1000rr-sp kafa yapısı beni cezp etmiyor ancak altın tonu sarı jantları çok güzel , üstüne oturmuş ve biraz sürmüş birisi olarak 1.84 boy 93 kiloyla motor çok küçük geldi bana
Aralarında servis ağı , teknolojisi , virajı iyi olan R1 sonrasında zx10r
Öneri vermek pek bana düşmez sonuçta neredeyse hepsi 1. viteste top speedimi görüyor ancak öneri olarakta GSX-R1000 veya Panigale V2(şekli şemali o biçim dedirten bir motosiklet)
-
Rsv4 viraj kabiliyeti ve en tehlikeli anlarda kol çıkarması ile ünlü bir makina zaten.
*
Konu sabinden bağımsız.
Allah'In meczupu iplenmedikçe böğürüyor.
-
R1 e bir de egzoz masrafınız olacak egzozsuz denk gelirse.. Hoş egzozla da düdük gibi sesi var ya
-
hee kronik blok sorunu var =)
dünyanın ilk ve şu ana kadar halen tek "kol çıkaran" rsv4'ünü kıran arkadaş zx10'u da kırdı pek sesi çıkmıyor.
yahu m1000rr'ın yılı doldu muydu? 3 tane bloğu paramparça eden makina sırf ben gördüm. ama rsv4 problemli :D
hoş samimi diyorum böyle bilinmesi benim işime geliyor. sürekli ucuza satılıyor aprilia :D
**
Murat'ın sürüş tarzını az buçuk bildiğim için onun yerinde olsam 1000RR SP'ye yönelirim.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın, sizi bir sosyal deneyde kullanacağım şimdi.
Dün "Tekirdağ'da bir motosiklet sürücüsü..." kaza başlığında "ölsün, gebersin" diyen arkadaşlar, ve o paylaşımları beğenenler:
Sizlere sesleniyorum.
Haklı olarak dolu silaha benzettiniz, sonucunu ön göremiyorsa binmeyecek dediniz. Mangalda su bırakmadınız. Üstüne "ölsün gebersin" gibi aşırı tepkileri eleştiren ben dahil bir kaç kişiye bir ton laf ettiniz.
Buyrun:
Bakın bu arkadaş açık açık yazmış. Haydi buyrun yazın şimdi. Orası burası kırılıp hastanede yürüyüp yürüyemeyeceği belli olmayan adamın arkasından lanet okumak yerine bu arkadaşa tepki gösterin hadi. "yahu hepimizin gittiği trafikte o hizda gidilir mi hiç, herkesin hayatını tehlike atmaya ne hakkın var" diye hesap sorun hadi.
İnsanlar forumda "trafikte 300'le gidiyorum" yazmaya çekinsinler gelecek tepkilerden dolayı. Farkındalık oluşsun. Toplumda sayıları artmasın.
Haybeye lanet okumak yerine bir işe yarayın... Pozitif bir katkınız olsun.
Hadi.
Bekliyoruz.
Sesiniz çıksın.
Kedi yavruları sizi...
Tek cevap yok... Penguen belgeseli tarzında devam ediyor başlık...
Aynen Nasrettin hoca'nın fil istemesi olayına döndü bu. Bize bir ton laf ettiler, forumda olmayan yatalak adama lanet ettiler, ama kendilerine cevap verebilecek bir tane rastgele insan gördüler mi sus-pus-arazi hepsi.
Yuh size. Haybeye gürültüden başka bir şey değilmişsiniz demek ki. Yiyin bu lafı oturun e mi.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
dünyanın ilk ve şu ana kadar halen tek "kol çıkaran" rsv4'ünü kıran arkadaş zx10'u da kırdı pek sesi çıkmıyor.
yahu m1000rr'ın yılı doldu muydu? 3 tane bloğu paramparça eden makina sırf ben gördüm. ama rsv4 problemli :D
hoş samimi diyorum böyle bilinmesi benim işime geliyor. sürekli ucuza satılıyor aprilia :D
**
Murat'ın sürüş tarzını az buçuk bildiğim için onun yerinde olsam 1000RR SP'ye yönelirim.
1000 tane motorda 1 tanesi kolu bacağı çıkardı diye o kronik sorun olmaz. 1000 tane motorun 900-950'sinde aynı sorun varsa o kronik sorundur. sorunsuz binen kimse sağda solda böyle bi motor aldım çok güzel çıktı diye yazmaz zaten, sadece sorun yaşayanlar yazar. o 3-5 kişiyi görüp de bu motor kronik sorunluymuş demek yanlış.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
**
Valla bende yazıp yazıp sildim uğraşmaya değmez diye. Youtubedan 2-3 tane video izleyip, Aprilia sorunlu diye geliyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
1000 tane motorda 1 tanesi kolu bacağı çıkardı diye o kronik sorun olmaz. 1000 tane motorun 900-950'sinde aynı sorun varsa o kronik sorundur. sorunsuz binen kimse sağda solda böyle bi motor aldım çok güzel çıktı diye yazmaz zaten, sadece sorun yaşayanlar yazar. o 3-5 kişiyi görüp de bu motor kronik sorunluymuş demek yanlış.
Kaldı ki Aprilia gibi motorlara binen insanlar genelde çok forumlarda ve platformlarda vs de takılmıyorlar, daha kapalı ve küçük grupları oluyor genelde...
-
dostum 850 bin lira parayı kim bulmuş sen bulup motor alasın
şayet 850 bin lira para gibi bir para dedenden atandan kalacaksa miras
falan birşeyle 850 bin lıra sahibi olacaksan o kadar parayı motora bağlama
850 bin lirayı faize veya altına koy az para değil ayda 40 bin tl getirisi var faizde
ama motorda ayda 40 bin gideri olur, maaşın yetmez başkan
-
Forumlara takılmayan esrarengiz olusumlar
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Kronik kelimesi acayip bir şeye dönüştü Türkiye'de ya. RS660'ın kollarında kronik problem var falan diyenler çıkıyor.. =) alakası yok da işte anlatamazsın da, anlatma da zaten bana ne yani.
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Valla bende yazıp yazıp sildim uğraşmaya değmez diye. Youtubedan 2-3 tane video izleyip, Aprilia sorunlu diye geliyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Kaldı ki Aprilia gibi motorlara binen insanlar genelde çok forumlarda ve platformlarda vs de takılmıyorlar, daha kapalı ve küçük grupları oluyor genelde...
Ya valla bende sayılar da var =) işin ineği olmaktan merak edip araştırınca bilgiye ulaşılıyor. RSV4'lerde 10 yıldır en fazla karşılaşılan sorun belli, kolla molla alakası yok. Kol çıkardım diye video çeken arkadaşın motorunun da kol çıkardığı yok da.. Dediğim gibi böyle bilsinler, almak isteyenin işine geliyor. =) Son 3 yılda çok satılınca kitlenin içinde para kazanırız şu an ucuz diyenler oluyor. Yapmayın etmeyin diyoruz da dinlemiyorlar işte, sonra Doğan Trend zam yapmadı motorlar ucuz kaldı diye isyan ediyorlar :D
-
ne boş insansın kardeşim , Öncelikle sen kimsin benim maaşım hakkında konuşuyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
ne boş insansın kardeşim , Öncelikle sen kimsin benim maaşım hakkında konuşuyorsun ?
akrapovich adlı üyeden alıntı
dostum 850 bin lira parayı kim bulmuş sen bulup motor alasın
şayet 850 bin lira para gibi bir para dedenden atandan kalacaksa miras
falan birşeyle 850 bin lıra sahibi olacaksan o kadar parayı motora bağlama
850 bin lirayı faize veya altına koy az para değil ayda 40 bin tl getirisi var faizde
ama motorda ayda 40 bin gideri olur, maaşın yetmez başkan
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
İşte buda niye buralarda takılmadıklarına çok basit bir örnek
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
İşte buda niye buralarda takılmadıklarına çok basit bir örnek
Az ötede oyna genc adam
-
@Hırbonen gidince Aprilia'cılar coşmuş yine
Şu butik markanın değerini, sıradan avam insanların anlamaması kadar normal bir şey yok. Ben bile neredeyse alıyordum ama baktılar İngilizcem yeterli değil satmadılar
-
murattatoğlu adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Don't feed the troll.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)