Temiz Motor'da bakım/tamir yaptıran var mı?
Reklamlar
-
Motorumu aldığımdan beri ismi lazım değil bilindik ve başarılı bir servise götürüyorum. Usta işin piri tamam ama artık arayınca ulaşmanın zorluğu, gittiğimde de yer yer köpek gibi davranmaları vesaire artık biraz canıma tak etti. Birkaç ay önce Temiz Motor'dan Koray'a motoru yıkatmaya götürmüştüm, son derece kibar biri ve tamir bakım işleri de yapıyor. Google yorumlarda bir sıkıntı göremedim ama burada da sormak istedim, bu yönde hizmet alan ve yorumu olan var mı? Gerçekten canıma tak etti artık çünkü, alt tarafı iki parça değiştirteceğiz bir şey onartacağız ya da bir şey danışacağız, doğru düzgün iletişim kurabileceğim güvenilir yeni bir adres arıyorum.
Reklamlar
-
ducati varken düzenli temizlik için gittiğim yer koray harbiden iyi biridir çözüm odaklı çalışan birisi ducatiden ne kadar anlar ne kadar yaparım der onunla ilgili bir yorum yapamam hiç bakım yada servis için gitmedim ama r25 de vardı onun bir iki kere bakımları için bıraktık çok temiz şekilde yapmıştı işi bir konuşun eminim diğer ducati servisi ( muhtemelen özkan usta ) gibi suratsız karşılanmazsınız
-
Herhangi bir motosikletin herhangi bir tamir işlemi ile ilgili gidebileceğini veya danışabileceğiniz biri Koray.
Mekanik hemen her konuda kendi bilgisi zaten vardır, bilgisi olmadığı veya başa bela konularda da zaten girişmez. Hallederiz kayınço modelinde biri değil.
848 yaşatmak her zaman biraz zorlayıcı olacaktır bunu herhangi bir servisle çözemezsin orası başka tabi =)
*
Saklar eder gibi olmasın, Koray benim arkadaşım zaten, ancak bu söylediklerim bununla alakalı değil. Kendisiyle tanıştıktan sonra sürekli gitmem de düzgün iş yapmasından kaynaklı. Daha eski arkadaşım olup gitmediğim yerler de var =)
-
Cevaplar için çok teşekkürler. @killingroad valla 3 senedir bende, nazar değmesin hiçbir sıkıntısını çekmedim, desmonun parasını verirken arka tarafta biraz acı hissettim ama mutlu mesut geziyoruz kendisiyle.
-
JK5F adlı üyeden alıntı
Cevaplar için çok teşekkürler. @killingroad valla 3 senedir bende, nazar değmesin hiçbir sıkıntısını çekmedim, desmonun parasını verirken arka tarafta biraz acı hissettim ama mutlu mesut geziyoruz kendisiyle.
desmo bakımı ne kadar tuttu hocam ve hangi tarihte yaptırdınız?
ducatiler için her lafı geçtiğinde desmo diyip duruyorlar, o yüzden merak ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)