Alıntı HarbiyeliTRe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Maalesef çantasiz alacağım forzayı fren konusunda haklısınız bayide inceleme yaparken aşırı sertti o konuda eksi bana göre peki bu bayide bana yokuşta çıktığınızda ve virajlarda xmax daha iyi dendi yani forza yokuş çıkamıyor mu ölüyormu yoksa sadece performans farkı mı var ayrıca ben görüntü olarak ikisinide beğeniyorum ama xmax bir tık daha iyi geliyor lakin düz paket renkleri çok olmamış bu yıl.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Sıfır alacağım lakin yamaha bayisinde xmax yokuşta daha iyi çıkıyor diyip forzada çıkamıyor dediği için şuan aklım çelindi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Hocam düz paket xmax forzaya çok rakip değil bana göre lakin ikisinide çantasiz alacağım için birde 20 bin fazla verip illaki çantalı alayim mi birde forzada tercih etmek istediğim renk siyah ama beyaz ve nardo neden bu kadar fazla tutuluyor?
Hocam ikisinin de virajları kötü, yani zaten viraj aleti değiller kötü olmaları normal. Xmaxın virajlarının daha iyi denmesinin sebebi amortisörlerin sertliği, ama yine de şaseden, ön amortisörlerin teleskopik olmasından dolayı virajda iyisi de yalpalar, onu kriter almayın. Yokuşta bayılıyo dedikleri biri 110la çıkıyosa biri 105le çıkar atla deve değil, inanın fark yok aynı gidiyo ikisi de. Forza daha sessiz sakin yürüdüğü için performanssız zannediliyo ama 5kmlik bi drag yarışı yapsalar xmax 15 20 metre anca önde tamamlar, öyle farkı koyup gözden kaybolmaz yani. Xmaxın sesi gür ve daha güzel olduğu için motor hissiyatı daha çok derler, doğrudur. Fakat konu ses değil, ikisi de motor değil zaten, scooter. Gönlünüzden geçeni alın binin, inanın pişman olmazsınız ikisinden de. Elimden geldiğince detay aktarmaya çalışmıştım, onları baz alarak hangi kriterleriniz öncelikliyse ona göre seçin.