Ekipman ehliyet tamam, sıra motorda.
Reklamlar
-
lordmayros adlı üyeden alıntı
Tam 2 sene önce bende ehliyeti aldiktan sonra ilk motor olarak NK 150 almistim kesinlikle tam bir baslangis motoru cok severek kullanmistim tavsiye ederim ama ikinci el nasildir bilemem ben sifir almistim
Anilarim canlandi
https://i.hizliresim.com/kujpral.jpeg
burası in istanbulun otoparkı mı
Reklamlar
-
yarım akıllı adlı üyeden alıntı
Yani, olumlu yorum okuduğum kadar olumsuz da yorum okudum bu motor hakkında, o yüzden 4. 5. tercihim olabilir ancak. Size sağlamının denk gelmesine sevindim cidden yamuk olanı uğraştırıyor insanları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Görüntüsü çok güzel valla. Bursa'da CF MOTO'nun da düzgün bir servisi ve satış yeri yokmuş şimdi baktım da, 0 motor almak için illa İstanbul'a gitmek mi gerekiyor ya? :(
Cf moto'nun Bursa'da mototika diye bayisi olması gerekli güzel diye biliyorum emin olmamakla birlikte oraya gidip bakabilirsin
-
uurrdmrr adlı üyeden alıntı
Cf moto'nun Bursa'da mototika diye bayisi olması gerekli güzel diye biliyorum emin olmamakla birlikte oraya gidip bakabilirsin
Arora satış bayisi diye geçiyor, CF Moto sattıklarına dair bir bilgi yok maalesef ama servisi iyiymiş, sağolun.
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
burası in istanbulun otoparkı mı
yok hocam bizim sitenin otoparkı
-
cbf alma eğer nah çeken dede fotosundaki dede sen değilsen
-
doberman adlı üyeden alıntı
cbf alma eğer nah çeken dede fotosundaki dede sen değilsen
asjgıoas galiba 0 NS125 alacağım ödeme konusunda anlaşabilirsek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)