Tenere'me yeni soft yan çantalarım
-
Reklamlar
-
Çok güzel görünüyor güle güle kullanın...
-
Renk uyumu çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
-
motorun rengi çok güzel tam çöl aslanı keşke benimde olsa
-
-
Bir de ortaya tabla yapsak el işi Mosko çanta süper =)
Kumaşı aldığın ve çantayı yaptırdığın yerlerin bilgisini verebilir misin?
Asfalt için "baz alabileceğin" hava basıncı arka maşada vardır, 2.0 bar 2.3 bar (ö a) gibi bir basınçla deneyebilirsin. Arazide ne kadar zorlayacağına bağlı olmakla birlikte ön daha da indirilebilir ama bu deneyip kendin yorumlayacağın bir şey biraz da. Bazı koşullarda toprakta iyi tutuş için asfaltta tedirgin edecek basınçlara kadar inmek gerekebiliyor.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Kumaşı aldığın ve çantayı yaptırdığın yerlerin bilgisini verebilir misin?
Ö.m gönderdim
-
-
Motorun rengi çok güzel ya, kazasız belasız.
Ben de şundan aldım, gelsin de bakalım güzel üründür umarım.
-
tam Çöl makinesi olmuş. ortama ayak uydurmuş.
-
Çok yakışmış güle güle kullanın Soft çanta iyidir kullanışlıdır. Motoru devirdiğinizde hem çantaya hem motora zarar gelmez. Alüminyum çantaya göre hafiftir, kullanılmadığında yer kaplamaz. Fakat alüminyum çanta kadar havalı olmadığı için ülkemizde de çok tutmaz. Özellikle İstanbul için konuşursak; bizim 3'lü alüminyum çanta ile 5km ötedeki ofisine giden patronlarımız meşhurdur
-
Tenerenin rengini çok beğendim. Maşallah.
-
hem tenere 660 ta hemde halihazırda afrika twin de kullanıyorum çok hafif çok sağlam metal çantayı bedava verseler takmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
-
Rengi güzelmiş, çantalarla da uyumlu olmuş. Ben de Denizli'de ikamet ediyorum ama benim motor ağır olduğu için TET için çok uygun değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Denizli bölgesinde Eşeler Yaylası ve Akdağ tarafları gayet güzeldir. Wikilocta rotalarım mevcut.
-
zihnigonen adlı üyeden alıntı
Rengi güzelmiş, çantalarla da uyumlu olmuş. Ben de Denizli'de ikamet ediyorum ama benim motor ağır olduğu için TET için çok uygun değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Denizli bölgesinde Eşeler Yaylası ve Akdağ tarafları gayet güzeldir. Wikilocta rotalarım mevcut.
Takip ediyorum hocam sizi. İnstagramda gezileriniz harika ama çok uzun rotalar yapıyorsunuz Haftasonları git-gel max 100 km'lik gezileriniz olursa katılmak isterim size.
TET diyorum ama aslında Pulsar'dan Tenere'ye yeni geçtim. Çok fazla arazi hele TET tecrübem hiç yok. Sizin Super Tenere nin gidebileceği rotalarla başlamak daha uygun olacak benim için. Yakın rotalara yakında sürüşleriniz olacaksa dediğim gibi size eşlik etmek isterim.
-
instagramdan telefon numaranı bırak. Bu civarda yaptığım günübirlik dağ gezilerinde haber edeyim inşallah
-
Renkleri motorun rengine uymuş. Çok da güzel olmuş. Alt tabla da olsa idi (belki vardır ben göremiyorum) çok iyi olurdu. V strom 650 motoruma cbf 150 nin yan çanta demirlerini takmıştım. Birebir uymuştu ve alt tablası da vardı, katlanabiliyordu. Böyle bir sistem çok işine yarayacaktır.
-
Hocam Motobagaj dan mı aldınız? Firmayla görüştüm gayet iyi fiyatlı. Sadece bağlantı sağlam mı, sağlıklı mı onu merak ediyorum.
-
Mallaca adlı üyeden alıntı
Renkleri motorun rengine uymuş. Çok da güzel olmuş. Alt tabla da olsa idi (belki vardır ben göremiyorum) çok iyi olurdu. V strom 650 motoruma cbf 150 nin yan çanta demirlerini takmıştım. Birebir uymuştu ve alt tablası da vardı, katlanabiliyordu. Böyle bir sistem çok işine yarayacaktır.
Evet alt tablası olsa daha iyi olacak aslında. Bendekinde alt tablası yok. Çantayı yaptırdığım yere önereyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
okanius adlı üyeden alıntı
Hocam Motobagaj dan mı aldınız? Firmayla görüştüm gayet iyi fiyatlı. Sadece bağlantı sağlam mı, sağlıklı mı onu merak ediyorum.
Reklam yaptığım düşünülmemesi için size firma bilgilerini mesaj olarak yolluyorum. Muhtemelen motobagajdan fiyatları daha uygun yaptırdığımı düşünüyorum
-
selsa adlı üyeden alıntı
Güzel hocam, seversiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)