Bahsettiğin şeyin olması için kameranın kaskın ortasından çok kaymış olması gerekir sanki?
Ben GoPro'da en en geniş Hyperview mıydı neydi onu değil bir düşük geniş açıyı kullanıyorum genelde. En geniş olanda görüntünün yanlarına doğru deformasyon çok artıyor ve özellikle kafa sağa sola çevrildiğindeki hareket - en azından ben izlerken bana çok rahatsız edici geliyor.
Geniş kayıtta uzaktaki cisimler her zaman biraz dandik oluyor. Mümkün olan en yüksek çözünürlükte çekip oraya zoom yapılabilir anca.
Düzenleme için ben Premiere Pro kullanıyorum, bilhassa GoPro kullanan kişilere de kati suretle önermiyorum.
Birincisi Premiere biraz fazla uyuz bir arayüze sahip. Tabii ki hemen her şey yapılabiliyor ama nerede olduğunu kendi kendine bulmak mümkün değil, biraz dokümantasyon veya google araması gerektiriyor.
İkincisi GoPro ile renk konusunda bir türlü anlaşamıyorlar. Daha önce Adobe sanırım bunu fark ettiği için GoPro'lara özel bir LUM yayınladı, kabaca gammayı kısarak renklerin biraz kendine gelmesini sağlıyor ama yine çok verimli değli. Ha günün sonunda bir vlog'da ideal renk/ışık yapmak neredeyse imkansız çünkü 3 saniyede tüm kompozisyon ve ışık dağılımı değişmiş oluyor, bunu temiz bir şekilde yapmak acayip zaman alacaktır.
Resolve'a girişeyim onu öğreneyim diye bir niyetim var ama 6-7 aydır da niyet aşamasından ileriye gidemedi maalesef.
youtube.com/@bisuruyorum
Bende insta360 ace pro kullanıyorum kamera cidden güzel yazılım desteği var.
benim tek sıkıntım mic adaptor aldım ancak uygun fiyatlı kablolu mikrofon bulamadım ace pro için, bu kamerayı kullanıpta mikrofon tavsiye edebilecek var mı ?
Dji gopro gibi stabilse güzel benim 6 yıllık hero7 black yavaştan ölmeye başladı başka bi kameraya geçcem dji marka dronum vardı ve kamerası çok mükemmeldi 6 yıllık dji dronum'da kamerası hala fark atacak seviyede güzel ve dron taş gibi dron çok düştü bataryası şişti başka sıkıntı olmadı. Dji bu işi biliyor muhtemelen dji kameraları güzeldir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)