kask kamerası için bütçem 7-8k civarları
kask için bütçem 6k maksimum
kask kamerası için bütçem 7-8k civarları
kask için bütçem 6k maksimum
Bence kameraya ayırdığınız bütceden biraz kısıp kask kalitesini arttırın.
kamera zaruri bir ihtiyaç değil, 6k ya ls2 alacağına 13 15e gerçekten kaliteli güvenilir bir kask alın.
ben hjc v10 aldım fiberglass 11.5k hem yeni çıktı 2023 üretim tarihi kask ömrü 4 yıl deniyor eğer bir hasar almazsa içindeki köpük sertleşiyor zamanla
s3 intercom kameralı gelenin müzik,konuşma iyiydi ama kamera sorunluydu iade yaptım tekrar aldım 4.3k buda olmazsa wolfang ga420 alıcam sanırım amazondan bakabilirsin
Ne kadar doğru bir tespit sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
Öneri için teşekkür ederim interkomu denedikten sonra beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız sevinirim
https://youtu.be/VWC7Lmge4dA?si=E63K2M7bqWDDQRBx
Dışında mikrafon yok o yüzden kayıt güzel oluyor , aramada yaptim telefon gorusmesi de netti , muzik sesi bile geciyor kayita kaskiniz rüzgar almasına göre değişir artik .. gerçi hata yokmus bugün gördüm paylaşan arkadaş yazmış wifi modunda o pembelikler çıkıyormuş normal kayıtta sorun yok demiş boşu boşuna iade ettik yeni ürün gelince bakarım artık plakaları göstersin bana yeter
kamera da interkom da zorunlu ihtiyaç değil ama kask zorunlu ihtiyaç ve alabildiğinizin en sağlamını alın. sonra interkom ve kamera düşünürsünüz, önce emniyet.
2017'den beri motor kullanıyorum, keşke interkomum olsa dediğim olmadı. Kamera da forumdan Gürcan gopro kamera alınca eski kamerasını bana hediye etmişti, bir iki sefer taktım ama bir saatte şarı bitiyor, şarj edecek onun da şarjı bitti mi diye kafaya takacak bir cihaz daha olduğundan pek kullanmadım duruyor öyle.
O desteği var mı bilmiyorum ama dashcam olarak kullanılabilecek motorun ön ve arkasına takılı kameralardan gelen görüntüyü kontak açılınca kaydetmeye başlayan kameralar var onlardan almayı düşünüyorum sırf güvenlik için, hem bataryası bitti derdi de olmaz. Bataryalı cihazlardan bıktım artık, habire şarj oldu mu şarjı bitiyor mu diye bir cihaz daha olsun istemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)