Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kask kamerası ve kask önerisi

REKLAM ALANI

kask kamerası için bütçem 7-8k civarları
    kask için bütçem 6k maksimum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Bence kameraya ayırdığınız bütceden biraz kısıp kask kalitesini arttırın.
    zihnigonen bunu beğendi.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    kamera zaruri bir ihtiyaç değil, 6k ya ls2 alacağına 13 15e gerçekten kaliteli güvenilir bir kask alın.
    Osm@n ve espresso bunu beğendiler.

BAHAERBEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CL 250
    ben hjc v10 aldım fiberglass 11.5k hem yeni çıktı 2023 üretim tarihi kask ömrü 4 yıl deniyor eğer bir hasar almazsa içindeki köpük sertleşiyor zamanla
    s3 intercom kameralı gelenin müzik,konuşma iyiydi ama kamera sorunluydu iade yaptım tekrar aldım 4.3k buda olmazsa wolfang ga420 alıcam sanırım amazondan bakabilirsin

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamera zaruri bir ihtiyaç değil, 6k ya ls2 alacağına 13 15e gerçekten kaliteli güvenilir bir kask alın.
    Asıl zorunlu ihtiyaç kamera. tokTok vidyosu çekip menşur ve zengin olma şansın var.
    Kask dediğiniz şey sonuçta sadece kamera takmaya yarayan bir platform. Çok para vermeye gerek yok.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Ne kadar doğru bir tespit sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Öneri için teşekkür ederim interkomu denedikten sonra beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız sevinirim

BAHAERBEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CL 250
    https://youtu.be/VWC7Lmge4dA?si=E63K2M7bqWDDQRBx

Dışında mikrafon yok o yüzden kayıt güzel oluyor , aramada yaptim telefon gorusmesi de netti , muzik sesi bile geciyor kayita kaskiniz rüzgar almasına göre değişir artik .. gerçi hata yokmus bugün gördüm paylaşan arkadaş yazmış wifi modunda o pembelikler çıkıyormuş normal kayıtta sorun yok demiş boşu boşuna iade ettik yeni ürün gelince bakarım artık plakaları göstersin bana yeter

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    kamera da interkom da zorunlu ihtiyaç değil ama kask zorunlu ihtiyaç ve alabildiğinizin en sağlamını alın. sonra interkom ve kamera düşünürsünüz, önce emniyet.

2017'den beri motor kullanıyorum, keşke interkomum olsa dediğim olmadı. Kamera da forumdan Gürcan gopro kamera alınca eski kamerasını bana hediye etmişti, bir iki sefer taktım ama bir saatte şarı bitiyor, şarj edecek onun da şarjı bitti mi diye kafaya takacak bir cihaz daha olduğundan pek kullanmadım duruyor öyle.
    maximusti, bunu beğendi.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamera da interkom da zorunlu ihtiyaç değil ama kask zorunlu ihtiyaç ve alabildiğinizin en sağlamını alın. sonra interkom ve kamera düşünürsünüz, önce emniyet.

2017'den beri motor kullanıyorum, keşke interkomum olsa dediğim olmadı. Kamera da forumdan Gürcan gopro kamera alınca eski kamerasını bana hediye etmişti, bir iki sefer taktım ama bir saatte şarı bitiyor, şarj edecek onun da şarjı bitti mi diye kafaya takacak bir cihaz daha olduğundan pek kullanmadım duruyor öyle.
    Sürüş modu desteği varsa gidona ya da aynaya aparat ile takıp dashcam olarak kullanabilirsin.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürüş modu desteği varsa gidona ya da aynaya aparat ile takıp dashcam olarak kullanabilirsin.
    O desteği var mı bilmiyorum ama dashcam olarak kullanılabilecek motorun ön ve arkasına takılı kameralardan gelen görüntüyü kontak açılınca kaydetmeye başlayan kameralar var onlardan almayı düşünüyorum sırf güvenlik için, hem bataryası bitti derdi de olmaz. Bataryalı cihazlardan bıktım artık, habire şarj oldu mu şarjı bitiyor mu diye bir cihaz daha olsun istemiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)