Taksitle hangi motoru alabilirim.
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar, aracımın yanına hafta sonları gezmek için motor arayışındayım. Motor için nakit param yok kredi kartı ile alacağım. Bu yüzden seçeneklerim biraz daralıyor. Şuan radarımda cf moto sr250 var bayilerle görüştüm 8 taksit yapıyorlar vade farksız. Bana avantajlı geldi. Sanırım honda ve yamaha bu tarz kampanyalar yapmıyor. Bana önerebileceğiniz taksitle alabileceğim motor önerilerine açığım.
Reklamlar
-
Kredi kartınızın limitine bağlı olarak Doğan Trend markalarına da bakabilirsiniz. Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi gibi
-
mklcts adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar, aracımın yanına hafta sonları gezmek için motor arayışındayım. Motor için nakit param yok kredi kartı ile alacağım. Bu yüzden seçeneklerim biraz daralıyor. Şuan radarımda cf moto sr250 var bayilerle görüştüm 8 taksit yapıyorlar vade farksız. Bana avantajlı geldi. Sanırım honda ve yamaha bu tarz kampanyalar yapmıyor. Bana önerebileceğiniz taksitle alabileceğim motor önerilerine açığım.
Bir ara zafer motorda vade farksız taksit vardı ama şuan olmaz diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla bankalar %4 gibi bir faiz uyguluyor
-
https://www.ekuralkan.com/
Burayı inceleyin. Taksitle alabileceğiniz onlarca motor var.
-
SYM NHT 200 var peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar
Yada Bajaj modellerini online olarak taksitle alabiliyorsunuz.
-
Nht hoşuma gidiyor nice güzel motorlar var gelmiyor trye şu motorların aynısının otomatik viteslisi olsa çok sevinirdim
-
Bajaj modellerine bakardım yerinizde olsam
-
Bajaj'ın dışında çinlilerin çoğu, enduro tarzına da okeyseniz Hero'ya da bakabilirsiniz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)