Merhaba motorlu bisiklet yapsam olur mu.Trafik vs sıkıntı çıkarır mı yer İstanbul yokuşları uzun dik tamirciye sordum uğraşmam ben montajla demişti sizlerin tanıdığı var mı
https://www.google.com/search?client...M&vssid=mosaic
Merhaba motorlu bisiklet yapsam olur mu.Trafik vs sıkıntı çıkarır mı yer İstanbul yokuşları uzun dik tamirciye sordum uğraşmam ben montajla demişti sizlerin tanıdığı var mı
https://www.google.com/search?client...M&vssid=mosaic
Tıpan motoru ile olmaz o iş.Olsada astarı yüzünü geçer.Bisiklet için üretilmiş kitlere bak bence.
Scooter alsan
eletrikli bisiklet al, var ya şu kalın tekerlekli olanlar.. ya da katlanır falan da gördüm öyle şeyleri onlar da olabilir.
Böyle sacma sapan düsüncelerlemi motorcu olacaksin be kardesim, paran yoksa biraz gayret et calismiyosan calis,sigara iciyorsan birak, parasini kenara koy, bira vs gibi masraflarin varsa onlarida birak,tas ol bas yar derler ya, bisiklete ne motoru takarsan tak onada para lazim, öyle kaydirikuppak motorla trafigemi cikacaksin, haaaaa neticeyide bize bildir,
olmuyorsa zamanı gelmemiştir.
çalış ve bekle.
3000w elektrik motorlu bisiklet kullanıyorum, 70-80 km hızlara çıkabiliyor tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Alacak gücün yok diye virüsü bol link niye yolluyorsun ki. İlk link trojan kaynıyor.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Bilmiyorum ne olduğunu ve yaslinickli insan mantar olamaz mı iyileşmek için soramaz mı bazen çok kırıcı ve huysuz oluyorsun kusura bakma ama öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Bisiklet 15000 desem 15000 cihaz olsa 30000 bin eder çok meblağ değil
Elektrikli bisiklet pedala basarsan motor yardım ediyormuş bazen 50 70 km yolum oluyor ne bataryası yeter o yola nede hızı bisikletle maximum güvenlik açısından 40 yukarısı ölümdür
Scooter da bir ayak önde diğeri arkada güvenli bir biniş olduğunu sanmam ve tekerlek küçük dualtron menzili uzunmuş 100 200 bin o kadar para olsa motor alırım onvo markasının baya sıkıntılı ürünleri varmış
çalıntı diye başlık açtığın motoru al götür işte.. Al sana bedaveden motur..
Motosiklet alamıyorsan bisiklet al.
Gençken paramı çapkınlık ve biraya harcadığımdan motor alacak param hiç olmamıştı ben de bisiklet almıştım, çoğu işimi görüyordu.
Yaş 40 en adi dolma tütünden içiyorum bisiklet vardı sattım aklıma geldi en ölü fiyata anlaştık yine kırpmıştı sen adam mısın senin Allah belanı versin mevzu 3 5 kuruş değil adamın it kavşak çıkması bildiği bütün küfürleri buradan ediyorum adresimi biliyor inşallah okur memleketteki bütün kavşaklara karşıyım
Yahu arkadaşım, hadi trollük yapmak niyetindesin, eyvallah ama, rica ediyorum bu işi de biraz kaliteli yap be. Saçma sapan sorular, hep bi ajitasyon, anlatım bozukluğu v.s.
Ulan Hırbonen'in gözünü seveyim, insan O'nu bile arıyor bazen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)