Merhaba bende cg var el marşı durduk yere gitti çalışmıyor akü sağlam marş otomatiği de sağlam tornavida ile dokununca çalışıyor yinede gittim başka bi marş otomatiği taktım yine çalışmadı nasıl çözebilirim
Merhaba bende cg var el marşı durduk yere gitti çalışmıyor akü sağlam marş otomatiği de sağlam tornavida ile dokununca çalışıyor yinede gittim başka bi marş otomatiği taktım yine çalışmadı nasıl çözebilirim
düğme de sıkıntı olabilir kablolar genelde gidon yanından geçenler kırılır oradan olabilir ama benim tahminim sigorta akünün yanında bir yerde vardır.
Düğme sağlam düğmeyi test ettim çalışıyor sigorta yok iptal etmiştim düz bağlı dediğin gibi belki aralarda biyerde kırılmıştır
Düğmeye basınca elektirik geçiyor ampül koyup denedim düğmede sorun yok
marş otomatiği dediğin rolenin bobin uçlarına elektrik gelmiyor sıkıntın o anahtar geçiriyorsa geriye sadece tesisat kalıyor, ölçü aletin yada 12v ampul varsa marş otomatiğinin bobin tetik kısmına elektrik geliyor mu bak %100 tesisatta arada kopukluk var genelde dediğim gibi gidon yanındaki kablolar kırılıyor cg lerde sık görülen birşey.
Evet tesisat ve soket varsa bak kontrol lambası ile
Düğmeye bastığında elektrik arayacağın kablo bu, renkler sende farklı olabilir. kırık kabloyu bulamazsan da butondan buraya ayrı kablo çek.
Tamam teşekkürler yarın bi denerim
Aynen dediğin gibi gidanonun ordan kırılmış kablo oksitlenmiş zamanla kırılmış
Motor dandik mi yoksa hor mu kullandın ve kaç yaşında
Kronik arıza neden oluyor son teknoloji araçlarda da var mı 4 4lük ürün hasarsız bir araç ortaya koymak ne bilim zor mu yada teknoloji mi yetersiz kalıyor
Gidon yanından geçen kabloların sürekli hareket edeceğini ve kullanılan kalitesiz malzemenin buna sorun olabileceğini illaki bilmeleri lazım. çin malı bu motorlar test falan yapıldığını sanmıyorum kalitesizde sayabilirsin. Ama kaliteli markalarda da olabiliyor bu tarz şeyler tamamen kalitesizliğe bağlanamaz. senin dediğin gibi bir araç çıkarmak için sürekli elindeki birikim ile geliştirdiğin araçların bir sonrakini daha sorunsuz yapa yapa mükemmele ulaşırsın, senelerdir bu işin içindeki büyük markalarda bile kronikler varsa demek ki tamamen engellenemiyor. Bunun nedeni sadece o firmaya da bağlı olmayabilir bir parçayı başkasına ürettirir onda çıkabilir v.s. Ayrıca sorunsuz bir araçta kimsenin işine gelmez servisçi iş yapamaz parça satamaz v.s
Rızkı veren Allah sözünü insanlar unutmuş anlaşılan ülkemdeki esnaf kaldı ki teknik olarak uygunsa gidon borusu içinden geçebilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)