Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Güzel seçim.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Güzel seçim.
Zaten eski sahibi olan okul arkadaşım İzmir'de yaşıyordu, bizim devrenin motorcu tayfasının çoğu izmirde, ne güzel rotalarda habire gezip duruyorlar.
Sizin Seferihisar'ın Sığacık köyünde 2002 ile 2005 arası 3 yıl kadar deniz kıyısında şimdiki marina olan limanın kıyısında bahçeli bir ev kiralayıp yaşamıştım, o zamanlar motorum yoktu, arabam da yoktu, bisikleitm vardı sadece, bisikletle dolanıyordum oraları, şimdi oralara motorumla gitmek gibi bir hayalim de var.
Hayırlı olsun.
X-max yerine de Crf L ya da Rally alın madem.
Artçısız sürüşlerde keyfin dibine vurun.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Selamlar.
Paran varsa Japon, yoksa alman.
A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
hayırlı olsun, DL650 güzel motor, XT de iyi olurdu güzel günlerde kullanın.
Yok, iki motor birden besleyemem, zengin değlim. xmax satılık, bir an önce satmam lazım. Sağolsun vstrom'u bana satan arkadaş xmax satılınca ödersin dedi de alabildim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Bu da zaten DL650 XT modeli, tel jantlı. Tel jantlı diye içlastikle mi uğraşacağım diye çekiniyordum ama lastikler tubeless modelmiş, güzel.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız arızasız kullan inşallah.
Hayırlı olsun Espresso iki gündür yollardayım şimdi gördüm başlığı , kırmızı Vstrom çiçek gibi görünüyor , tez zamanda bir köfte turu yakışır bununla ;)
Vay ne güzel. Siz bizden eski İzmir'lisiniz😊 Mutlaka bekliyorum o zaman üstadım. Biz 2007 de tayin olduk geldik Ürkmez'e yerleştik kaldık buralarda. Ben de Lüleburgaza geldim 2 kere fakat arabayla ailecek geldik. Burgazda çok sevdiğim bir üniversite arkadaşım var, hemen her sene görüşürüz. Genelde onlar gelir bu taraflara hatta o da X-max kullanıyor. Satıp CF-Moto MT 450 almayı düşünüyor😅
Güzel günlerinizde kullanın, rengine bayıldım ..
Çok güzel motor, hayırlı uğurlu olsun... Umarım bir gün beraber süreriz... Selamlar
Hayırlı olsun, Allah tekerine taş değdirmesin.
Nice, uzuuun, kazasız, keyifli kilometreler inşallah, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun abi. Benim de bir sonraki motor olarak hayalimdeki makinedir. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin İnşallah.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel seyahatlerde kullanman dileğiyle.
Benim de adv/touring kısaca uzun bacak motor bakma işinde çok uzun süre üzerinde durduğum 2-3 motordan biriydi V-Strom; ülkedeki çoğu satıcısının saçma sapan fiyatlar istemesi nedeniyle gerçekleşmedi ama hala (bilhassa) bir sonraki nesil 650XT'leri bi kesip duruyorum =)
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzel duruyor. Xmax sonrası insan bir garip oluyor. Bir daha scootera dönmezsiniz bunun zevkini alınca.
Hayırlı olsun, güzel günlerde binersin inşallah kazasız, belasız. Fakat yenge ile tura çıkmadan önce kendin iyice alış manevra ağırlığına, gidişine, duruşuna. İşin ucunda rezil olmak da var.
Lüleburgaz'daki arkadaşınızla tanıştırın, xmax satıp CF-Moto falan çin malı almamaya ikna ederim. İkna edemesem de burada iş çıkışı Lokal'de iki bira içmeye kimsem yok daha yeni taşındım, bira ısmarlatırım.
Burası çok güze bir yer. Trakyanın tam ortasında olma avantajı ile Tekirdağ 45dk, Enez 1 saat, iğneada 1 saat, her 3 denize de eşit yakınlıkta. Bütün köfteciler en fazla 1 saatte ulaşılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Zaten motoru İstanbul'da bıraktım otobüsle döndüm, önümüzdeki pazar hakimiyet eğitimi alıcam, bizim sınıf arkadaşları tayfasında eğitimci arkadaşlar da var onlar biz sana güzel eğitim verelim öyle artçı alırsın dediler, şu anda yan çantaları takmaya bile çekiniyorum, xmax ile 16bin km yapmışım ama henüz hiç artçı taşımadım. Zten eşime ekipman alana kadar bir yıl geçer, gelecek yaza artık. Şimdilik o arabayla çocukları kamp yerine götürür motorun çantaları boş kalır ben motorla peşlerinden giderken kamp yerine yakın tekele uğrayıp çantaları bira doldurabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)