Yeni motorum Vstrom 650, alırım hayırlı olsunları. :)
Reklamlar
-
Abi güle güle kullanasın, bol bol gezesin, keyfine varasın, Allah kaza bela göstermesin, tekerine taş değmesin.
Yalnız iki merminin arasında yakıyorsun abim söyleyeyim.
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
Sonunda Vstrom 650'mi alabildim.
2015 model sanırım...çok güzel motosiklet. Her ne kadar tarzım olmasa da, acaba ben de ileride bu tür düşünür müyüm diye arada aklıma düşüyor.
Güle güle kullanın...
-
Hayirli olsun güle güle kullanin bol bol gezin
-
Punctum adlı üyeden alıntı
Her ne kadar tarzım olmasa da, acaba ben de ileride bu tür düşünür müyüm diye arada aklıma düşüyor.
Her motosiklet kullanıcısı bir gün bu motosiklet tarzına binecektir, yazılı olmayan bir kural . Köfteci ekibinin hepsi aynı tarz motosiklete biniyor var demekki bir hikmeti .
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Her motosiklet kullanıcısı bir gün bu motosiklet tarzına binecektir, yazılı olmayan bir kural
. Köfteci ekibinin hepsi aynı tarz motosiklete biniyor var demekki bir hikmeti
.
Ben değil
-
Hayırlı olsun, yapılan her bir km yüzünüzde gülümseme olsun.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben değil
Sen ve Gökhan genç motorlarına biniyorsunuz, ne de olsa gençsiniz.
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde, güzel turlarda kullanın hocam.
Dolu bir alet. Rüzgarlığın airflow olması da ayrı güzel. Kendime almış gibi sevindim resmen. ✌
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
-
Ben değil
Abi seninki arada bir model ama senide saysak yalan olmaz, sonuçta uzun bacaklı .
-
Punctum adlı üyeden alıntı
2015 model sanırım...çok güzel motosiklet. Her ne kadar tarzım olmasa da, acaba ben de ileride bu tür düşünür müyüm diye arada aklıma düşüyor.
Güle güle kullanın...
2015 model. 32bin km'den henüz yeni sayılır, tam benim gibi orta yaşlılar için bir motor. Yıllarda motor değiştirmeyi düşünmem, bu motorun sınırlarına ulaşmam çok zor benim.
-
Sen ve Gökhan genç motorlarına biniyorsunuz, ne de olsa gençsiniz.
Şaka maka benim motor 16 yaşına bastı, A2 alabilir sanırım, 1-2 seneye de askere uğurlarız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Abi seninki arada bir model ama senide saysak yalan olmaz, sonuçta uzun bacaklı
.
Honda Dio'dan daha uzun bacaklı olduğunu kabul ediyorum ama yine de bacaklar biraz tıknaz
-
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz bol gezmeler, tekerine tas degmesin espresso abicim
-
Şaka maka benim motor 16 yaşına bastı, A2 alabilir sanırım, 1-2 seneye de askere uğurlarız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Honda Dio'dan daha uzun bacaklı olduğunu kabul ediyorum ama yine de bacaklar biraz tıknaz
https://i.hizliresim.com/2h3hlxo.JPG
Orta bacak diyelim abi o zaman, biraz sakıncalı ama olsun .
-
Orta bacak diyelim abi o zaman, biraz sakıncalı ama olsun
.
Yağ damlatıyor, tam ihtiyar işi
-
hayırlı olsun güzel seçim
-
Sonunda Vstrom 650'mi alabildim.
Xmax henüz satılmadığı için şu an iki motorum var. Motoru satan 40 yıllık dostumun kardeşi olunca, abimden kalan motor yabancıya gitmesin deyip her türlü kolaylığı sağladı.
http://<a href="https://hizliresim.c...u.jpeg</a></a>
Şimdilik motor İstanbul'da. Xmax'den inip buna binince eşekten inip küheylan ata binmiş gibi geldi. Eğitim alıp biraz alıştıktan sonra Trakya'ya öyle götüreceğim.
Xmax hala satılık. Büyük motor alıp garajında bir de scooterı olan kalantor gibi hissettim kendimi. Foto zengin gösterdi.
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor, sağlıkla, keyifle kullanın. Eğitim alıp alıştıktan sonra ekip ike birlikte buralara da bekleriz. Beraberce de sürüp tanışma fırsatı yakalarız.
-
Hayırlı uğurlu olsun bol keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Yağ damlatıyor, tam ihtiyar işi
Kendi ayağına damlatmıyorsa problem yok abi .
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler Kırmızı güzel tercih olmuş, renkli motor candır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)