Yeni motorum Vstrom 650, alırım hayırlı olsunları. :)
Reklamlar
-
Sonunda Vstrom 650'mi alabildim.
Xmax henüz satılmadığı için şu an iki motorum var. Motoru satan 40 yıllık dostumun kardeşi olunca, abimden kalan motor yabancıya gitmesin deyip her türlü kolaylığı sağladı.
[IMG][/IMG]
Şimdilik motor İstanbul'da. Xmax'den inip buna binince eşekten inip küheylan ata binmiş gibi geldi. Eğitim alıp biraz alıştıktan sonra Trakya'ya öyle götüreceğim.
Xmax hala satılık. Büyük motor alıp garajında bir de scooterı olan kalantor gibi hissettim kendimi. Foto zengin gösterdi.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Umarım Xmax de satılır en kısa zamanda.
-
Güzel motor, keyifli sürüşler
-
Hayırlı olsun, artık bol bol gezeriz. Hanımı şimdiden formatla; yazın kalmalı Yunan ve Bulgar yapalım birkaç kere. Ayrıca @tommygun'ın keşfettiği yeni yerleri görmeye İzmir taraflarına ineriz.
-
Hayırlı olsun. Umarım hayatına güzel bir tat bırakır.
Ancak scooterdan vitesli büyük bir motora geçmenin nasıl bir his olduğunu da bizlerle paylaşmanı rica ediyorum.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Tekerine taş, dişine köfte, damağına bira değsin.
-
Mutlu keyifli sürüşler. Motürün rengi de tam Trakya'ya uygun olmuş be ya. Kırmızı olsun, 5 lira fazla olsun.
-
Hayırlı olsun ağabey. Benden hediye olarak bir adet Suzuki sticker.
-
Hayırlı olsun tekrar. Çok temiz görünüyor güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin. Güle güle kullan.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, artık bol bol gezeriz. Hanımı şimdiden formatla; yazın kalmalı Yunan ve Bulgar yapalım birkaç kere. Ayrıca @tommygun'ın keşfettiği yeni yerleri görmeye İzmir taraflarına ineriz.
Hanım yakından görmedi daha ama fotolarını gönderdim. Arka çantada sırt dayama yeri de var artçı da rahat eder bunda, sana da ekipman alalım dedim, hem çocuklar da büyüdü artık evde yalnız kalabilirler gezeriz beraber dedim. Ufak ufak ısınmaya başlıyor gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
El Dorado adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Umarım hayatına güzel bir tat bırakır.
Ancak scooterdan vitesli büyük bir motora geçmenin nasıl bir his olduğunu da bizlerle paylaşmanı rica ediyorum.
Scooter'dan sonra bu motora ilk defa dokunup üzerine binmeye çalıştığımda zor tırmandım öyle iri geldi gözüme.
Henüz cesaret edip trafiğe çıkamadım, otoparkta yerine dğeiştirip çevirmek için sürdüm sadece ama vites işi o kadar zor değilmiş, debriyajın kavrama noktasını hemen buldum. Ama 250cc scootera göre çok daha güçlü bir motor, eğitim almadan trafiğe çıkmayacağım. xmax zaten ağırdı, bu daha ağır ama öyle aman aman büyük fark gelmedi ağırlık olarak. Yani yatırırsam kaldırabilir miyim denemedim. Eğitimde elbet onu da öğrenirim.
Köfte turlarında gezdikçe yazarım daha çok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
mertowski adlı üyeden alıntı
Mutlu keyifli sürüşler. Motürün rengi de tam Trakya'ya uygun olmuş be ya. Kırmızı olsun, 5 lira fazla olsun.
Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun beyaa.
Motoru alınca hanımı aradım, kırmızı motor aldım gezdirecem sana bütün avrupayı dedim. Artık Edirne, Keşan, Tekirdağ, İğneada, gezecez bütün avrupayı.
-
Hayırlı olsun, çok güzel duruyor rengi.
Vstromu aldığımda ben de inazumayı satmamıştım daha. İnsan bi zengin hissediyor, markete küçük motorla gidince :D
-
Hayırlı uğurlu olsun abi. Rengi cidden çok güzel, hep böyle gülersiniz inşallah.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle sürün inşallah
-
Tekrardan hayırlı olsun abi, nice köfte turlarına.
-
hayırlı olsun hocam. güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun
Şu köfte turlarına bu sene ben de katılmak istiyorum ama hayırlısı bakalım
-
Hayırlı olsun espresso aga. Yaptığın her km, rahmetli arkadaşının ruhuna huzur versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)