Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet montu tavsiye

REKLAM ALANI
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı boynavy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece yaz ayları için alıcaktım bende ama yaz yağmurları için de kullanmalık olmaması üzücü oldu.revit quantum 2 h2o olanı su geçirmiyor ama o da kışlık olarak geçiyor araştırıcam biraz daha. Cevap için teşekkür ederim
    Hocam yaz yağmuru dediğiniz şey kaç kere denk gelecek ki? Su geçirmez olanları yazın kullanamazsınız. Hem yazlık, hem yağmura dayanıklı olsun diye bir ürün yok zaten. Yazın hava bozacak gibiyse, en fazla yanınıza bir yağmurluk alırsınız, olur biter...
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gorkem.IX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Kışın prohel colombia kullanıyorum yazın ise dainese air frame tex ceket, bu kombinasyondan memnunum bayağı tavsiye edebilirim.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı boynavy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Revit Quantum 2 Air almayı düşünüyordum bende ama yağmurlu havalar içinde kullanılır mı yoksa başka bir mont mu alsam o fiyat aralığında.
    Yazlık mont al, kışlığa paran yetmez ise yazlık korumalı montun üzerine su geçirmez sivil mont giyersin. Yazın yağmur yağarsa da montun üzerine yağmurluk giyersin kuryelerin kullandığından. Yazlık olup da su geçirmez özelliği olan mont olmaz, olursa da o kışlık veya mevsimliktir yazın pişirir adamı. Revit gt air kullanıyorum yıllardır, çok memnunum. Eskimiyor namussuz.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yaz yağmuru dediğiniz şey kaç kere denk gelecek ki? Su geçirmez olanları yazın kullanamazsınız. Hem yazlık, hem yağmura dayanıklı olsun diye bir ürün yok zaten. Yazın hava bozacak gibiyse, en fazla yanınıza bir yağmurluk alırsınız, olur biter...
    Özellikle böyle bi yorum vardır diye okudum hepsini revit mantis 2 h2o seçeneklerde olmamasına rağmen şiddetle tavsiyemdir. Hem tarzı, hem iç astarının su geçirmemesi, hem yazın havalandırmasının çok iyi olması, bayağı güzel bi mont yani. Başlık sahibi kesinlikle canlı görüp denemelidir.

Alıntı impetum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özellikle böyle bi yorum vardır diye okudum hepsini revit mantis 2 h2o seçeneklerde olmamasına rağmen şiddetle tavsiyemdir. Hem tarzı, hem iç astarının su geçirmemesi, hem yazın havalandırmasının çok iyi olması, bayağı güzel bi mont yani. Başlık sahibi kesinlikle canlı görüp denemelidir.
    revit mantis 2 h2o fcmoto'dan alacağım için 150euro sınırını geçiyor malesef alamıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------

Dainese Air Frame D1 150euro üst sınırını ucu ucuna geçtiği için malesef bunu da alamıyorum ama gayet güzel yorumlarını vb okuyunca anladım 150euro altında olsa listeme dahil edecektim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam birde hangisini alırsan al, mutlaka tercihen orijinal değilse de güvenlik faktörü yüksek bir sırt koruma da al. Örneğin D3O çok iyidir.

https://www.motomax.com.tr/held-d3o-sirt-korumasi
    o zaten gerekli çünkü yakınlarımda ki montların hepsinde 2 tane koruma var niye diye sorduğum da kendi sırt koruması kötü diyorlar, dirsek koruması da kötü ama ona boşuna para harcayamam dedikleri için , 2. siparişimi de fcmoto'dan bir sırt koruması alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:48 ----------

Konuyla alakasız ama fcmoto'dan intercom almayı planlıyorum aliexpress'ten 1000TL'ye çakma intercom yerine 2000-2500TL bandına ordan sena veya interphone diye bir marka var onu almayı planlıyorum + Motul yağlar neredeyse yarı fiyatına alıcağım ekipmanlarda 11 euro daha hakkım kalırsa 1-2 yağ almak istiyorum bir sıkıntı çıkartır mı?

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı impetum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de böyle bir yorum var mı diye bakındım

Bu montu da denedim. Her ne kadar havalandırmalı falan da dese, bu mont yazın adamı pişirir. Yazlık diye alınmaz.

Yazın yazlık, kışın kışlık mont alınır. Ha param çok, mevsiminde havalı da olsun denirse, bir de deri mont alınır, iş bitirilir. Yazın yağmurdan korunmak isteyen de, çantasına basit bir yağmurluk atar, olur biter. Tabii amazonlarda motor sürecekseniz iş değişir
    espresso bunu beğendi.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Revit dayanıklı değil.

Motosikleti
    Ducati 848, Hero X-Pulse 200
    Yazın Revit Eclipse kullanıyorum, çok memnunum, Revit Seesoft sırtlık almıştım bir de, hem Eclipse'de hem daha soğuk havalarda giydiğim montta kullanıyorum, hiç terletmiyor ve çok rahat. Marka olarak seçenekler arasında olduğu zaman direkt yapıştırırım Revit'i.
    _recoo bunu beğendi.

Hem gece görünürlüğü olarak hem tipi olarak cafcaflı bişeyler lazım ama güzel ceket gibi duruyor , bu alacaklarımı da şişme montun altına giyerim büyük ihtimalle kışın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)