Cardo Spirit VS Knmaster Kn6100
Reklamlar
-
Merhabalar, yakın zamanda yeni intercom almayı düşünüyorum. Çok fazla bütçem yok açıkçası. Bütçeme göre iki model arasında kaldım. Cardo Spirit ve Knmaster Kn6100. Bu iki modelden birini kullanıp memnun olan var mı? Kaskım Ls2 Stream 2 modeli.
https://www.hepsiburada.com/cardo-sp...-HBC00001FWVQ7
https://www.hepsiburada.com/knmaster...HBCV000031WMIS
Reklamlar
-
Moderatör
2016'dan bu yana Cardo / Packtalk kullanıyorum.
Yorum yapabileceğim herhangi negatif bir yanı olduğunu söyleyemem.. 8 yıldır pil seviyesi neredeyse sadece %20 azaldı. KNMaster hk. hiç fikrim yok, sadece bir kez arkadaşımın kaskına monte etmiştim.
Favorim Cardo olacaktır.
-
aynı konu 1 ay içinde 4 defa açıldı aratırsanız daha iyi olur
-
Levent adlı üyeden alıntı
2016'dan bu yana Cardo / Packtalk kullanıyorum.
Yorum yapabileceğim herhangi negatif bir yanı olduğunu söyleyemem.. 8 yıldır pil seviyesi neredeyse sadece %20 azaldı. KNMaster hk. hiç fikrim yok, sadece bir kez arkadaşımın kaskına monte etmiştim.
Favorim Cardo olacaktır.
Teşekkür ediyorum. Amazon Almanya'da 3200 TL'ye buldum Cardo'yu, onu sipariş edeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
aynı konu 1 ay içinde 4 defa açıldı aratırsanız daha iyi olur
Öneriniz için teşekkür ederim. Konuları kontrol ettim.
-
Cardo bilinen bir marka. diğeri çinde üretilip hangi ülkeye ithal edilirken ithalatçısı üzerine ne marka basılsın diyorsa o marka olarak üretilen noname bir ürün. Eğer kanmaster bütün tasarımı kendi yapıp sırf kendine özel ürettirmiş olmasaydı yani marka bastırmak dışında üretimde olsaydı başka türlü derdim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Eğer kanmaster bütün tasarımı kendi yapıp sırf kendine özel ürettirmiş olmasaydı yani marka bastırmak dışında üretimde olsaydı başka türlü derdim.
Çinli ÇinÇonlar Kaan ağbimizi fena kazıklamışlar, fena kaymışlar. Fotokopisini çekip çekip satıyorlar.
(Yoksa Ka(y)an Elektronik de çaktırmadan bize mi kayıyor orasını annamadı ben. )
-
Vurmayın artık yerli malına dermanı kalmadı Cardo Spirit sipariş ettim amazon germanyden inşallah memnun eder
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)