Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Turklerde ki Race Motor hastaligi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    berkant abi japonca "helal olsun" nasıl denir
    "O genki desuka..." demek..bi capon kız arkadaşım vardı daah.. ehu ehu..

Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hay ağzını sağlık garee... Leng tam "EFE" moturu şu chooper laa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    ben böyle karşılaşmalara kılım, ya yurtdışından gelen biri gelir ay orası böyle değil şöyle, git orda yaşa gelme. Demekki bu ülkede yaşıyanlar yarış motoru seviyor alıyor, yurt dışında kullanmıyor diye burdadamı kullanmasınlar. burakın böyle şeyleri artık, ki motor piyasasına baktınızda ortalıkta yarış değil otomotik vitesli (skutor) vazla oldunu görür.

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n

artı

Alıntı rich's peach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @kadavra450

arkadasim demissin gecenin korunde E-5 te basmak zevkli geliyor.

-E-5 yaris pisti mi oldu da biz bilmiyoruz

@forrap

as bilmem kaca binip race motor hakkinda ahkam kesmek $ahine binip ferrari hakkinda bilip bilmeden konusmaya benzer. Sehir icinde kullanirsin ama ben can guvenligimi hice saymadan oyle ara sokakta aniden basip on kaldirmalar yapmadan efendi gibi kullanicaksan hicbirsey demem. Gurultu yapip insanlari rahatsiz etmene izin veremem.

Gercekten altinda gucu hissetmek istesen gidersin pistlere amator yarislara katilirsin. Racing amaci da budur zaten ama illa sehirde binicem diyorsan benim can guvenligime dikkat ettikten sonra istersen Formula 1 araciyla gez

@aralti

Zaten su an yurtdisinda yasiyorum. (belki bir sureligine olsa da (universite egitimi))

Benim fikirlerim senin hosuna gitmedi diye baska yere git diyemezsin beni bazi seyler huzursuz ediyor diye de bu ulkeden gitmem ( Ornek: sayin basbakanimiz hosuma gitmiyor ama hala T.C vatandasiyim.)
    arkadaşların bazılarına cevab yazacaktım ama baktım sen cevablamışsın düşündüğümün benzer şekli ile arkadaşım fikrinde haklısın bence
    pek çok kişi motor alıyor ama 100 de 90 ı gösterişten

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Keşke ülkemizde bilinçi insanlarda hep race makina olsada şu fakir yolda yürürken biraz ses duysa,kulaklarının pası gitse (kulaklarım hakkaten tıkanık )

Mantıklı bir motorcuya göre motor motordur.

Scooter'ın da yeri başkadır,enduro'nun da,race'in de...

Ama toplumda motor ve gösteriş denilince akla ilk gelenin race makina olduğu doğrudur. Bu işin Avrupa'sını, Amerika'sını pek bilemem.

Misal;
    Çıplak,600'lük 4 silindirli muhteşem bir makinaya 15-20 bin ytl verdiğinizi duyanlar sizi topa tutabilir.

Kıçı kırık (sözüm meclisten dışarı) 90 küsür model ,-haliyle- karenajlı,gösterişi iyi,5bin ytl'ye bir race alsanız ondan iyidir sözüm ona.

İmkanım olsa ara sıra bineceğim pırıl pırıl,baktıkça içimi eritecek, çalışınca kulakların pasını silecek bir race motorum olmasını isterim. Arada sırada da sürsem öyle bir motorum olmasını isterim.

İşlevsel bir motora ise sürekli binmek isterim. (Scooter veya her yola uyan bir Enduro)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    bisan
    Lafım her race kullanıcısı ıcın degıl kımse benı yanlıs anlamasın ama genel sorunumuz bız turk mılletı olarak tehlıkelı ve gosterıse meraklı bır toplumuz ve ınsanlarımız dusuncesızce mal alıyorlar sonucuna bakmadan ıhtıyaclarını duzgun belırlemıyolar oncelıkle sunu solemek gerekır egıtım sart arkadaslar
    [B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]

Motosikleti
    kawasaki zx9r yamaha r1
    Alıntı hayalbusa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamen katılıyorum söylediklerini ve artı olarak bi kaç şey ilave etmek istiyorum.1.si direk 600 cc ile başlanılabilir ve bunun çok örneği var 2.si 10.000 ytl az bir para değil 10.000 e değil belki ama3 bin daha koysan üzerine güzel bi makina alırsın yüksek model.ve race dedinmi 100 hp nin üzerinde olacak ve tork'uda yüksek olcak .ayrıca isteyen istediğ şeyi kullanır.buradaki bazı arkadaşlar sanırım burasının motosiklet sitesi olduğunu unutup gereksiz polemikler yaratıyorlar.
    .ve konuyla alakasız bi düşüncem var ne kadar zamandır aklımda ama forum açmaya deeğr bi konu olmadığı için açmadım,honda cbr f lerin tek parça uzun koltuğu nekadar çitkin duruyor ve motosikletin karizmasını yerle bir ediyor...
    sadece handa cbr f konusuna katılıyorum bencede cirkin duruyo
    [B]hayat gerektiğinden fazla uzun[/B]

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler