Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Turklerde ki Race Motor hastaligi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda varadero xl1000v & sym mio 100
    aradaslar kızan darılan olmasın kime ne milletin zewkinden parası vardır adamın alır tipi hoşuna gitmiştir verdigi zewki yasamak istiyodur kız tawlamak hawa atmak istiyodur bence bunlar bizim derdimiz deil bize zararı varmı yok ee daha ne ha sehir içi kullanmışım ha sehir dısı ne fark eder zmanın nimetlerinden hepimiz faydlanıyoruz sonucta hepinize saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    elbet birgün cbr600rr ama önce cbf 150 xD
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,racing şehir içinde de kullanılır,tıpkı 4x4 jeeplerin sadece arazilerde kullanılmadığı gibi

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Alıntı rich's peach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugune kadar avrupa da bir cok ulke gezdim ve su an bir avrupa ulkesinde universite egitimimi surduyorum. Benim su dikkatimi cekti:

Turkiye deki race motor fazlaligi;

Fakir az gelismis ulkeleri bilemem ama avrupa ulkelerinde motor sayisi 100 se 10 tane race vardir. Turkiye de Motor sayisi 100 se 50 tane race vardir.

Bence Turk insani racing motorun ne oldugunu anlayamamis. Simdi racing cilerin nerelerde dolastigina bakiyoruz sehir ici. Kask dirsekte. Bir kere race motorun sehirici kullanimi inanilmaz rahatsiz. Sehir icinde kullanmak icinse o kadar beygire ne ihtiyac var. Avrupaya bakiyorum bizden kat be kat zengin olmalarina ragmen race motor sehiricinde tektuk gorursunuz otoyollarda bile gormek cok zordur.

Turkiye de ki race motorcular (hepsi degil tabii ki de) motor kullanicisinin imajini zedeliyorlar. Sehiricinde abuksubuk hareketler yapip tehlike saciyorlar. Bu motorlari da bence alma nedenleri sadece gosteris cunku ya 10 milyara uyduruk dikkat cekmeyen bir araba alicak ya da ikinci el bir race alicak ve dikkatleri uzerine cekicek.

Bu sadece benim gorusum katilan katilir katilmayana da karismam.

SANANE KARDEŞİM BU İŞ PARASIYLA DEĞİLMİ İSTEYEN DAĞDA BİNER İSTEYEN ŞEHİRDE ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ DEMEKKİ TÜRK İNSANI BÖLE MUTLU OLUYOR

hollanda /tilburg okulum bitince (2 Sene Sonra) izmir
    Motosikleti
    smdilik yok 2009 yazinda gt250r ins
    Alıntı rich's peach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugune kadar avrupa da bir cok ulke gezdim ve su an bir avrupa ulkesinde universite egitimimi surduyorum. Benim su dikkatimi cekti:

Turkiye deki race motor fazlaligi;

Fakir az gelismis ulkeleri bilemem ama avrupa ulkelerinde motor sayisi 100 se 10 tane race vardir. Turkiye de Motor sayisi 100 se 50 tane race vardir.

Bence Turk insani racing motorun ne oldugunu anlayamamis. Simdi racing cilerin nerelerde dolastigina bakiyoruz sehir ici. Kask dirsekte. Bir kere race motorun sehirici kullanimi inanilmaz rahatsiz. Sehir icinde kullanmak icinse o kadar beygire ne ihtiyac var. Avrupaya bakiyorum bizden kat be kat zengin olmalarina ragmen race motor sehiricinde tektuk gorursunuz otoyollarda bile gormek cok zordur.

Turkiye de ki race motorcular (hepsi degil tabii ki de) motor kullanicisinin imajini zedeliyorlar. Sehiricinde abuksubuk hareketler yapip tehlike saciyorlar. Bu motorlari da bence alma nedenleri sadece gosteris cunku ya 10 milyara uyduruk dikkat cekmeyen bir araba alicak ya da ikinci el bir race alicak ve dikkatleri uzerine cekicek.

Bu sadece benim gorusum katilan katilir katilmayana da karismam.

ben sana katilmiyorum tamam belki ulkemizde racing cok olabilir. Ama avrupadada cok...hangi ulkerelere bakarak bu karara vardigini cok merak ettim benim gordugum kadariyla hollanda fransa ve almanyada bir cok racing motor var(racinglerin yani sira burdakiler harleyde cok kullaniyorlar.)egitimsizlikle alakasi yok motor bi zevk isidir ne kadar rahatsizda olsa sehir ici kullanimi hangi tarz motosiklet seviyosan ona binersin ben sahsen racing seviyorum ama bi racingle bi harleyin fiyatlari ayni olsa ve harley sehir icinde cok daha rahat kullanimida olsa racingi tercih ederim...hava , gosteris bunlar yok kesinlikle demiyorum ama bunnlardan once insanin hazzi gelir...
    VVVIIIINNNNN :bounce:

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    350 metrelik mesafede 140 km/s yapınca noluyor arkadaş??? Bizim ülkemizde iki şey olur:- ya kaza yapar X olursun..yada acaip hava basmış olursun ( nasıl bir hava basmaksa artık.. )yazlan bu konuda arkadaşa hak veriyorum..Biz adam olmayız...Racing kullannan arkadaşlar pistiniz varsa hızınızı orda yapın..Böyle zevk te olmaz olsun diyorum vesselam.

Motosikleti
    asya 19 a vardi:(
    diğer ülkeleri bilemem ama her ülkenin yaşam tarzı ve görüşleri farklıdır kıyaslama yapılamaz türkiyeninkide bu

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı maltintash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    350 metrelik mesafede 140 km/s yapınca noluyor arkadaş??? Bizim ülkemizde iki şey olur:- ya kaza yapar X olursun..yada acaip hava basmış olursun ( nasıl bir hava basmaksa artık.. )yazlan bu konuda arkadaşa hak veriyorum..Biz adam olmayız...Racing kullannan arkadaşlar pistiniz varsa hızınızı orda yapın..Böyle zevk te olmaz olsun diyorum vesselam.
    Bu açıdan bakarsak 350 metrelik mesafeyi tank gibi çor çor çor yarım saatte geçip milletin kafasını patlatınca noluyor, entel mi oluyorsunuz diye sorular alırsınız.

Motorcunun motorcuyu böyle hunharca eleştirmesi bence doğru değil.

Başkalarının gözleriylede bakmayı öğrenmek lazım.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Motosikleti
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu açıdan bakarsak 350 metrelik mesafeyi tank gibi çor çor çor yarım saatte geçip milletin kafasını patlatınca noluyor, entel mi oluyorsunuz diye sorular alırsınız.

Motorcunun motorcuyu böyle hunharca eleştirmesi bence doğru değil.

Başkalarının gözleriylede bakmayı öğrenmek lazım.
    Arkadaşım öz eleştiri yapmadığın zaman yanlışları göremeyiz.. Benim için her motorcu arkadaşımın hayatı önemlidir.. kabul etmek lazım.. Racing Motorları birer ölüm makinasıdır bana göre. Hele hele eğitimsiz ve racing motor kullanıyorsa hem kendi hemde başkalarının hayatını hiçe sayıyor demektir.Allah aşkına ölümlü Motorsiklet kazalarının çoğu racing cilerin değilmidir? Benim sözüm racing motorunun ne olduğunu bilmeyen ama biliyormuş gibi davranıp onu kullanan Motorcu kardeşlerimedir..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aslında değil, her kazada motor ne olursa olsun medya bir racing resmi bulup al kaza resimleri diye koyuyor.

Ayrıca yine aynı medya en çok kazaya karışşan 125cc ve scooter kazalarını kaale almadığı için haber yapmıyor.

Bu yaz boğaz köprüsü girişinde kaza yapan harleyimsi(tam modelini markasını bilmiyorum dikkat etmedim) sürücüsü 1-2 mm lik bir lift harici tamamen kopmuş parmağıyla motosikletinin başında dikiliyordu.

Arkadaşım git parmağını diksinler diyorum, ben motorunu beklerim diyorum, yokkk diyor başka bir şey demiyor, 30dk sonra ben sıkıldım geçmiş olsun dedim gittim, ne yaptı bilmem.

Bu da şunu gösteriyor bu motosiklet işi hastalık, insanın canı felan yalan hikaye...

Kimisi race tarz hasta kimi enduro kimi scooter kimisi capır kimisi çupur ne farkeder hepimiz hastayız işte.

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Ben bu aralar daha bi hastayım...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi şöyle alalım arkadaşımmm.

http://www.motosiklet.net/forum/konu...esancilar.html

Motosikleti
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf bu çok iiiidi işte ..valla hi gülecem yoktu koptum.. beni güldürdün allahta seni güldürsün emi....

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Racede hoş makina ama..sesi,,duruşu,,asaleti..hoş makina hoş,,

strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke herkesde bi racing bide şehir içi kullanım için motor ayrıca istediği zaman piste girebilecek kadar para olsa ve tabi pist olması lazım para yetmez. ama türkiye burası.

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Arkadaş Avrupa'nın neresinden bilmiyorum, ama içinden değil galiba. Ben de tüm AVrupa'yı gezdim. Zebil gibi SS var. Şehir içinde de çatır çatır kullanıyorlar valla... Kızlar, amcalar bile sürüyor... Motor motordur abicim, hangisini seviyorsan sürersin... Oralarda kimse "yazık parası yok ondan scooter alabilmiş.." veya "oha yarış motoruna bak..!" demiyor... Motor işte.. Sadece motor..

İster bin ister binme..

Ama fazla kasma..
    Üç boyoz bir kola

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş Avrupa'nın neresinden bilmiyorum, ama içinden değil galiba. Ben de tüm AVrupa'yı gezdim. Zebil gibi SS var. Şehir içinde de çatır çatır kullanıyorlar valla... Kızlar, amcalar bile sürüyor... Motor motordur abicim, hangisini seviyorsan sürersin... Oralarda kimse "yazık parası yok ondan scooter alabilmiş.." veya "oha yarış motoruna bak..!" demiyor... Motor işte.. Sadece motor..

İster bin ister binme..

Ama fazla kasma..
    Ne güzel söyledin...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İster bin ister binme..

Ama fazla kasma..
    berkant abi japonca "helal olsun" nasıl denir

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Ya parayı vermişim,ister şehir içinde binerim,ister kros yaparım,ister kız tavlarım,ister piyasa yaparım,el alemin derdi ne kadar geriyo milleti...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Arkadaşlar Race Motor Bence Sadece Pist Motoru Degildir... Yada Sadece Otoyol Motoruda Değildir..... şöyle Düşünelim Adam Kalktı Ankaraya Gitti... Ablasını Ziyaret Edecek.. Ablası Otobanın Dibindemi Oturuyor.. Yada Tam Tersi... Yada Sadece Pist Motoru Olsaydı O Makinada Sinyalin Ne Işi Olurdu.. Mantıklı Düşünün... Bilinçli Bir Kullanıcı Zaten Ara Sokakta Surat Te Yapmaz Havada Atmaz... önemli Ola Eğitim.... Eğitim şart

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı ispanyol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence herkesin bi cooper i olmalı
    Saygılarımla...

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler