[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Arkadaşım, yazdıklarının bir kısmına katılıyorum, bir kısmına katılmıyorum.
Kullandığın motor 2005 model bir Suzuki Bandit 650s, yani o caddelerde gördüğün "10 milyara uyduruk dikkat cekmeyen bir araba ya da ikinci el bir race" den farksız. Kaç kişi senin bindiğin motora binebiliyor? Amaç hava atmak ise racing üzerine motor yoktur. Eh insanlar da bunun bilincinde, yeni başlayan deneyimsizler bile racing diyor başka birşey demiyor. Caddede gördüğün kaskı bilezik sananların motosikletçilerin imajını sarstığı doğru. Racing motor kullanmak bilgi ister, deneyim ister, para ister ama en önemlisi hazım ister. Binenlerin ne yazık ki büyük çoğunluğu hazımsız insanlar!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@boy
arkadasim demissin bindigin motor 10 milyar lik uyduruk arbadan farksiz. Motorumu sifir 16.650 YTL ye aldim.Ha merak ediyorsan babamin 2006 Goldwing i var. Yani benim sorunum para degil. Bence bir insanin 10 milyari varsa motor almak icin eski bir race alana kadar sifir bir alet alir eger amac motor kullanmaksa.
Burada racing motorla ilgili ahkam kesenlere bakiyorsun cbr125 e biniyor yok hyosung GT250r a biniyor sonra diyor altimda guclu motoru hissetmek zevk veriyor. Allahaskina kizicaksiniz ama dost aci soyler 30 beygir mi cok buyuk guc. O lastiklerin inceligi bisiklet lastigi gibi. Bunlar racingciyse hic olmasin daha iyi ama usturubuyla binene karismam
Yine tekrarlamak istiyorum bunlar sadece benim gorusum kimseye bunlari kabul ettirmeye calismiyorum.
tamamen katılıyorum söylediklerini ve artı olarak bi kaç şey ilave etmek istiyorum.1.si direk 600 cc ile başlanılabilir ve bunun çok örneği var 2.si 10.000 ytl az bir para değil 10.000 e değil belki ama3 bin daha koysan üzerine güzel bi makina alırsın yüksek model.ve race dedinmi 100 hp nin üzerinde olacak ve tork'uda yüksek olcak .ayrıca isteyen istediğ şeyi kullanır.buradaki bazı arkadaşlar sanırım burasının motosiklet sitesi olduğunu unutup gereksiz polemikler yaratıyorlar.
.ve konuyla alakasız bi düşüncem var ne kadar zamandır aklımda ama forum açmaya deeğr bi konu olmadığı için açmadım,honda cbr f lerin tek parça uzun koltuğu nekadar çitkin duruyor ve motosikletin karizmasını yerle bir ediyor...
Dünyaya gelen her insan, iki gerçeklik arasında kısacık bir hayali, yavaş çekimde seyreder.Hayat Ve Ölüm arasında...
Ahuhauha Arkadasim anlatiyor:
Race ile gittigim yerler belli Nisantasi, Sports, Atakoy, Taksim Bilgi Univ. Cok mutluyum. Ayrica arkadaki hatuna yeni gelin gibi sarilma demek hos oluyor
Bu konusmaya benim yorumumsa su; eger mutluluksa hayatin amaci race'e evet... Baska hangi motor euphoria'ya yol acabilir. Herkeste bi race olsa belki olum orani cok artardi ama prozac toplumu diye bisi kalmazdi kimse depresyona girmezdi. Yasadigi hayati tatminkar bulan insan sayisi artardi bilemiorum sizde soleyin fikirlerinizi arkadaslar ama lutfen usteki arkadasi elestirmeyin elbette yanlislari olabilir onunda sonucda genctir ama dogrularida var Mutluyum dior
dostum tespitin dogru bende yurtdisinda yasiyorum..burdada ayni seyler gecerli..biz yapi olarak hava atmasini seven,motor alirken sirf gosterise bakan ve hatta motr alirken kiz arkadasina soran -hangisi daha guzel.. diye.. iste biz boyle bi milletiz..raceing motorlarin ne kadar ne kadar yanlis bi secim oldugunu anlatamazssin hatta su sitede ilk motor 600 luk veya 1000 raceing diye hava atan bi suru motorcu var ..topicleri bi incele bak.. saglicakla kal..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
rich's peach bundan sonra mümkün olduğukca senin topic ve mesajlarına cevap yazmayacağım.Çünkü senin mantaliten belli,bana uymuyor.Şu an yazacak çok şey var ama devamında seninde bana göndereceğin cevaplar,daha sonrasında benim sana yazacağım cevap vs. derken olay git gide uzayacak.O yüzden dediğim gibi senin mantaliten bana uymuyor,düşündüklerine katılmıyorum ve yazında bir sürü çelişki görüyorum.Sen takıl kafana göre...Hee eğer yazıma cevap vermedi kaçtı vs. diye de düşüneceksen keyfin bilir,dedim ya takıl kafana göre benim zamanım o kadar değersiz değil
İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim Umarım senin istediğin motosiklet başka bişeyse(ki sanırım şu an istediğin motosiklete sahipsin,hatta babanda da goldwing var) inşallah istediğin motosiklete kavuşursun,Allah'a emanet ol...
geçen benim sefil racing(imsi) motorla gidiyorum yolda. hızım 60-70 malum piston yatak değişmiş rodaj yapıyorum. yanımdan bi fazer geçti, geçerken de motorun gazını açtı, hafiften bi küçümseme hissettim. fazerin ne olduğunu biliyorum tabi ne sürat yapabileceğini de biliyorum(yaklaşık benimkinden +100kmh daha hızlı). baktım adam sanki pek motorculukla alakalı değil daha çok hava peşindeymiş gibi geldi bana yakından,iyi süremiyor korkak gidiyor. ileri doğru trafik baya sıkıştı, olm tiger dedim tam zamanı hem motoru da yeni haliyle denersin bi açtım gazı 10 sn liğine(arabaların arasında tehlikeli zikzaklar yapmak zorunda da kaldım) geçtim gittim, bi daha da göremedim kendilerini. nedir yani bu benim altımda büyük motor var ezerim geçerim havaları. bırakın da garibanlar da eğlensin işte isteyen istediği motoru sürsün, ama kimse sokağa çıkıp motoruyla hava atmasın, atıyorsa da ben motorcuyum demesin.
herkes ister iyi motor sahibi olmayı ama alamaz.
::küçükemrah smileysi::
ben şunu söylüyecem racingi olan kendini bişe zannediyo?sen nesin yani bu hava ne kime ne diye?bunu anlamış değilim
[ ELAZIĞ-MT ]
En iyisi Mobilet...
Al rahat et.......
Nice Race' ciler var , benzin parasini denklestirmek icin yemek yemiyor adam...
Görmemis, cük hesabi...Anlayin iste...
benim fikrim race sadece hava atmak için yaratılmış en azından türkiyede geçerli sahilde geçen racecilere bakın kask kafasında olcağına kolunda
sanki berbere parası yokmuş gibi rüzgara karşı fön çekiyorlar daha ne örnekler
var ama yormucam kendimi deymez
nasıl hasta olmayalım arkadaş adamlar motor yapıyorlar hasta olmamak elde değil
Keşke Tüm MotoRLaR Race Tipi Olsa, Başka ULaşım ARacı Olmasa, HeRkez Race KuLLansa, DeLi Gibi SüRsek CaddeLeRde... Vın Vııınnn Ne GüzeL OluR Dünya... Konuyu Başlatan Arkadaşın Söyledikleri Beni Üzdü. Teessüff EdRim Yane
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
race e binip o havayı alsan sende anlardın dostum
motor havalı.. e binince sende havalı oluyosun.. bu duygu çok farklı yani yaşaman lasım.. bide o kadar da havalı değiller sana öyle gelmiş sen öyle görüyor olabilirsin bakmak var.. bakmak var !!
@rich's peach
Arkadaşım kendimi yanlış ifade etmişim. Bindiğin motor racing değil ama racing kategorisindeki motorlardan farksız demek istemiştim. Babanın Goldwing sahibi olduğunu söyleyerek hazımsızlık çektiğini düşünüyorum. Herkes bütçesine göre motor sahibi olur. Hiçbir motoru küçümsememen gerektiğini düşünüyorum.arkadasim demissin bindigin motor 10 milyar lik uyduruk arbadan farksiz. Motorumu sifir 16.650 YTL ye aldim.Ha merak ediyorsan babamin 2006 Goldwing i var.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
arkadaşlar racing apayrı.. bi kere oturdugun zaman bacaklarının arasında bişe oldugunu hissediyosn. ben motosiklet satıcısıyım ama scootere binmekten hiç hoşlanmıyorm. şehir içinde çok bindim tabi makina için zararlı ama bence bi sakıncası yok. arada bi kopucan derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)