Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Turklerde ki Race Motor hastaligi

REKLAM ALANI
    lewoonline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200 repsol
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla trilyoner olsam naked alırım yine race para vermem ne o öyle cbr 125 cilerin hepsinde cbr600 olsa bak sen ortalığa cbr 125 ilgi görmesi sebeblerinden biri işte haa kalite motor iyi motor bişey diyemem ama honda niye 125 lik race yapmış hala anlamış değilim aslında adam o paraya gidip bir enduro naked alsa daha coll daha iyi olcak ama nerede bas bas bağıracak yaa
    cbr 125 kullanan biri race motor tekniklerini rahatlıkla orenır zaten adı üstünde cbr 125 R.eğer race motorla başlayıp devam ettirmek istenirse bence 1 numara ayrıca grenajlı mopet tarzında şeyler soylemeyın cok kızıyolar
    [B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşım, yazdıklarının bir kısmına katılıyorum, bir kısmına katılmıyorum.

Kullandığın motor 2005 model bir Suzuki Bandit 650s, yani o caddelerde gördüğün "10 milyara uyduruk dikkat cekmeyen bir araba ya da ikinci el bir race" den farksız. Kaç kişi senin bindiğin motora binebiliyor? Amaç hava atmak ise racing üzerine motor yoktur. Eh insanlar da bunun bilincinde, yeni başlayan deneyimsizler bile racing diyor başka birşey demiyor. Caddede gördüğün kaskı bilezik sananların motosikletçilerin imajını sarstığı doğru. Racing motor kullanmak bilgi ister, deneyim ister, para ister ama en önemlisi hazım ister. Binenlerin ne yazık ki büyük çoğunluğu hazımsız insanlar!
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

rich's peach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650s 2005
    @boy

arkadasim demissin bindigin motor 10 milyar lik uyduruk arbadan farksiz. Motorumu sifir 16.650 YTL ye aldim.Ha merak ediyorsan babamin 2006 Goldwing i var. Yani benim sorunum para degil. Bence bir insanin 10 milyari varsa motor almak icin eski bir race alana kadar sifir bir alet alir eger amac motor kullanmaksa.

Burada racing motorla ilgili ahkam kesenlere bakiyorsun cbr125 e biniyor yok hyosung GT250r a biniyor sonra diyor altimda guclu motoru hissetmek zevk veriyor. Allahaskina kizicaksiniz ama dost aci soyler 30 beygir mi cok buyuk guc. O lastiklerin inceligi bisiklet lastigi gibi. Bunlar racingciyse hic olmasin daha iyi ama usturubuyla binene karismam

Yine tekrarlamak istiyorum bunlar sadece benim gorusum kimseye bunlari kabul ettirmeye calismiyorum.

hayalbusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rich's peach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @boy

arkadasim demissin bindigin motor 10 milyar lik uyduruk arbadan farksiz. Motorumu sifir 16.650 YTL ye aldim.Ha merak ediyorsan babamin 2006 Goldwing i var. Yani benim sorunum para degil. Bence bir insanin 10 milyari varsa motor almak icin eski bir race alana kadar sifir bir alet alir eger amac motor kullanmaksa.

Burada racing motorla ilgili ahkam kesenlere bakiyorsun cbr125 e biniyor yok hyosung GT250r a biniyor sonra diyor altimda guclu motoru hissetmek zevk veriyor. Allahaskina kizicaksiniz ama dost aci soyler 30 beygir mi cok buyuk guc. O lastiklerin inceligi bisiklet lastigi gibi. Bunlar racingciyse hic olmasin daha iyi ama usturubuyla binene karismam

Yine tekrarlamak istiyorum bunlar sadece benim gorusum kimseye bunlari kabul ettirmeye calismiyorum.
    tamamen katılıyorum söylediklerini ve artı olarak bi kaç şey ilave etmek istiyorum.1.si direk 600 cc ile başlanılabilir ve bunun çok örneği var 2.si 10.000 ytl az bir para değil 10.000 e değil belki ama3 bin daha koysan üzerine güzel bi makina alırsın yüksek model.ve race dedinmi 100 hp nin üzerinde olacak ve tork'uda yüksek olcak .ayrıca isteyen istediğ şeyi kullanır.buradaki bazı arkadaşlar sanırım burasının motosiklet sitesi olduğunu unutup gereksiz polemikler yaratıyorlar.
    .ve konuyla alakasız bi düşüncem var ne kadar zamandır aklımda ama forum açmaya deeğr bi konu olmadığı için açmadım,honda cbr f lerin tek parça uzun koltuğu nekadar çitkin duruyor ve motosikletin karizmasını yerle bir ediyor...
    Dünyaya gelen her insan, iki gerçeklik arasında kısacık bir hayali, yavaş çekimde seyreder.Hayat Ve Ölüm arasında...

lewoonline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200 repsol
    Alıntı İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BURAŞI TÜRKİYE Eğitim ŞART
    bencede
    [B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P

mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Ahuhauha Arkadasim anlatiyor:
    Race ile gittigim yerler belli Nisantasi, Sports, Atakoy, Taksim Bilgi Univ. Cok mutluyum. Ayrica arkadaki hatuna yeni gelin gibi sarilma demek hos oluyor

Bu konusmaya benim yorumumsa su; eger mutluluksa hayatin amaci race'e evet... Baska hangi motor euphoria'ya yol acabilir. Herkeste bi race olsa belki olum orani cok artardi ama prozac toplumu diye bisi kalmazdi kimse depresyona girmezdi. Yasadigi hayati tatminkar bulan insan sayisi artardi bilemiorum sizde soleyin fikirlerinizi arkadaslar ama lutfen usteki arkadasi elestirmeyin elbette yanlislari olabilir onunda sonucda genctir ama dogrularida var Mutluyum dior

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    Bugune kadar avrupa da bir cok ulke gezdim ve su an bir avrupa ulkesinde universite egitimimi surduyorum. Benim su dikkatimi cekti:

Turkiye deki race motor fazlaligi;

Fakir az gelismis ulkeleri bilemem ama avrupa ulkelerinde motor sayisi 100 se 10 tane race vardir. Turkiye de Motor sayisi 100 se 50 tane race vardir.

Bence Turk insani racing motorun ne oldugunu anlayamamis. Simdi racing cilerin nerelerde dolastigina bakiyoruz sehir ici. Kask dirsekte. Bir kere race motorun sehirici kullanimi inanilmaz rahatsiz. Sehir icinde kullanmak icinse o kadar beygire ne ihtiyac var. Avrupaya bakiyorum bizden kat be kat zengin olmalarina ragmen race motor sehiricinde tektuk gorursunuz otoyollarda bile gormek cok zordur.

Turkiye de ki race motorcular (hepsi degil tabii ki de) motor kullanicisinin imajini zedeliyorlar. Sehiricinde abuksubuk hareketler yapip tehlike saciyorlar. Bu motorlari da bence alma nedenleri sadece gosteris cunku ya 10 milyara uyduruk dikkat cekmeyen bir araba alicak ya da ikinci el bir race alicak ve dikkatleri uzerine cekicek.

Bu sadece benim gorusum katilan katilir katilmayana da karismam.
    dostum tespitin dogru bende yurtdisinda yasiyorum..burdada ayni seyler gecerli..biz yapi olarak hava atmasini seven,motor alirken sirf gosterise bakan ve hatta motr alirken kiz arkadasina soran -hangisi daha guzel.. diye.. iste biz boyle bi milletiz..raceing motorlarin ne kadar ne kadar yanlis bi secim oldugunu anlatamazssin hatta su sitede ilk motor 600 luk veya 1000 raceing diye hava atan bi suru motorcu var ..topicleri bi incele bak.. saglicakla kal..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rich's peach bundan sonra mümkün olduğukca senin topic ve mesajlarına cevap yazmayacağım.Çünkü senin mantaliten belli,bana uymuyor.Şu an yazacak çok şey var ama devamında seninde bana göndereceğin cevaplar,daha sonrasında benim sana yazacağım cevap vs. derken olay git gide uzayacak.O yüzden dediğim gibi senin mantaliten bana uymuyor,düşündüklerine katılmıyorum ve yazında bir sürü çelişki görüyorum.Sen takıl kafana göre...Hee eğer yazıma cevap vermedi kaçtı vs. diye de düşüneceksen keyfin bilir,dedim ya takıl kafana göre benim zamanım o kadar değersiz değil

-benim de bir duam olucak sayin as150 t1 e binen arkadasa insallah racing motora binemezsin.
    İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim Umarım senin istediğin motosiklet başka bişeyse(ki sanırım şu an istediğin motosiklete sahipsin,hatta babanda da goldwing var) inşallah istediğin motosiklete kavuşursun,Allah'a emanet ol...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    geçen benim sefil racing(imsi) motorla gidiyorum yolda. hızım 60-70 malum piston yatak değişmiş rodaj yapıyorum. yanımdan bi fazer geçti, geçerken de motorun gazını açtı, hafiften bi küçümseme hissettim. fazerin ne olduğunu biliyorum tabi ne sürat yapabileceğini de biliyorum(yaklaşık benimkinden +100kmh daha hızlı). baktım adam sanki pek motorculukla alakalı değil daha çok hava peşindeymiş gibi geldi bana yakından,iyi süremiyor korkak gidiyor. ileri doğru trafik baya sıkıştı, olm tiger dedim tam zamanı hem motoru da yeni haliyle denersin bi açtım gazı 10 sn liğine(arabaların arasında tehlikeli zikzaklar yapmak zorunda da kaldım) geçtim gittim, bi daha da göremedim kendilerini. nedir yani bu benim altımda büyük motor var ezerim geçerim havaları. bırakın da garibanlar da eğlensin işte isteyen istediği motoru sürsün, ama kimse sokağa çıkıp motoruyla hava atmasın, atıyorsa da ben motorcuyum demesin.
    herkes ister iyi motor sahibi olmayı ama alamaz.
    ::küçükemrah smileysi::

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben şunu söylüyecem racingi olan kendini bişe zannediyo?sen nesin yani bu hava ne kime ne diye?bunu anlamış değilim
    [ ELAZIĞ-MT ]

En iyisi Mobilet...

Al rahat et.......

Nice Race' ciler var , benzin parasini denklestirmek icin yemek yemiyor adam...

Görmemis, cük hesabi...Anlayin iste...

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen benim sefil racing(imsi) motorla gidiyorum yolda. hızım 60-70 malum piston yatak değişmiş rodaj yapıyorum. yanımdan bi fazer geçti, geçerken de motorun gazını açtı, hafiften bi küçümseme hissettim. fazerin ne olduğunu biliyorum tabi ne sürat yapabileceğini de biliyorum(yaklaşık benimkinden +100kmh daha hızlı). baktım adam sanki pek motorculukla alakalı değil daha çok hava peşindeymiş gibi geldi bana yakından,iyi süremiyor korkak gidiyor. ileri doğru trafik baya sıkıştı, olm tiger dedim tam zamanı hem motoru da yeni haliyle denersin bi açtım gazı 10 sn liğine(arabaların arasında tehlikeli zikzaklar yapmak zorunda da kaldım) geçtim gittim, bi daha da göremedim kendilerini. nedir yani bu benim altımda büyük motor var ezerim geçerim havaları. bırakın da garibanlar da eğlensin işte isteyen istediği motoru sürsün, ama kimse sokağa çıkıp motoruyla hava atmasın, atıyorsa da ben motorcuyum demesin.
    herkes ister iyi motor sahibi olmayı ama alamaz.
    ::küçükemrah smileysi::
    +1 (yarıldım koptum bu küçükemrah smileysi olayına, kazandırmak lazım forumlara )
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    benim fikrim race sadece hava atmak için yaratılmış en azından türkiyede geçerli sahilde geçen racecilere bakın kask kafasında olcağına kolunda
    sanki berbere parası yokmuş gibi rüzgara karşı fön çekiyorlar daha ne örnekler
    var ama yormucam kendimi deymez

armpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nasıl hasta olmayalım arkadaş adamlar motor yapıyorlar hasta olmamak elde değil

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı armpower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl hasta olmayalım arkadaş adamlar motor yapıyorlar hasta olmamak elde değil

ELeCtRiCkChi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZeaLSun 125-7
    Keşke Tüm MotoRLaR Race Tipi Olsa, Başka ULaşım ARacı Olmasa, HeRkez Race KuLLansa, DeLi Gibi SüRsek CaddeLeRde... Vın Vııınnn Ne GüzeL OluR Dünya... Konuyu Başlatan Arkadaşın Söyledikleri Beni Üzdü. Teessüff EdRim Yane
    [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

ArdaTugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 150 cc
    race e binip o havayı alsan sende anlardın dostum
    motor havalı.. e binince sende havalı oluyosun.. bu duygu çok farklı yani yaşaman lasım.. bide o kadar da havalı değiller sana öyle gelmiş sen öyle görüyor olabilirsin bakmak var.. bakmak var !!

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @rich's peach
    arkadasim demissin bindigin motor 10 milyar lik uyduruk arbadan farksiz. Motorumu sifir 16.650 YTL ye aldim.Ha merak ediyorsan babamin 2006 Goldwing i var.
    Arkadaşım kendimi yanlış ifade etmişim. Bindiğin motor racing değil ama racing kategorisindeki motorlardan farksız demek istemiştim. Babanın Goldwing sahibi olduğunu söyleyerek hazımsızlık çektiğini düşünüyorum. Herkes bütçesine göre motor sahibi olur. Hiçbir motoru küçümsememen gerektiğini düşünüyorum.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

arkadaşlar racing apayrı.. bi kere oturdugun zaman bacaklarının arasında bişe oldugunu hissediyosn. ben motosiklet satıcısıyım ama scootere binmekten hiç hoşlanmıyorm. şehir içinde çok bindim tabi makina için zararlı ama bence bi sakıncası yok. arada bi kopucan derim

rich's peach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650s 2005
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @rich's peach

Arkadaşım kendimi yanlış ifade etmişim. Bindiğin motor racing değil ama racing kategorisindeki motorlardan farksız demek istemiştim. Babanın Goldwing sahibi olduğunu söyleyerek hazımsızlık çektiğini düşünüyorum. Herkes bütçesine göre motor sahibi olur. Hiçbir motoru küçümsememen gerektiğini düşünüyorum.
    @boy

Hazimsizlik cektigim den degil cumleyi yanlis anlamisim benim anladigim su;

senin imkanin yok bu motorlari almaya o yuzden dil uzatiyorsun diye

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler