Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Denetime Takılan Motosiklet Sürücüsü Motosikletini Yaktı..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    İstanbul Beyoğlu’nda denetimlerin sıklaştırılması ile polis kontrolünde kasksız ve belgeleri eksik olması üzerine motosikletinin bağlanacağını duyan sürücü kriz geçirerek motosikletini ateşe verdi. Ekiplere mukavemet de gösteren kişi, güçlükle gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken yanan motosiklet itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Şehit Muhtar Mahallesi meydana gelen olayda saat 02.15 sıralarında motosiklet Tarlabaşı Bulvarı üzerinde polis denetiminde durduruldu. Denetim sırasında bilinmeyen bir nedenle sinirlerine hakim olamayarak motosikletini yere atan kimliği henüz öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, aracını ateşe verdi. Ekiplere mukavemet göstererek zorluk çıkaran kişi, polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yanan motosikleti söndürdü. Gözaltına alınan motosiklet sürücüsü, işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürülürken polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak : Dha
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    doberman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Dyna Wide Glide
    kendine bu kadar hakim olamayan insanlar toplu taşımaya binmek için bile eğitime sokulmalı bence.
    espresso bunu beğendi.

Allahın manyağı seni.. O yangın tüpünün parasını biz verdik, azıcık sabredip evinin bahcesinde yaksana..

motorine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Belgelere falan girmiyorum. Ama kask takmak gerçekten bu kadar zor mu? Ben markete giderken bile takıyorum kaskımı. Otobanda bile artçılı kasksız tonlarca insan görüyorum. Benim kask ve eldiven dışında ekipmanım yok. Alamıyorum. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum kendimi. Bu havada bile kalın ceket giymeden binmiyorum motora. Peki bu insanlar neye güvenerek böyle biniyorlar?
    abyasar, espresso, emre yokuş ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    böylelerine keşke ömür boyu trafikten, her türlü araç kullanmaktan men cezası gelse diyorum.

Alıntı motorine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu havada bile kalın ceket giymeden binmiyorum motora. Peki bu insanlar neye güvenerek böyle biniyorlar?
    kalın ceketin herhangi bir koruyuculuğu yok hocam, düşme esnasında uzun kollu sweathshirt 0,3 saniyede yırtılırken, en kalın mont 0,5 saniyede yırtılır,
    mümkün olan en ucuzundan sertifikaları olan bir mont almaya gayret gösterin.
    espresso bunu beğendi.

Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS ADV
    Oksijen israfı resmen. Belgen eksikse bağlanır neye itiraz ediyorsun, sinir krizi geçiriyorsun. Psikolojik problemleri var mutlaka. Normal insan yapmaz bunu.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Gercekten itfaiyecilere üzüldüm böyle bir şeyle ugrastıkları için

Motosikleti
    2022 DL650A
    Bu hapçı gundiyi Koca Ağa Sokak veya Kalyoncu Kulluğu Caddesi'nde ayıltıp kendine getirmişlerdir.
    espresso bunu beğendi.

Tokus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uyuşturucu vardır motorda yakalanmamak için yakmıştır
    espresso bunu beğendi.
    tickles my pickle to see that motor wiggle

motorine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cfmoto 250SR 2024
    Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böylelerine keşke ömür boyu trafikten, her türlü araç kullanmaktan men cezası gelse diyorum.

kalın ceketin herhangi bir koruyuculuğu yok hocam, düşme esnasında uzun kollu sweathshirt 0,3 saniyede yırtılırken, en kalın mont 0,5 saniyede yırtılır,
    mümkün olan en ucuzundan sertifikaları olan bir mont almaya gayret gösterin.
    Haklısın abi şuan kötü bir dönemden geçiyorum, sanırım bir süre daha böyle idare edeceğim. Tshirt ile sürerken çok rahatsız oluyorum ceket falan giyerken en azından psikolojik olarak biraz olsun rahatlıyorum. Doğru değil farkındayım ekipmansız binmemek lazım ama 1 gün sürmesem gece yatamıyorum
    maximusti, ve espresso bunu beğendiler.
    Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.

Benim herşeyim tam hatta eldiven ayakkabi bile olmadan otoparktan çıkarmıyorum motoru ama artık Ankara kizilayda o kadar çok cevriliyorum ve polislerin üslubu ve tavri o kadar kötü ki içimden depoyu açıp benim de yakasım geliyor.İnsana köpek gibi davranıyorlar ve artık ben de müziği bile kapamiyorum hiç birsey soylemeden ehliyet ruhsat veriyorum.İnsanlara sanki suçlu gibi muamele yapıyorlar.Kendileri ise her kuralı istedikleri gibi çiğniyorlar cimere kaç polisi sikayet ettim ama acaba bir yaptırımı oldumu bilmiyorum.Siren yakmadan kırmızıdan geçme sebebi ile az kalsın polis aracına yandan giriyordum, yaya gecidine park eden motorsikletli polisin tekerine çarptım bunlara bir yaptırım uygulanıyor mu acaba cimere yazdıkça ve cimere acilen fotoğraf eklemek gerekiyor.Bence haklı bir protesto stok motorum egzozdan çekildi.Bence hatalı yazılan cezaların faizi ve cekici ücreti cezayı yazan polisten çıkmalı ki cezayı yazarken mantıklı karar versin desibel ölçer olmadan bu cezayı veremesin

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Buyurun, Tayland'da da bir Türk motosikletçi bizi güzel temsil etmiş

https://www.sozcu.com.tr/turk-turist-ulkeyi-karistirdi-yaptigi-hareket-olay-oldu-p42999

Bize zincir mi dayanır yav Zavallı adamlar alışkın olmadığı için büyük şaşkınlık yaşamış bir de

Sonra da herkes yazıyor: "Motorcu haklı abiii"

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Çok yanlıs yapmıs ya önce kendini sonra motosikletini yakacaktı

Kendini yaksaydın sen lazım değilsin kimseye ama o metal parçası motor lazım ve senden 1 milyar kat daha değerli hemen serbest kalan zihniyet nedir adalet diye diye öleceğim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)