Denetime Takılan Motosiklet Sürücüsü Motosikletini Yaktı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kendine bu kadar hakim olamayan insanlar toplu taşımaya binmek için bile eğitime sokulmalı bence.
-
Allahın manyağı seni.. O yangın tüpünün parasını biz verdik, azıcık sabredip evinin bahcesinde yaksana..
-
Belgelere falan girmiyorum. Ama kask takmak gerçekten bu kadar zor mu? Ben markete giderken bile takıyorum kaskımı. Otobanda bile artçılı kasksız tonlarca insan görüyorum. Benim kask ve eldiven dışında ekipmanım yok. Alamıyorum. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum kendimi. Bu havada bile kalın ceket giymeden binmiyorum motora. Peki bu insanlar neye güvenerek böyle biniyorlar?
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
-
böylelerine keşke ömür boyu trafikten, her türlü araç kullanmaktan men cezası gelse diyorum.
motorine adlı üyeden alıntı
Bu havada bile kalın ceket giymeden binmiyorum motora. Peki bu insanlar neye güvenerek böyle biniyorlar?
kalın ceketin herhangi bir koruyuculuğu yok hocam, düşme esnasında uzun kollu sweathshirt 0,3 saniyede yırtılırken, en kalın mont 0,5 saniyede yırtılır,
mümkün olan en ucuzundan sertifikaları olan bir mont almaya gayret gösterin.
-
Oksijen israfı resmen. Belgen eksikse bağlanır neye itiraz ediyorsun, sinir krizi geçiriyorsun. Psikolojik problemleri var mutlaka. Normal insan yapmaz bunu.
-
Gercekten itfaiyecilere üzüldüm böyle bir şeyle ugrastıkları için
-
Bu hapçı gundiyi Koca Ağa Sokak veya Kalyoncu Kulluğu Caddesi'nde ayıltıp kendine getirmişlerdir.
-
uyuşturucu vardır motorda yakalanmamak için yakmıştır
tickles my pickle to see that motor wiggle
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
böylelerine keşke ömür boyu trafikten, her türlü araç kullanmaktan men cezası gelse diyorum.
kalın ceketin herhangi bir koruyuculuğu yok hocam, düşme esnasında uzun kollu sweathshirt 0,3 saniyede yırtılırken, en kalın mont 0,5 saniyede yırtılır,
mümkün olan en ucuzundan sertifikaları olan bir mont almaya gayret gösterin.
Haklısın abi şuan kötü bir dönemden geçiyorum, sanırım bir süre daha böyle idare edeceğim. Tshirt ile sürerken çok rahatsız oluyorum ceket falan giyerken en azından psikolojik olarak biraz olsun rahatlıyorum. Doğru değil farkındayım ekipmansız binmemek lazım ama 1 gün sürmesem gece yatamıyorum
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
-
Benim herşeyim tam hatta eldiven ayakkabi bile olmadan otoparktan çıkarmıyorum motoru ama artık Ankara kizilayda o kadar çok cevriliyorum ve polislerin üslubu ve tavri o kadar kötü ki içimden depoyu açıp benim de yakasım geliyor.İnsana köpek gibi davranıyorlar ve artık ben de müziği bile kapamiyorum hiç birsey soylemeden ehliyet ruhsat veriyorum.İnsanlara sanki suçlu gibi muamele yapıyorlar.Kendileri ise her kuralı istedikleri gibi çiğniyorlar cimere kaç polisi sikayet ettim ama acaba bir yaptırımı oldumu bilmiyorum.Siren yakmadan kırmızıdan geçme sebebi ile az kalsın polis aracına yandan giriyordum, yaya gecidine park eden motorsikletli polisin tekerine çarptım bunlara bir yaptırım uygulanıyor mu acaba cimere yazdıkça ve cimere acilen fotoğraf eklemek gerekiyor.Bence haklı bir protesto stok motorum egzozdan çekildi.Bence hatalı yazılan cezaların faizi ve cekici ücreti cezayı yazan polisten çıkmalı ki cezayı yazarken mantıklı karar versin desibel ölçer olmadan bu cezayı veremesin
-
-
Çok yanlıs yapmıs ya önce kendini sonra motosikletini yakacaktı
-
Kendini yaksaydın sen lazım değilsin kimseye ama o metal parçası motor lazım ve senden 1 milyar kat daha değerli hemen serbest kalan zihniyet nedir adalet diye diye öleceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)