dun motosikletimden dustum ve on frenim bir calisiyor bir calismiyor ve maneti kirildi bunu kendim tamir edebilir miyim? ön abs diskli (pulsar)
dun motosikletimden dustum ve on frenim bir calisiyor bir calismiyor ve maneti kirildi bunu kendim tamir edebilir miyim? ön abs diskli (pulsar)
Edemezsin alüminyum kaynak tutar ama sabit değil,devamlı güç uygulanan parça. Yeni manet almak en mantıklısı
Geçmiş olsun, fren bir çalışıyor bir çalışmıyor derken neyden kastediyorusunuz? Fren maneti gibi önemli bir parçanın tamiri pek olmaz, bahsedildiği gibi yenisi ile değişmesi gerekmektedir.
Bir tutup bir tutmama kısmını anlamadım, buna öyle internetten bakarak çare bulmak zor - sen de pek anlamıyorsun neyin ne olduğunu, bu nedenle anlatman da zor ki birisi anlayıp cevap versin.
Manet kırıldıysa kırılmadan önce bir güzel yamulmuştur. Kaynaklayabilirsin, ama acayip yamulmuş kıvrılmış olacak. Benim bir kırık manet öyle kaynaklandı yedekte duruyor, hani acil lazım olursa falan diye, yoksa üç parmak bile zor atılıyor acayip yamuk falan filan. Lakin bir tutup bir tutmaması bambaşka bir şey, onu bir ustaya göster ya da en azından biraz motosikletten anlayan bir arkadaşınla falan bak.
Sanırım fren diskin yamuldu düşünce , maneti ucuzdur değiştir ama kaynakda olur , geçmiş olsun..
maneti zaten yenisiyle degistirmek istiyorum benim demek istedigim sadece fren bazen tutuyor bazen tutmuyor bu sorun manetle mi alakali maneti degismekte bir sey yok zaten
bu sebepleri kendim galledemez miyim sehirdeki motorculara guvenmiyorum kendim halletmeye calisiyorum genelde ondan dolayi
Fren tertibatındaki bir işlemi "ben yapabilir miyim" diye soruyorsan sen yapmamalısın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)