2024 Motolux ceo 125 önerirmisiniz
Reklamlar
-
Merhaba selamlar hekeze. şehir içi ufak tefek gel git işleri için yeni bir scooter almak istiyorum. Yaşadığım ilde bir çok kuryelik yapan arkadaşların motolux markasını kullandığını gördüm ve ilgimi çekti. Bu markayı önerirmisiniz tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim. Normalde mondial furyy 110 alacaktım ama bu ceo 125 biraz daha donanımlı gibi görünüyor ve kuryelerinde kullandığını görünce belki mondialden sağlamdır diye düşündüm. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
Reklamlar
-
Güzel motor ama işçiliği çok külfetli. Onun dışında fury yerine tercih ederdim.
-
canberkgry adlı üyeden alıntı
Güzel motor ama işçiliği çok külfetli. Onun dışında fury yerine tercih ederdim.
Teşekkürler işçiliği külfetli derken neyi kastetiniz acaba.
-
ugurbahceli adlı üyeden alıntı
Teşekkürler işçiliği külfetli derken neyi kastetiniz acaba.
Arkası disk. Mekanizması çok ters yerde. Lastik değiştirmek işkence olur gibime geliyor. Bende dash var servise götürdüğümde orda vardı ceo. Orda incelemiştim adam lastik değişmek için 2 gündür bekletiyordu motoru. Belki kolay bir yolu vardır illa ki de genel olarak parça kalitesi falan bence furyden bi tık daha iyi. Hepsi spacy, spacy alpha yan sanayisi
-
Merhaba, bu skuteri hiç kullanıp deneyimlemedim ama kuryelerin çok kullandığı bir model ise yedek parça konusunda çok sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. 72 bin liralık bir fiyatı var sarı sitede, ben yerinizde olsam üzerine çok küçük bir miktar daha koyup kilometresi düşük benzer tarzdaki SYM veya Kymco modellerine bakardım. Bu markalar bana Motolux'den daha fazla güven veriyor açıkçası sağlamlık, yedek parça ve servis konularında.
-
Fury kullanan birisi olarak söylüyorum, aldıktan sonra komple işten anlayan bir ustaya söktürüp montajını baştan yaptırırsanız (tesisat dahil) mekanik olarak kuvvetli bi motor. Scooter olmasına rağmen hiç hantal gelmiyor bana. sorunuza gelecek olursak ceo 110 baya bi beyin arızalarıyla ünlüydü. Problemi bu seride aştılarsa fury'den daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
canberkgry adlı üyeden alıntı
Arkası disk. Mekanizması çok ters yerde. Lastik değiştirmek işkence olur gibime geliyor. Bende dash var servise götürdüğümde orda vardı ceo. Orda incelemiştim adam lastik değişmek için 2 gündür bekletiyordu motoru. Belki kolay bir yolu vardır illa ki de genel olarak parça kalitesi falan bence furyden bi tık daha iyi. Hepsi spacy, spacy alpha yan sanayisi
Evet arka jant ile ilgili genelde herkez olumsuz yorum yapmış exra olarak genelde spacy lerin parçaları uymasına rağmen arka jantı hiç bir model ile aynı değilmiş o kısım biraz sıkıntı ama genel olarak çok sıkıntılı bir model değil anladığım kadarıyla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
OsaK adlı üyeden alıntı
Merhaba, bu skuteri hiç kullanıp deneyimlemedim ama kuryelerin çok kullandığı bir model ise yedek parça konusunda çok sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. 72 bin liralık bir fiyatı var sarı sitede, ben yerinizde olsam üzerine çok küçük bir miktar daha koyup kilometresi düşük benzer tarzdaki SYM veya Kymco modellerine bakardım. Bu markalar bana Motolux'den daha fazla güven veriyor açıkçası sağlamlık, yedek parça ve servis konularında.
Motolux'ün satıştan sonra servis ve garanti kısmında çok sorun yaşayacağımı biliyorum. Benzer bir motoru mondial olarak daha önceki yıllarda almıştım ancak ne garantisinden yüzüm güldü ne adam gibi servis bulabildim. Bu markanında çok farklı olacağını sanmıyorum. Beni bu markada cezbeden peşin fiyatına 10 taksit olması donanım olarak emsallerinden önde olması ve çok sayıda moto kuryenin kullandığını görmem. Bu sebeplerden almaya yakınım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
bücürmotor adlı üyeden alıntı
Fury kullanan birisi olarak söylüyorum, aldıktan sonra komple işten anlayan bir ustaya söktürüp montajını baştan yaptırırsanız (tesisat dahil) mekanik olarak kuvvetli bi motor. Scooter olmasına rağmen hiç hantal gelmiyor bana. sorunuza gelecek olursak ceo 110 baya bi beyin arızalarıyla ünlüydü. Problemi bu seride aştılarsa fury'den daha iyi olur diye düşünüyorum.
Evet daha önceki yıllarda beyin arızası gösterge arızası özellikle km okuyucu hatası ve arka jant kırılma sorunu yaşayan onlarca kişi var bu modelde bu sorunları düzeltmişlermidir en ufak bir fikrim yok. Beni burda motolux almaya ikna eden konu hem çok kurye kullanıyor hemde peşin fiyatına (70 bin tl) 10 taksit yapıyor. Öte yandan furyy ye baktığımdaysa peşin 54 bin ama taksit istediğimiz zaman fiyat 64 bin oluyor. Yani arada kalan 6 bin tl ye motolux bana daha donanımlı geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)