Ehliyet sınavı ne zaman olur
Reklamlar
-
Merhaba motor alacağım tek eksik ehliyet ben 1 aya olur diyordum fakat sürücü kursu belli değil biz sana haber ederiz diyorlar Türkiye genelinde aynı gün mü oluyor yoksa il ilçe farklı mı Türkiye geneli aynı ise A2 ehliyet sınavı ne zaman olur tahmini bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Reklamlar
-
Merhaba, ben de kurs araştırması yaptım kısmetse haftaya yazılacağım. İlk sınav 18 mayıs dediler. Sonrasındaki evrak süreçleri 1 hafta gibi sürermiş. İl ilçe sınav değişir mi bilmiyorum İstanbul Anadolu yakasında bu bilgiyi aldım.
-
Neredeyse her hafta sonu sınav oluyor. özellikle direksiyon sınavı her hafta var yazılı olmayabilir. Ben yazıldıktan 1 ay sonra yazılı sınava 2 hafta sonra direksiyon sınavına girmiştim benden 1 gün sonra yazılan bi abi ben direksiyon sınavındayken daha yazılıya girmediğini söyledi. Kurs hocasıyla konus yer yok falan derse zorla bir şekilde öne atsın. Ben öyle yapmıştım. Yoksa çok erteliyorlar haberin olsun.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
-
Yazıldığım yer 10 bin nüfuslu şehir çok yazılan yoktur diye tahmin ediyorum zaten kurs tanıdığım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler