UCUZ F/P KASK KAMERASI TAVSİYESİ
Reklamlar
-
Merhaba Daha önce başıma gelen olayı bilenler vardır belki, uzun uzun anlatmayayım.
Tezcan motovlog'un başına gelen olayla bire bir aynı durumu yaşamıştım geçen yıl.
Trafikte artık kayıt almak istiyorum ama öğrenci olduğum için fazla bütçem yok.
Herhangi bir yerde paylaşmayacağım ama başıma birşey gelirse en azından kayıt altında olsun.
Lafı çok uzatmayayım duşuk bütçeli f/p kask kamerası arıyorum.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
Reklamlar
-
Bütçe belirtmemişsin ama ben f/p olarak Dji Action Pro 3 bulabildim. Bundan 3 yıl önceki fiyatı ile aynı neredeyse. Belki de eskidiği içindir bilemiyorum ama gerçekten garip şekilde uygun görünüyor. Ben de almayı düşünüyorum.
-
Go Pro Hero 4 “BLACK” ve bütçe dahilinde her üst model ikinci el temiz go prolar olur.
-
lehibeny adlı üyeden alıntı
Bütçe belirtmemişsin ama ben f/p olarak Dji Action Pro 3 bulabildim. Bundan 3 yıl önceki fiyatı ile aynı neredeyse. Belki de eskidiği içindir bilemiyorum ama gerçekten garip şekilde uygun görünüyor. Ben de almayı düşünüyorum.
Henüz bütçe ayırmadım. Uygun bir model bulup ona göre planlayacağım.
Bu modelin fiyatı benim için çok yüksek sanırım daha ucuz bir modele ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Go Pro Hero 4 “BLACK” ve bütçe dahilinde her üst model ikinci el temiz go prolar olur.
Sanırım hero 4'ün Türkiyede satışı yok. Ama fiyatı çok düşükmüş ilk seçeneğim bu gibi.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
-
motorine adlı üyeden alıntı
Henüz bütçe ayırmadım. Uygun bir model bulup ona göre planlayacağım.
Bu modelin fiyatı benim için çok yüksek sanırım daha ucuz bir modele ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Sanırım hero 4'ün Türkiyede satışı yok. Ama fiyatı çok düşükmüş ilk seçeneğim bu gibi.
İkinci el sitelerinede gırla bulabilirsiniz. Dediğim gibi bütçeniz varsa 7 black ve üstü daha uzun vadeli bir yatırım olacaktır.
-
GA300
ben de ondan alıcam gibi duruyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler