Pcx Sonrası Hangi Motor D400-Cb250R-Crf250 Rally
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben D400 alırdım. Domi'nin 2. eli iyidir ama tabi ki Honda gibi değildir.
Abi etrafımdaki insanlar hondanın adı yeter diyip çok bulaşma diyorlar bajaj için 2.elde önemli diyip alma diyorlar kafam iyice allak bullak oldu ama isteğim dominar 400 çünkü başka güzel motor yok bu fiyatta.
Reklamlar
-
HarbiyeliTRe adlı üyeden alıntı
Abi etrafımdaki insanlar hondanın adı yeter diyip çok bulaşma diyorlar bajaj için 2.elde önemli diyip alma diyorlar kafam iyice allak bullak oldu ama isteğim dominar 400 çünkü başka güzel motor yok bu fiyatta.
saçmalama hocam dominar 400 ne ya hiç çinli hintli zart zurt motor kullanmamışsın belli ki honda devam cb250r al keyfin kaçmasın
-
doberman adlı üyeden alıntı
saçmalama hocam dominar 400 ne ya hiç çinli hintli zart zurt motor kullanmamışsın belli ki honda devam cb250r al keyfin kaçmasın
Yok abi hiç kullanmadım ama belli kullanan kişiler bazıları belli problem dışında gayet iyi dedikleri için bu kadar kafaya taktım hemde heybetli ayrıca güzel ama siz tamamen çöp dediniz neredeyse crf 250 rally seçeneği var ayrıca cb250r biraz canımı sıkıyor çok böyle iyi durmuyor gözümde.
-
Yok abi hiç kullanmadım ama belli kullanan kişiler bazıları belli problem dışında gayet iyi dedikleri için bu kadar kafaya taktım hemde heybetli ayrıca güzel ama siz tamamen çöp dediniz neredeyse crf 250 rally seçeneği var ayrıca cb250r biraz canımı sıkıyor çok böyle iyi durmuyor gözümde.
tamamen çöp zaten hocam. kimse kendi malını kötülemez bence de harley kusursuz marka ama bi kayış değişecek diyorsun 500 euro mesela. yapma etme bunu kendine cb250r-crf-mt-yzf-gsxr bunlar candır japon al.
-
Bu fiyatlara mt25 felanda alınabilir hocam ama ben bu 3ü arasından d400 tercih ederdim uzun yolada gelebiliyor torkuda yerinde tam bir fp ürünü
-
Kusura bakma da "bitmediniz be kardeşim" bir bilmişsin japon japon, su fanatik gibi japon sevenlere ayar oluyorum. Bindik kardeşim en kral japonuna da , cebimde paramda var maddi durumumda , fakat ben yine gittim hem servisin ilgisi alakası, hem motorun verdiği hissiyat ve rahatlık için dominar aldım. Bir şey bilip bilmeden çöp diyorsunuz ya bende buna bozuluyorum. Kardeşim sen al Dominarını paşa paşa bin bakma japon sevici arkadaşa. Bitmezler.
-
NAMASTE7 adlı üyeden alıntı
Kusura bakma da "bitmediniz be kardeşim" bir bilmişsin japon japon, su fanatik gibi japon sevenlere ayar oluyorum. Bindik kardeşim en kral japonuna da , cebimde paramda var maddi durumumda , fakat ben yine gittim hem servisin ilgisi alakası, hem motorun verdiği hissiyat ve rahatlık için dominar aldım. Bir şey bilip bilmeden çöp diyorsunuz ya bende buna bozuluyorum. Kardeşim sen al Dominarını paşa paşa bin bakma japon sevici arkadaşa. Bitmezler.
Abi şunuda eklemek isterim elimde tek bir yatırımım var eğer o kadar kötü ise kendimi zorlayıp crf alacağım yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Opportunist adlı üyeden alıntı
Bu fiyatlara mt25 felanda alınabilir hocam ama ben bu 3ü arasından d400 tercih ederdim uzun yolada gelebiliyor torkuda yerinde tam bir fp ürünü
Bana liste fiyatı mt-25 çıktı ancak bayi beklemedi motorumu satmamı liste dışı yaptılar alamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
doberman adlı üyeden alıntı
tamamen çöp zaten hocam. kimse kendi malını kötülemez bence de harley kusursuz marka ama bi kayış değişecek diyorsun 500 euro mesela. yapma etme bunu kendine cb250r-crf-mt-yzf-gsxr bunlar candır japon al.
Çevremde bir çok insan bunu dedi bana bulaşma her zaman japon değerlidir diye lakin çok zorlanırım crf alırsam işte kafama takılan bu yoksa alırım.
-
2. el mt25 almıcaksan bence cb250r almanın manası yok dominar ufak tefek sorun çıkartsada servis ağı ve yedek parça ağı çok geniş ve blok olarak iyi bir motor ben olsam bu 3 lü arasından d400 alırdım yinede tercih senin
-
Opportunist adlı üyeden alıntı
2. el mt25 almıcaksan bence cb250r almanın manası yok dominar ufak tefek sorun çıkartsada servis ağı ve yedek parça ağı çok geniş ve blok olarak iyi bir motor ben olsam bu 3 lü arasından d400 alırdım yinede tercih senin
2.el almam sıfır alacağım bende dominar istiyorum ancak işte diyorlar ne kadar sağlam bir honda değil dedikleri için 2.elde 223 alırsın yarın öbürgün 190 zor verirsin dedikleri için bu kadar konu üzerinde duruyorum.
-
Orası doğru çünkü motor karaborsa değil bayi fiyat garantisi veriyor ve malını getiriyor aynı fiyatla. Dolayısıyla piyasada sıfırına bayi fiyatından ulasabildikleri için insanlar, ikinci el satanlar mecbur fiyat kırıyor. Kar etmek isteyenin değil uzun süre binmek isteyenin tercih edeceği araç.
-
NAMASTE7 adlı üyeden alıntı
Orası doğru çünkü motor karaborsa değil bayi fiyat garantisi veriyor ve malını getiriyor aynı fiyatla. Dolayısıyla piyasada sıfırına bayi fiyatından ulasabildikleri için insanlar, ikinci el satanlar mecbur fiyat kırıyor. Kar etmek isteyenin değil uzun süre binmek isteyenin tercih edeceği araç.
A ehliyet alana kadar kullanacağım 2 sene boyunca bugün pcx ile takas için bir yerle konuştum sıfır ile takas edeceğim lakin şuan çok aradayım gidip aradaki farkı verip alsam mı diye düşünüyorum.
-
O konuları açarken çok pişman oldum o zaman çok bilmiyordum motorları şuan avcumun içi gibi biliyorum
Harbiyeli kardeş çok fevrisin, bu kadar insan kaç yıldır kullanıyorken hâlâ bilmedikleri şeyler var. Avucumuzun içi gibi bilemeyiz bence Biliyorsan da sormana gerek yok.
Dominar 400, egzoz tarafına doğru çekiyor haberin olsun.
-
abyasar adlı üyeden alıntı
Harbiyeli kardeş çok fevrisin, bu kadar insan kaç yıldır kullanıyorken hâlâ bilmedikleri şeyler var. Avucumuzun içi gibi bilemeyiz bence
Biliyorsan da sormana gerek yok.
Dominar 400, egzoz tarafına doğru çekiyor haberin olsun.
Bu baktığım motorları biliyorum diyeyim o zaman biliyorsan sormana gerek yok demen olmaz çünkü belki kullanan kişilerin yorumları motoru alırken etkileyecek o değilde motor almak ne zor bir şeymiş aklımı durdurdular 3 günde beğendiğim d400 ile takas yapıp bitiricem lakin biriside takas yapılmaz diyor demesinin sebebi senden onu istediğin fiyata almasını onun ortalama mal olduğunu gösteriyor dediği gibi beni biraz üzdü lakin kafam çok karışık bakacağım.
-
Bu baktığım motorları biliyorum diyeyim o zaman biliyorsan sormana gerek yok demen olmaz çünkü belki kullanan kişilerin yorumları motoru alırken etkileyecek o değilde motor almak ne zor bir şeymiş aklımı durdurdular 3 günde beğendiğim d400 ile takas yapıp bitiricem lakin biriside takas yapılmaz diyor demesinin sebebi senden onu istediğin fiyata almasını onun ortalama mal olduğunu gösteriyor dediği gibi beni biraz üzdü lakin kafam çok karışık bakacağım.
Ya işin sonunda bu kadar takmak ne kadar doğru onu düşünüyorum ben. Bajaj da Honda da eninde sonunda satılır elbet. Bu araçlar seni bir yere de götürür sonuçta. Alabildiğini al yeter diye düşünüyorum. Her şeyde en optimum seçeneğe gideceğiz derken motosiklet piyasasını küçülttük ülkede
-
abyasar adlı üyeden alıntı
Ya işin sonunda bu kadar takmak ne kadar doğru onu düşünüyorum ben. Bajaj da Honda da eninde sonunda satılır elbet. Bu araçlar seni bir yere de götürür sonuçta. Alabildiğini al yeter diye düşünüyorum. Her şeyde en optimum seçeneğe gideceğiz derken motosiklet piyasasını küçülttük ülkede
İyikide almadım şuan pcx hallettim Forza veya tech max arasındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Buradaki konuyu kapatabilirmiyiz admin varsa?
-
Uzun süre kullanıp 2. Elde çöp fiyatına satar mıyım sorunuz için dominarı direk eleyin, 4 5 sene binilecek motor değil piyasa açısından. Sağlamlıkta sorun yaşatmaz ama piyasa konusunda yaşatır.
Crf ile cb250r konusunda şimdi yapacağınız yolun durumu kriter. Çok az araziye giriyosanız genelde asfalttaysanız cb250r çok net, ama köy yolları stabilize yollar ağırlıklıysa crf daha ağır basar. Bi de her ne kadar denk motor da olsalar kullanım kolaylığı olarak hem şehiriçi hem kısa şehirdışı yollarda cb250r önde, hem size hem de artçınıza yeterli konforu sağlar, seleler büyük ve geniş. Crf biraz daha orta menzilli uzun yollar ve bozuk yollarda daha çok konfor verecektir ama şehiriçinde boyutundan ve yüksekliğinden dolayı biraz terletebilir, cb250r şehiriçinde kesinlikle çok daha ağır basıyor.
Kullanım tarzınıza göre siz karar verin ama şahsi görüşüm 3ünün arasında cb250r en mantıklı olanı.
İki motor da 5 yıl sonra değerini ve piyasasını koruyacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)