Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MOTO EKSPERTİZ MESELESİ

REKLAM ALANI
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Analiz moto eksper'i yüzyüze tanırım İstanbul'a arkadaşıma R25 almaya gittiğimiz de tanıdım , videodaki gibi samimi ve detaylı inceliyor . Fiyatı biraz tuzlu ama sonradan 4-5bin TL vermek yerine 1.5-2bin TL vermek daha mantıklı geliyor.
    Kaça yapıyor ?
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaça yapıyor ?
    Şuanlık bilmiyorum en son gittiğimizde 1.5veya 2 gibi birşeydi satıcı karşıladı arkadaşın yanında nakit olmadığı için noterden motosikletin üstüne ekleyerek almıştı.
    TIGERSHARK bunu beğendi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    bende böyle düşündüm ama yine de yorumları okuyayım dedim, yahu krankı silindir pistonu zaten 3 bin lira neredeyse :D bu motorun neyine exper, expere götürülmeyi hak etmeyen bir motosikletcik bu, motosiklet vardır motosikletcik vardır, low bu motosiklet, low, cheap, ucuz, fakir motor.

tamam şimdi motorun sahibini ve kullanıcıları yeterince kızdırdığıma göre şakayı bırakıp ciddi yorum yapabilirim; bu motosikletin parça fiyatları ucuz ve işçilik olarak tek silindir basit bir makine olduğu için tamir parası pek göz korkutmaz ama yine de alırken aklı başına afedersiniz kıçı kalkmamış bir ustaya göstermekte yarar var. 2 bin lira civarı bir para karşılığında motorun sesine bakar, salıncak bilyası, şasi yamukluğu vs. şöyle sürer dengesini kontrol eder... vites geçişlerine bakar şanzıman için falan...

yani dostum zaten 20 bin liranın altında paraya kelle motor satıyorlar bunun... çok dert edilecek bir motor değil bu ama yine de bu masraflara niye giresin ki dimi? aklı başında bir ustaya göster diyeceğim ama öyle usta nasıl bulursun onu ben bilmiyorum, inanın insanlardan midem bulandı artık.

edit: alıntı yaparken normalde alıntı yukarıda olur ama geçenlerde bir üyenin böyle alıntı yaptığını gördüm ve komiğime gitti, bende böyle yapayım dedim.

Alıntı motorine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de yaklaşık 3 ay önce ikinci el drift aldım.
    Expertize götürdük daha girmeden fiyat sordum 3 bin tl dedi kapıdan döndük expertiz falan yapmadım aldım sonra direkt bakım için servise götürdüm
    Orda incelemesini istedim. Herhangi bir sorun yoktu.
    Zaten çin malı motosikletlerin neredeyse en düşük fiyatlı motoru. Bir çok sorunu var kronik vs.
    Emin ol expertizde hiç bir şey çıkmazsa bile en fazla 2 ay içinde bir arıza verecektir.
    Ben gerek duymadım iyi ki de sokmamışım expertize. Karar sizin tabi güvenemiyorsanız ve pek anlamıyorsanız motosikletten götürmeniz tabi ki daha iyi olacaktır.
    Hevesini kırmak istemem ama ben aldığıma pişman oldum bütçen varsa raider çok daha iyi bir seçenek.
    Ben bu motordan çok soğudum. Umarım benimle aynı şeyi yaşamazsınız.
    edit2: kawasaki z800 alan gerizekalı bir arkadaşım vardı benim, arkadaşlığımı bozdum gibi bir şey onunla.. 350 bin liraya aldı motoru ve experi beleş yaptırmış, bir ustaya baktırmış ve usta da "motor iyi, bir şeyi yok" demiş ama motor geberdi, 170 bin lira masraf çıkardı motor...

350 bin lira veriyorsun ve bedava exper yaptırıp güveniyorsun, galiba bende pek akıllı değilim, böyle gerizekalı insanlar ile nasıl arkadaşlık yapmışım kendimi de anlayamıyorum.
    uurrdmrr bunu beğendi.

Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende böyle düşündüm ama yine de yorumları okuyayım dedim, yahu krankı silindir pistonu zaten 3 bin lira neredeyse :D bu motorun neyine exper, expere götürülmeyi hak etmeyen bir motosikletcik bu, motosiklet vardır motosikletcik vardır, low bu motosiklet, low, cheap, ucuz, fakir motor.

tamam şimdi motorun sahibini ve kullanıcıları yeterince kızdırdığıma göre şakayı bırakıp ciddi yorum yapabilirim; bu motosikletin parça fiyatları ucuz ve işçilik olarak tek silindir basit bir makine olduğu için tamir parası pek göz korkutmaz ama yine de alırken aklı başına afedersiniz kıçı kalkmamış bir ustaya göstermekte yarar var. 2 bin lira civarı bir para karşılığında motorun sesine bakar, salıncak bilyası, şasi yamukluğu vs. şöyle sürer dengesini kontrol eder... vites geçişlerine bakar şanzıman için falan...

yani dostum zaten 20 bin liranın altında paraya kelle motor satıyorlar bunun... çok dert edilecek bir motor değil bu ama yine de bu masraflara niye giresin ki dimi? aklı başında bir ustaya göster diyeceğim ama öyle usta nasıl bulursun onu ben bilmiyorum, inanın insanlardan midem bulandı artık.

edit: alıntı yaparken normalde alıntı yukarıda olur ama geçenlerde bir üyenin böyle alıntı yaptığını gördüm ve komiğime gitti, bende böyle yapayım dedim.

edit2: kawasaki z800 alan gerizekalı bir arkadaşım vardı benim, arkadaşlığımı bozdum gibi bir şey onunla.. 350 bin liraya aldı motoru ve experi beleş yaptırmış, bir ustaya baktırmış ve usta da "motor iyi, bir şeyi yok" demiş ama motor geberdi, 170 bin lira masraf çıkardı motor...

350 bin lira veriyorsun ve bedava exper yaptırıp güveniyorsun, galiba bende pek akıllı değilim, böyle gerizekalı insanlar ile nasıl arkadaşlık yapmışım kendimi de anlayamıyorum.
    Yani işçiliği ucuz diye şase , gidon vs. baktırmamak saçma olur , zamanını da sanayide harcıycaksın bide o var :D bu Allahın belası motora bakan ustalar çakma usta oluyor genelde o yüzden 10dklık yağ işini bile 2 saatte yapmışlardı :D O yüzden eksper yaptırmak mantıklı . Nerede oturuyosun? Ona göre usta önerebiliriz forumdaki arkadaşlar olarak.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuanlık bilmiyorum en son gittiğimizde 1.5veya 2 gibi birşeydi satıcı karşıladı arkadaşın yanında nakit olmadığı için noterden motosikletin üstüne ekleyerek almıştı.
    cevap için teşekkürler
    uurrdmrr bunu beğendi.
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)