Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Intercom tavsiyesi

REKLAM ALANI

Merhabalar, sonunda intercom almaya niyetlendim. Knmaster'ın ürünleri çok övülüyordu 6100 almak istiyordum ancak hiçbir yerde stok bulamadım. Kn2100 düşündüm ancak sesi çok az tarzı yorumlar duydum. Benim ıntercomda aradığım en önemli özellik sesin yüksek olması ve kalitesiz ses vermemesi. Çevremde intercom kullanan yok yani görüşme ve bağlantı önceliğim değil belki denk gelirse 1 kişi ile bağlantı kurarım fazla kişi ile kurmam, ayda yılda bir de belki telefon görüşmesi yaparım. Bütçem 3000-4000 arası, bu fiyata alabileceğim en iyi müzik performansı olan ıntercom hangisi acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Saffetsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, sonunda intercom almaya niyetlendim. Knmaster'ın ürünleri çok övülüyordu 6100 almak istiyordum ancak hiçbir yerde stok bulamadım. Kn2100 düşündüm ancak sesi çok az tarzı yorumlar duydum. Benim ıntercomda aradığım en önemli özellik sesin yüksek olması ve kalitesiz ses vermemesi. Çevremde intercom kullanan yok yani görüşme ve bağlantı önceliğim değil belki denk gelirse 1 kişi ile bağlantı kurarım fazla kişi ile kurmam, ayda yılda bir de belki telefon görüşmesi yaparım. Bütçem 3000-4000 arası, bu fiyata alabileceğim en iyi müzik performansı olan ıntercom hangisi acaba?
    üzerine biraz daha koy en kötü cardo veya sene knmasterden iyidir
    espresso bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Bütçemi biraz zorlayıp Cardo spirit alabilirim ama ona da ses kalitesi düşük dediler cardo nun jbl speaker olanları iyiymiş ama onlar da malum çok pahalı spirit modeli knmaster dan iyi ses verir mi?

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Cardo Spirit'in ses kalitesi KNMaster'la yarışır, ses yüksekliği kesinlikle çoook daha fazla. KN2xxx serisinin ses yükseklikleri inanılmaz düşük, kulak tıkacı kullanıyorsanız 100'den sonra müziği duymak bence çok zor. Bütçeyi zorlayıp Cardo almak bence uzun vadede daha doğru bir seçim olacaktır.

İlerde bütçeniz olursa daha sonradan Spirit modellerine JBL kulaklık geliştirmesi yapılıyor, JBL setinin yurt dışı fiyatı 4-5 bin TL bandında.
    espresso ve otopsici bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Cardo bilinen bir marka, knmaster ise çin malı, ithalatçısı üzerine kendi markasını bstırıp ürettirmiş, aynıları aliexpress gibi yerlerde bir sürü farklı marka olarak da bulunabiliyor.
    Khaira ve otopsici bunu beğendiler.

Nakit almayıp 3 taksitle cardo spirit almak mantıklı diyerek cardo spirit modelini az önce sipariş ettim, zamanında bütçeme uyan kompozit fiber olmasından dolayı ls2 challenger kask almıştım interkom yuvası var, 100 km ye kadar rüzgar duymuyorum 100 den sonra sadece kaskın içinde sol tarafta ıslık sesi başlıyor forumda konusunu açmıştım, o problemi de çözersem cardo ile güzel bir keyif alırım umarım, teşekkür ederim yardımınız için
    Khaira bunu beğendi.

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cardo Spirit'in ses kalitesi KNMaster'la yarışır, ses yüksekliği kesinlikle çoook daha fazla. KN2xxx serisinin ses yükseklikleri inanılmaz düşük, kulak tıkacı kullanıyorsanız 100'den sonra müziği duymak bence çok zor. Bütçeyi zorlayıp Cardo almak bence uzun vadede daha doğru bir seçim olacaktır.

İlerde bütçeniz olursa daha sonradan Spirit modellerine JBL kulaklık geliştirmesi yapılıyor, JBL setinin yurt dışı fiyatı 4-5 bin TL bandında.
    Kulak tıkacı ile dün sakaryadan dönerken şarkı çalıyordu, geri kalanını beynim tamamlıyor. Kn2200. Nerden düştük bu belaya🫠

Ses yüksekliğinde cardo diyorsanız ben net alırım o zaman.
    Khaira bunu beğendi.

Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Alıntı Saffetsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçemi biraz zorlayıp Cardo spirit alabilirim ama ona da ses kalitesi düşük dediler cardo nun jbl speaker olanları iyiymiş ama onlar da malum çok pahalı spirit modeli knmaster dan iyi ses verir mi?
    Cardo Spirit kullanıyorum hocam, ses seviyesi oldukça yüksek. Rahatlıkla müzik dinleyip telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Benim aldığımda JBL speaker yok ona rağmen ben çok memnunum. 2 yıldır kullanıyorum.
    Saffetsen bunu beğendi.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9M83...roduct_details
    çifti 3800 tl.

ben bundan toplamda 7 tane aldım, kaskın kalitesine bağlı, bende ls2 stream 2 ile 100 120 ye kadar rahat müzik dinliyorum, ama 100 den sonra konuş kalitesi çok düşüyor. arkadaşımda shark kask var 140 150 civarı çok rahat konuşup müzik dinleyebiliyor, bir diğer arkadaşımda mt kask var, o da yine 120 140 civarı rahat kullanım sunuyor.
    Saffetsen bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hocam gearbestten almıştım 2017 senesinde hala kullanıyorum,, gayet yeterli sizin kriterleriniz için.

https://tr.aliexpress.com/item/32580277949.html
    Saffetsen bunu beğendi.

Motosikleti
    CF Moto NK250
    Sena 5S , kullanıyorum sesinde hiç bir kopma cızırtı yok. Telefonla konuştuğum insanlara söylüyorum. Şu anda motor kullanıyorum diye, yoo hiç öyle ses gelmiyor gayet evde oturuyormuşçasına sesin geliyor diye.

Alın kullanın kullandırın.
    Saffetsen bunu beğendi.

Hem ayranım dökülmesin hem gözüm seyirmesin ..
    Osm@n bunu beğendi.

Crown Micro CMMK-01 kullanıyorum, gayet memnunum benim ihtiyacımı karşılıyor. Kesinti hiç olmadı, karşıyı rahatça duyabiliyorum, şarjı gayet iyi gidiyor, normal şehir içinde sürerken karşı tarafta beni rahat duyabiliyor.

Hangi şartlarda kullandığımı da göz önünde bulundurmanda fayda var: Kaskım scorpion 520 air,motor 125cc, 70-75km/h'i hiç geçmedim sürerken.

Alper600RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Knmaster serisi aliexpresde GEARELEC GX8 olarak satılıyor. yarı fiyatına alabilrisin
    ben 4 aydır aliexpressden aldığım y802x interkomu kullanıyorum. çift olarak aldım birini artçım için kullanıyorum ses berrak şekilde iletiyor. sadece 2 kişi ile bağlanıyor. oda kendi cihazından olmak zorunda. harici kime aldırdıysam herkes çok memnun kaldı seside çok iyi type c girişi var hem şarj olarak hem kulaklık olarak yani yarın bir gün bir arıza olursa soketlerde tamiri kolay olur diye düşündüm çünkü bu işin standartı artık type c oldu. daha önce ne idüğü belirsizi jiekai e1 interkom aldım efor motordan beni çok pişman ettiler satış sonrası destek konuusnda ve aldığımız bütün interkomlar bozuldu

ben bunu kullanıyorum. https://tr.aliexpress.com/item/1005005841079389.html?spm=a2g0o.order_list.order_l ist_main.16.27193d12SbdQKP&gatewayAdapt=glo2tur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)