Hadi Köfte Operasyonu Yapalım ( İstanbul )
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Sağolasın üstat Ptesi sabahı erken yola çıkıp İzmir'e gideceğim için Pazar günü dinleneceğim evde.
İzmir de ne iş yapıyorsun ? Sık sık geliyorsun anladığım kadarıynan.. .. Yakınlarda olursan kahve ısmarlayabilirim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
şarköy sağlamtaş köftecisinde fiyatlar
porsiyon 150
yarım 75
basmadan gelirseniz 750 lira git gel yeter istanbul-şarköy arası
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ben de motoru satılığa çıkadım, Trakya rotalarına uygun bir motorla bu yaz Trakya'da köfte yemediğim köfteci bırakmayacağım.
Hocam trakyaya geldimi köfte değil ciğer yenir ya motor olursa gel bi ciğer gömelim
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İzmir de ne iş yapıyorsun ? Sık sık geliyorsun anladığım kadarıynan..
.. Yakınlarda olursan kahve ısmarlayabilirim...
Bizim genel müdürlük orada, ben gayrimenkul sektöründe franchising veren bir şirketin operasyon ve franhise geliştirme departmanını yönetiyorum. Zaten Mayıs ayı içinde komple yerleşiyorum İzmir'e.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
porsiyon 150
yarım 75
Uçmakdere-Mürefte-Şarköy rotası harika. Şarköy'de mola için de Sağlamtaş köftecisi enfes yer.
-
Bizim genel müdürlük orada, ben gayrimenkul sektöründe franchising veren bir şirketin operasyon ve franhise geliştirme departmanını yönetiyorum. Zaten Mayıs ayı içinde komple yerleşiyorum İzmir'e.[COLOR="Silver"]
gaziemire yolun düşerse beklerim..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
IRau adlı üyeden alıntı
porsiyon 150
yarım 75
Ucuz kalmış diğerlerine göre.
Ahmetbey Bahar köftecisi Lüleburgaz içinde de şube açmış, az önce orada köfte yedim, köftenin kilosu 1200 lira olmuş yani bir porsiyon 250gr desek 250gr köfte 300 lira, yanında piyaz, kola falan derken 420 lira hesap ödedim, pahalanmış dedim. Neyse ki evden yürüyerek gittim, benzin yakmadım.
Yeni motoru alayım ilk işim Şarköy'e köfte yemeğe gitmek olacak.
-
Artık hakikaten dışarıda yemek enayilik olmaya başladı. Geçen hafta biz de Cyan ile kanat yemeye herzamanki yerimize gittik. Kişi başı 1,5'er kanat, 1 küçük salata, 1 ayran, 1 Cola ve 2 suya 1340 TL ödedik. Bizi bir masaya yatırıp şey etmedikleri kaldı. Köfte de artık pahalı, eskiden ayı gibi yedikten sonra 80-90 TL hesap ödediğim günleri bilirim, şu an kişi başı 500 TL altı hesap gelse "oooo amma ekonomik yer bura" der hale getirildik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Yeni motoru alayım ilk işim Şarköy'e köfte yemeğe gitmek olacak.
Abi önce bir alış motora, oraya 2 farklı güzergahtan ulaşım var, 2 yerde de çok sakat virajlar var.
-
Artık hakikaten dışarıda yemek enayilik olmaya başladı. Geçen hafta biz de Cyan ile kanat yemeye herzamanki yerimize gittik. Kişi başı 1,5'er kanat, 1 küçük salata, 1 ayran, 1 Cola ve 2 suya 1340 TL ödedik. Bizi bir masaya yatırıp şey etmedikleri kaldı. Köfte de artık pahalı, eskiden ayı gibi yedikten sonra 80-90 TL hesap ödediğim günleri bilirim, şu an kişi başı 500 TL altı hesap gelse "oooo amma ekonomik yer bura" der hale getirildik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Abi önce bir alış motora, oraya 2 farklı güzergahtan ulaşım var, 2 yerde de çok sakat virajlar var.
Motora alışana kadar Ahmetbey'e gider gelirim buradan.
Zaten motoru alıcam eğitim alana kadar istanbul'da kalacak.
-
Zaten motoru alıcam eğitim alana kadar istanbul'da kalacak.[/QUOTE]
Belirlediğiniz bir model var mı?
-
Köfte yiyeceksen tommygun'ı alıcan abi yanına. Ben onu bunu bilmem. Lokasyon desen var, menü ve fiyat desen var. Adam işi biliyor yani. *ittir edin diyosa da, yemeyin len. Alın termosa kahveyi, gezin gelin
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Köfte yiyeceksen tommygun'ı alıcan abi yanına. Ben onu bunu bilmem. Lokasyon desen var, menü ve fiyat desen var. Adam işi biliyor yani. *ittir edin diyosa da, yemeyin len. Alın termosa kahveyi, gezin gelin
İzmir'e taşınacağım diye 2 gündür full İzmir, Aydın, Manisa köftecilerini araştırıyorum. Kafamda güzel bir ziyaret listesi hazırladım.
-
İzmir'e taşınacağım diye 2 gündür full İzmir, Aydın, Manisa köftecilerini araştırıyorum. Kafamda güzel bir ziyaret listesi hazırladım.
Kardeşim İzmir güzel memleket. Bursa da yaşamasam tercih edeceğim ilk şehir olurdu. Yeni mekanın sana mutluluk ve huzur getirsin. Bursa ya yolun düşerse uğrama sözün vardı unutma. Yemeğimi yemeden göndermem. Telefonum sen de var..
-
Köfte reis Tommy yoksa etkinliktik iptal
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Zaten motoru alıcam eğitim alana kadar istanbul'da kalacak.
Belirlediğiniz bir model var mı?[/QUOTE]
Vstrom 650 alıyorum, satan kişiyle anlaştık, istanbula gidip benim motoru orada kardeşime bırakıp vstrom'u alıcam.
-
Belirlediğiniz bir model var mı?
Vstrom 650 alıyorum, satan kişiyle anlaştık, istanbula gidip benim motoru orada kardeşime bırakıp vstrom'u alıcam.[/QUOTE]
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın....
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın....
Teşekkür ederim.
Çarşamba günü devri yapacağız, bir süreliğine sanki zenginmişim gibi hem xmax hem vstrom motorum olacak.
-
Herkese merhaba,
Uzun zaman oldu işlerin yoğunluğundan siteye giremedim ama hala köfte dönüyor konularda
@tommygun Aydına gidiyorsan balikla aran nasil bilmem ama Balikci Yusufta Barbun ye benim cok izmirden sirf onun icin gitmisligim vardir
Bu arada bende Domi yi degistirecegim bu yaza cift silindir ile girmek istiyorum ama kafam cok karisik Kawasaki Z500, Eliminatör 500, Suzuki SV650 hangisini alayim
-
Ben Antalya'dakilere bakarsın diye tahmin ediyordum. Ya da Konya'da etli ekmekçilere. Aydın, Manisa şehir içi sayılır. Sen köfte yemeye Sultanahmet'e gitmezsin ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
lordmayros adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Uzun zaman oldu işlerin yoğunluğundan siteye giremedim ama hala köfte dönüyor konularda
@tommygun Aydına gidiyorsan balikla aran nasil bilmem ama Balikci Yusufta Barbun ye benim cok izmirden sirf onun icin gitmisligim vardir
Bu arada bende Domi yi degistirecegim bu yaza cift silindir ile girmek istiyorum ama kafam cok karisik Kawasaki Z500, Eliminatör 500, Suzuki SV650 hangisini alayim
SV650 diycem, adım Suzuki fanboy'a çıkacak ama mevcut koşullarda ve şu motorlar arasında ne diyeceksin ki başka?
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
lordmayros adlı üyeden alıntı
...
SV650 on numara.
-
Teşekkür ederim.
Çarşamba günü devri yapacağız, bir süreliğine sanki zenginmişim gibi hem xmax hem vstrom motorum olacak.
Hayırlı olsun abi kazasız belasız, scooter devri bitti artık demek .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)