Hadi Köfte Operasyonu Yapalım ( İstanbul )
-
Grupta free takılan , fırsat buldukca gezebilen bikaç kişiden fazla değiliz.
Belkide birlikte yol yapmaktan çok keyif alıcaz. Sezon açıldı. Anadolu yakası olur , Avrupa yakası olur yapalım bi köfte operasyonu
Reklamlar
-
valla ben müsait olursam gelmek isterim. iyi köfteci bulmak kolay iş değil ama maksat muhabbet olur.
-
Bu hafta sonu full yağmurlu görünüyor.Haftaya falan organize etmek lazım.
-
O anki duruma göre bende katılabilirim.
-
pazar günü güzel görünüyor hava
-
-
freasy adlı üyeden alıntı
bu başlığa tommygun şart
Ben iş amaçlı Ptesi günü motorla İzmir'e gidiyorum, 3 gün kalacağım. Dolayısıyla haftaiçi program yaparsanız katılamam. Lakin bu program biraz sürüşü bol bir program olursa sanki daha keyifli olacaktır. Anadolu ya da Avrupa yakası kısa mesafeden ziyade Trakya, Sapanca ya da Orhangazi gibi rotalarda sürüşün ardından yenecek köfte daha lezzetli olacaktır.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben iş amaçlı Ptesi günü motorla İzmir'e gidiyorum, 3 gün kalacağım. Dolayısıyla haftaiçi program yaparsanız katılamam. Lakin bu program biraz sürüşü bol bir program olursa sanki daha keyifli olacaktır. Anadolu ya da Avrupa yakası kısa mesafeden ziyade Trakya, Sapanca ya da Orhangazi gibi rotalarda sürüşün ardından yenecek köfte daha lezzetli olacaktır.
sapanca da güzel köfte yok güzel köfte kazımpaşa da e5 ten gelirseniz çok yakın veya (köfte haritasında 112 numara ve civarı güzel yerler)
anadolu otoyolundan gelirken kocaeli doğu dan çıkış akmeşe sapağından içeri girince 20 km
-
F54 adlı üyeden alıntı
sapanca da güzel köfte yok
Ben Şahin Islama Köfte'yi çok seviyorum, sırf orası için bile Sapanca'ya gitmişliğim çok. Tabi ki bu işler damak tadı işi, benim sevdiğim başkasına lezzetsiz gelebilir.
-
F54 adlı üyeden alıntı
sapanca da güzel köfte yok güzel köfte kazımpaşa da e5 ten gelirseniz çok yakın veya (köfte haritasında 112 numara ve civarı güzel yerler)
anadolu otoyolundan gelirken kocaeli doğu dan çıkış akmeşe sapağından içeri girince 20 km
direkt mekan tavsiyesi var mı?
-
https://www.motosiklet.net/forum/kon...dinatlari.html
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Sizin köfteciniz Tommygun aslında. Onu yanınıza alın, sonra nereye isterseniz oraya gidin. O size bulur bir yer.
Sadece, biraz yol yapmayı göze alacaksınız.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Sizin köfteciniz Tommygun aslında. Onu yanınıza alın, sonra nereye isterseniz oraya gidin.
O size bulur bir yer.
Sadece, biraz yol yapmayı göze alacaksınız.
Git gel minimum 500 km yoksa resim de yok, paylaşım da yok, konu açmak da yok
-
Git gel minimum 500 km yoksa resim de yok, paylaşım da yok, konu açmak da yok
Pazar günü Eskişehire beklerim
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Nispeten kısa sayılabilecek bir tur olursa, tarih de uygun olursa ben de katılmak isterim.
Kısa mefaden kastım 200-250 km civarı.
Bütün kış yattığım için, uzun mesafe yol yaparsam hem yolculuk sırasında hem de sonrasında çok yorulurum, grubun temposuna yetişemem gibime geliyor.
-
uzunköy köftecisi olabilir kazımpaşaya 3 km
kazımpaşa merkezde erdoğan ve ethem hariç herhangibir yer olabilir salaş yerler daha güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Ben Şahin Islama Köfte'yi çok seviyorum, sırf orası için bile Sapanca'ya gitmişliğim çok. Tabi ki bu işler damak tadı işi, benim sevdiğim başkasına lezzetsiz gelebilir.
aga ıslama köfte nin tek farkı salçalı ekmek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Hocam yazı bekleyin trakya için motoru sattık
-
F54 adlı üyeden alıntı
uzunköy köftecisi olabilir kazımpaşaya 3 km
kazımpaşa merkezde erdoğan ve ethem hariç herhangibir yer olabilir salaş yerler daha güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
aga ıslama köfte nin tek farkı salçalı ekmek
Dönüş de Şile'den olsa ya.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
Pazar günü Eskişehire beklerim ��
Sağolasın üstat Ptesi sabahı erken yola çıkıp İzmir'e gideceğim için Pazar günü dinleneceğim evde.
-
Opportunist adlı üyeden alıntı
Hocam yazı bekleyin trakya için motoru sattık
Ben de motoru satılığa çıkadım, Trakya rotalarına uygun bir motorla bu yaz Trakya'da köfte yemediğim köfteci bırakmayacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)