Hadi Köfte Operasyonu Yapalım ( İstanbul )
Reklamlar
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi kazasız belasız, scooter devri bitti artık demek
.
60 yaşıma kadar bir süre vitesli kullanayım hevesimi alayım, 60'ından sonra belki param olursa Tmax gibi büyük bir scoter ile tekrar scootera dönebilirim ama belki de dönmek istemeyecğim. İstanbuldan taşındıktan sonra şehir içi hiç sürmüyorum, köfteci rotalarında da köy yollarında xmax bozuk yollarda yoruyor, büyük tekerlekli bir motor olsun dedim. iş için İstanbula giderken de otobanda 130-140'la yormadan zorlanmadna gitsin gerektiğinde uzasın da arkamdan arabalar taciz etmesin deyince en makulu vstrom 650 oldu, çok da denk düşen bir tane bulunca da hemen giriştim. yoksa bir iki sene para biriktirip Cyan'ın vstrom'a niyetliydim.
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
60 yaşıma kadar bir süre vitesli kullanayım hevesimi alayım, 60'ından sonra belki param olursa Tmax gibi büyük bir scoter ile tekrar scootera dönebilirim ama belki de dönmek istemeyecğim. İstanbuldan taşındıktan sonra şehir içi hiç sürmüyorum, köfteci rotalarında da köy yollarında xmax bozuk yollarda yoruyor, büyük tekerlekli bir motor olsun dedim. iş için İstanbula giderken de otobanda 130-140'la yormadan zorlanmadna gitsin gerektiğinde uzasın da arkamdan arabalar taciz etmesin deyince en makulu vstrom 650 oldu, çok da denk düşen bir tane bulunca da hemen giriştim. yoksa bir iki sene para biriktirip Cyan'ın vstrom'a niyetliydim.
Vitesli ve büyük hacim cidden güzel bir zevk yaşatıyor insana, V motorun homurtusunun gazı açtıkça artmasının zevki bambaşkadır kolay kolay bir daha scootere döneceğinizi zannetmiyorum . Varsa bir kaç fotoğraf gözümüz gönlümüz açılsın .
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Vitesli ve büyük hacim cidden güzel bir zevk yaşatıyor insana, V motorun homurtusunun gazı açtıkça artmasının zevki bambaşkadır kolay kolay bir daha scootere döneceğinizi zannetmiyorum
. Varsa bir kaç fotoğraf gözümüz gönlümüz açılsın
.
Hele bir istanbul'a gidip vstromu alayım foto atarım.
Bugün sabah çocukları 23 nisan törelerine göürüp getiricem, öğleden sonra 3 gibi istanbul'a doğru xmax ile son şehirlerarası yolculuğuma başlayacağım.
-
Hele bir istanbul'a gidip vstromu alayım foto atarım.
Bugün sabah çocukları 23 nisan törelerine göürüp getiricem, öğleden sonra 3 gibi istanbul'a doğru xmax ile son şehirlerarası yolculuğuma başlayacağım.
hangi modelini alıyorsun abi güle güle kullan
-
Vstrom 650 alıyorum, satan kişiyle anlaştık, istanbula gidip benim motoru orada kardeşime bırakıp vstrom'u alıcam.
Hayırlı uğurlu olsun Espresso
Keyifle kullanmanı dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Belirlediğiniz bir model var mı?
Vstrom 650 alıyorum, satan kişiyle anlaştık, istanbula gidip benim motoru orada kardeşime bırakıp vstrom'u alıcam.[/QUOTE]
Çok sevindim, Tommy dost ile konuşmuştuk inceden haberim vardı V-strom'dan. Çok güzel motor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle keyifle sağlıkla kullanın. Artık köfte rotalarında geride kalmak yok😊
-
Bugün noterde vstrom'un devrini aldım. Yarın plaka bastırmaya gideceğim. Fırsat bulup foruma giremedim, yarın sabahtan da birikmiş şleri haledim öğleden sonra Ümraniye taraflarındaki plaka basan yere gdeceğim noterden aldığım kağıtla. Kadıköy'e yakın başka plaka basım yeri neresi var?
Vstrom 650 XT güzel motormuş, üzerine binince xmax'den sonra dev gibi geldi. şimdilik otoparka çektim, plaka çıktıktan sonra eğitim alıp öyle döneceğim istanbul'dan.
Hele bir koşturmalarım bitsin foto çekip konu da açarım. Yalnız motor çok büyük, daha çok köfte yedirecek bana.
-
Bugün noterde vstrom'un devrini aldım. Yarın plaka bastırmaya gideceğim. Fırsat bulup foruma giremedim, yarın sabahtan da birikmiş şleri haledim öğleden sonra Ümraniye taraflarındaki plaka basan yere gdeceğim noterden aldığım kağıtla. Kadıköy'e yakın başka plaka basım yeri neresi var?
Vstrom 650 XT güzel motormuş, üzerine binince xmax'den sonra dev gibi geldi. şimdilik otoparka çektim, plaka çıktıktan sonra eğitim alıp öyle döneceğim istanbul'dan.
Hele bir koşturmalarım bitsin foto çekip konu da açarım. Yalnız motor çok büyük, daha çok köfte yedirecek bana.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
https://www.tsof.org.tr/index.php/pl...i/676-istanbul
Bu listeye göre en Kadıköy'e en yakın Ümraniye.
-
Hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim çok güzel tercih olmuş. Kazasız belasız inşallah
-
Hayırlı olsun Espresso kazasız belasız bin , bir foto paylaş yahu merak ettik bak
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun güzel seçim =)
-
Hayırlı olsun. Çok güzel bir motosiklet. Allah kaza, bela, ceza vermesin...!
-
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın....
-
Hayırlı olsun, 81 ilin 291 köfte çeşidine ekmeğini banarcasına aldığın keyif kadar keyifli sürüşlerin olsun.
-
Hadi hayırlısı, kazasız belasız inşallah...
-
Güle güle sağlıkla kullanın, hayırlı uğurlu olsun.
-
hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. konuya dönecek olursak bi köfte yemeden mi ayrılacaksınız istanbul'dan, doğru mu anladım?
-
_recoo adlı üyeden alıntı
hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. konuya dönecek olursak bi köfte yemeden mi ayrılacaksınız istanbul'dan, doğru mu anladım?
Dün noterden çıktıktan sonra motorun eski sahibi ve kardeşimle beraber Hasanpaşa'daki meşhur Haçapuri karadeniz pidecisine gittik, pide gömdük. İstanbul'da köfte niye yiyeyim, Trakya'da bulamadığım şeyleri yerim dedim.
Şimdi eğitim ayarlamaya çalışıyorum, eğitim aldıktan sonra da Çengelköy'de çok güzel İzmir usulu Kelle söğüş ve kokoreç yapan yer var orada yiyeceğim.
-
Dün noterden çıktıktan sonra motorun eski sahibi ve kardeşimle beraber Hasanpaşa'daki meşhur Haçapuri karadeniz pidecisine gittik, pide gömdük. İstanbul'da köfte niye yiyeyim, Trakya'da bulamadığım şeyleri yerim dedim.
Şimdi eğitim ayarlamaya çalışıyorum, eğitim aldıktan sonra da Çengelköy'de çok güzel İzmir usulu Kelle söğüş ve kokoreç yapan yer var orada yiyeceğim.
Yok mu makinanın bir fotoğrafı ya? Trafikte gördüğüm tüm 650 XT’leri durdurur siz espresso bey misiniz diye sorarım yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)