Motorumu sattım...
Sudan çıkmış balık gibiyim
Ailem bu sefer motosiklet kullanmama kesinlikle karşı çıkıyor
Ama eğer bir Intruder 600 veya Kawasaki EN 500 bulursanız haber edin
Bitmiyor bu sevda.. Ne olursa olsun
Motorumu sattım...
Sudan çıkmış balık gibiyim
Ailem bu sefer motosiklet kullanmama kesinlikle karşı çıkıyor
Ama eğer bir Intruder 600 veya Kawasaki EN 500 bulursanız haber edin
Bitmiyor bu sevda.. Ne olursa olsun
Hayırlısı olsun.
Umarım yakında kavuşursun istediğin motora
motosiklet bir tutkudur ve o tutkuyla yaşamaktır,tutkuna en kısa sürede kavuşman dileğiyle.
Motorsuz bir hayat mı?
Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Demelisin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bence üzülmek yerine tekrar nasıl ikna edersin yollarını ara
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
şimdiden yeni motorun hayırlı uğurlu olsun,yenisini almaman gibi bişey olamaz sanıyorum.motor sevgisi bukadar içine işledikten sonra ne olursa olsun bidaha alıcaksındır
ya hocam ailenden ayrı yasa alırsın wala hemde durumun warsa 1000rr alırsın be hocam :D
Senin adına çok üzüldüm... Umarım tekrar 2 tekere kavuşursun... Aileleri ikna etmek gerçekten zor, insan bu meretin üzerinde çıkmadan anlayamıyor
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
tez zamanda yenisini alırsın inşallah
hayırlısı olsun üzme kendini
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
amman ben bi başladım bırakamıyorum bu bir bağımlılıkdır kötü bir bağımlılık değil çok güzel bi şey sen bi tane almaya bak
hayırlısı olsun
üzülme kuzucuk yenisini alırsın :
:repci::
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
gecmıs olsun aybıketa uzulme bende senın durumumdayım ama aılem Allah a sukur motora karsı degıller ve hazıran 2007 ye yetısırsek bıtlenecem.
tekrar gecmıs olsun
MT ANTALYA
Allah daha iyilerini nasip eder, inşaallah...
üzüldüm motorundan ayrıldığına.ama bi okadarda sevindim içindeki sönmeyen motor aşkına.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
kız daha beter ol insan alacağı motoru ayarlamadan s atarmı motorunu bee sende amma SAVASXXL MİŞSİN BEEE
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Ben de satacağım Tiger'imi ve yamaha ybr almayı düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)