Yamaha NMAX yüksek km yeni kasa mı düşük km eski kasa mı?
Reklamlar
-
degerk adlı üyeden alıntı
Masrafıyla beraber 130 a gelecekse 130 a düzgün düşük km bir motor alsana niye kendini yoruyorsun onu anlamadım. Biz de arkadaşa yeni kasa nmax bakıyoruz 130-135 bandında bir sürü düşük km temiz sayılabilecek motor var. Olay sadece mekanik revizyonla bitmez eskiyen ve yıpranan tek şey motoru değil. Motosikleti bir bütün olarak düşünürsen en ufak civatasına kadar bütün parçaları 100 bin km yürümüş bunların hepsinin elden geçmesi lazım. Böyle yüksek km motorlarda elini attığın yerden sürpriz bir şey çıkar, elini attığın yer bakım ve ilgi ister. Sen alacaksın belli kafaya koymuşsun, buradan birinin al demesini bekliyorsun o yüzden bir şey demiyorum kolay gelsin
😅Hocam son cümlenizde bı tebessüm ettirdiniz 😂
Yok ben zaten yüksek km uygun fiyata almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi yeni kasanın
Astarı yüzünden pahalıya patlicak o yüzden eski kasalara bakayım onlar gene 60-70 e bulabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
zihnigonen adlı üyeden alıntı
Bence bu gruba sorulan bazı sorular fikir almaktan ziyade yapacakları işe onay almak istemeleri. Madem önerileri dinlemeyeceksin niye soruyorsun?
Yok hocam herkesin fikrini benim için önemli sadece yüksek km motora bakış açısı bence yanlış o yüzden fikirleri dinlemiyor gibi gördünüz beni parçası bulunmayan düşük km çin almaktansa yüksek km parçası bulunan japon çok daha mantıklı o fiyata yeni kasanın o fiyata fazla olduğunu öğrenmiş oldum forum sayesinde teşekkürler
Reklamlar
-
Alacak olduğun motosiklet yol endurosu dediğimiz KTM 1290, Yamaha Süper Tenere, BMW GS 1200, Triumph vs vs motorlar olsa, hatta NC sınıfı motorlar olsa yüksek kilometreler çok önemli değildir. Çünkü bu motorlar dayanıklılık üzerine inşa edilmişlerdir. Bu motorları alıp kullanıp yüksek kilometrelerle övünmek güzel birşeydir (kilometreyi kendin yapmak kaydıyla). Ancak düşük cc motorlarda bu kilometreler yüksek sayılır. hatta sayılmaz bildiğin yüksek. Bir arkadşaımızın dediği gibi sadece motor olarak değil tüm mekanik ve kaporta aksamı yorulmuştur.
Alırsın veya almazsın senin bileceğin iş.
-
Herkese çok teşekkürler almıyorum kararımı verdim
-
Adventure İstanbul'da Nuri bey böyle bir motoru uyguna alıp(gene Nmax) motor yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Çok uygunsa, motor yaptırmayı göze alıyorsanız olabilir tabi, yaşayacaklarınızı göze alıp girmek gerekir böyle işlere.
İş bilen bir ustaya götürüp göstermek, fikir almak elzem bence.
-
Ben de km konusunda ön yargının olmaması gerektiğini düşünen bir insandım. Değil km, kuryenin eline değmiş sıfır kilometre motor dahi almamam gerektiğini bana kanıtlayan kurye arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum, çevresel faktör sağ olsun bende de böyle bir ön yargı oluştu :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)