1 ay sonra hortlatmış olduk ama kafamdaki modelleri bayilerle görüşerek, fiyatlara iyice bakarak 3'e düşürdüm.
Cf Moto 250nk
Bajaj Rs200
Bajaj Ns200 Ug
Sıfır olarak kredi çekip alacağım.
NS 200UG En mantıklı seçenek sanırım. Nk da güzel seçenek ama Çin mi Hint mi derseniz benim tercihim Hint malından yana olurdu.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
ilk motor için dominar kulağa güzel gelse bile alınmaz çünkü aşırı ağır.tecrübe olmadığından baya bir yatar kalkar elemekle iyi ettiniz.açık ara alıcağınız ns200 en güzel acemilik motorudur.ben olsaydım az daha verir rs200 alırdım şahsen tipinden dolayı grenajlı olmasından dolayı.cfmoto bu dönem alınmaz fiyatları belli değil kim kime ne tutturursa.rs200 diyorum
TVS RTR 200. mavi renk. ns 200'le yan yana koy karşılaştır.
Valla çin mallarına kesinlikle bulaşma. Millet bagajında süsü püsü ile dolanır, ben anaktar seti ile dolanıyorum. Git Honda dio vs al bak keyfine. Ucuz diye çin malı alırsın ve daha çok para harcarsın. Firmaların çoğu garantiden parça değistirmiyor. Değiştirse bile rezillik.
Aslında Benelli 125-s de dikkatimi çekmiyor değil...
Qjmotor srk125s, mümkünse blue motorun piyasaya sunduğu ön arka absli model çok memnun edecektir. 100bine sıfır olmasa da sıfır ayarında rahatlıkla bulunabilir.
Merhaba, ben de bu konuyu çok düşündüm, en son NS200 UG ve Voge 125R arasında seçim yapmam gerekti, fiyat farkı nedeniyle Voge tercih ettim. Henüz teslim almadım fakat ay sonu teslim alacağım umarım. Eğer CC düşük gelmezse Voge'ye de bir bakın derim.
NS200 al geç.
İlk mesajında spor motor sevdiğini söylediğin için belirtiyorum. İlk motorunu super/sport alma. Hiç bir anlamı yok, eksisi bol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)