Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Voge SR1 alınır mı?

REKLAM ALANI

Voge SR1 almayı düşünüyorum, alınır mı? Kullanan varsa ne kadardır kullanıyorsunuz, bir sıkıntı yaşadınız mı? Yakıtı nasıl ve yedek parça bulunabiliyor mu?
    Bu fiyatlara önerebileceğiniz, özellikle ön arka disk ABS ve anahtarsız çalıştırma olan başka scooter var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco AK550
    model zaten yeni çıktı. tecrübesi olan pek yoktur. yedek parçaya da şimdiye kadar ihtiyacı olan olmamıştır ama yuki getiriyor sonuçta.
    voge alınır mı bence alınır. daha geçmişi olan benzer bir motor istiyorsanız da rks freccia 150/125 alınabilir. şimdi 50 bin km'de pcx/nmax önerenler gelmeden ben kaçayım.

Dört ay önce üç arkadaş aldık. Bizden görüp bir arkadaş daha aldı. Ben 2500 km'deyim. Arkadaşlardan 5 bin km'de olan var. Henüz bir problem yaşamadık. Sonradan alan arkadaşın gösterge panelinde sıkıntı çıktı. İki gün içerisinde yenisi ile değiştirdiler. Bir arkadaşın da anahtarsız çalıştırmanın mavi ışığı yanmamaya başladı. 15 gün içersinde yenisiyle değiştirdiler. Zorlu şartlarda kullandık. Sakarya Keremali yaylasına çıktık. Kesinlikle kendini bozmayan tok bir motor olduğunu söyleyebilirim. Bozuk yollarda trim sesi gelmiyor. Hararet asla iki dişin üstüne çıkmadı. Kalkışta biraz hantal olsa da yolda üzmüyor. Deparı güzel. 95-97 km hızlardan hafif rampa aşağı ise 117-118'lere çabuk çıkıyor. Dilovası rapmalarını 95-97 sabit hız çıkıyor. Yokuşta hızı düşmüyor. Otoban hızlarına iyi ayak uyduruyor. Sola çıkamasakta orta şeritte rahat tutunabiliyorsunuz. Motorun önü ağır pcx gibi köprü de rüzgarda korkutmuyor. Frenler biraz daha hisli olabilirdi. Isırmasını pek beğenmedim. Şu an peşin fiyatına güzel indirimler geldi alınıp binilir. Biz 125 bine dokuz taksitle almıştık.
    maximusti, bunu beğendi.

trequartista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ VPS 125
    bildiğim kadarıyla sr1 biraz fazla yakıyor 125cc olmasına rağmen, izlediğim incelemelerde minimumum 3-3.5 yakıyo ki bence bu klasmanda fazla. bu yüzden bu fiyat aralığında rks reale 125, sym jetx veya jet14 200, zontesin yeni
    çıkan 125lik scooterı veya bayilerde bulanabiliyoken ve hatta sanırım nakitte indirim de yapılıyorken şartları biraz zorlayıp pcx almayı düşünebilirdim.

Yakıt ortalaması göstergesi tam doğru göstermiyor. Ama motor çokta yakmıyor. Düzgün kullanan biri 2.5 litreyi yakalayabiliyor. Benim gösterge 1.9 gösteriyor reel'de 2.5 litre yakıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)