Başlangıç İçin NS200 Olurmu?
Reklamlar
-
Motor Tecrübem yok hayatımda hiç motora binmedim başlangıç için ns200 olurmu
şimdi ns125 ile başlayıp sat sonra cc yükselt a2 ehliyet al yapmak istemiyorum direk a2 ehliyet alıp ns200 ile başlasam olurmu sizce
koruma demirlerini taktırır eğitim alır motoru trafiğe kapalı bir alanda baya bi sürerim alışmak için sizce olurmu ?
Reklamlar
-
ns 125 ile başlamanın hiç bir manası yok ns200 5-6 ay sonra yetersiz bile gelebilir belki. direkt ns200 ile başla, 200 ile yapacağın hata ve kazayı(allah korusun ama düşe kalka tabii) 125 ile yapmazsın diye bir şey asla yok. disiplinli sürmen yeterli.
-
-
Abs li versiyonlarından başla
-
Ben de Ns200 ile başladım, öncesinde 6 ay kadar scooter bindim 125'lik.
Olur olmasına da, benim başımda motorun inciğini cıncığını bilen birisi vardı, o olmasaydı muhtemelen kafama geçirirdim motoru. Çünkü torklu makine, gazı hafif sert açınca g*tünüz yanınıza geliyor. Debriyaj kaçırınca tekere de geliyor.
Bence eline hiç motor almamış birisi eğer eğitim alacaksa uygundur ama aksi halde uygun değildir. Şakaya gelecek motor değil yeni başlayan birisi için.
Motor alıp ekipman almayacaksanız ayrıca bence bir scooter alın(örn Tvs Jupiter 125, satıp yükselteceğiniz zaman hızlıca elinizden çıkar bu motor, Türkiye'de piyasası çok güçlü) ve yanına full ekipman dizin.
-
fancydriver adlı üyeden alıntı
Ben de Ns200 ile başladım, öncesinde 6 ay kadar scooter bindim 125'lik.
Olur olmasına da, benim başımda motorun inciğini cıncığını bilen birisi vardı, o olmasaydı muhtemelen kafama geçirirdim motoru. Çünkü torklu makine, gazı hafif sert açınca g*tünüz yanınıza geliyor. Debriyaj kaçırınca tekere de geliyor.
Bence eline hiç motor almamış birisi eğer eğitim alacaksa uygundur ama aksi halde uygun değildir. Şakaya gelecek motor değil yeni başlayan birisi için.
Motor alıp ekipman almayacaksanız ayrıca bence bir scooter alın(örn Tvs Jupiter 125, satıp yükselteceğiniz zaman hızlıca elinizden çıkar bu motor, Türkiye'de piyasası çok güçlü) ve yanına full ekipman dizin.
18Nm motosiklet torklu mu? Yapmayın etmeyin. Tekere gelme mi? Yine yapmayın etmeyin.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
18Nm motosiklet torklu mu? Yapmayın etmeyin. Tekere gelme mi? Yine yapmayın etmeyin.
Acemiler ya da kullandığından ilk defa büyük makineye geçenler için torklu gelebilir. Bence de cc sine göre torku güzel bir makine
-
rs200 ile başladım ben, uygundur.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Abi ben ilk defa gazı açınca az kalsın düşüyordum, götüm yanıma gelmişti. Tabii 650 cc 60-70 bg, tork makinelerin yanında oyuncak kalıyor ama hafiflik, "sınıfına ve hacmine" göre tork yüksek olunca bence bilmeyen adama tehlike olabiliyor.
Ben debriyajı elimden kaçırıp gazı hunharca dipleyince tekere gelmiştim, zaten öbür türlü tekere gelmiyor makine ne kadar uğraşırsan uğraş.
-
fancydriver adlı üyeden alıntı
Ben debriyajı elimden kaçırıp gazı hunharca dipleyince tekere gelmiştim
Aman dikkat
-
Ns 200 gayet iyi başlangıç motoru bence rs200den ziyade başlangıç olarak racing tipli motorlara herzaman önyargılı bakmışımdır olası bir düşme çarpma durumunda açacağı masraftan ötürü
-
A2 seviyesinde başlangıç motoru aslında. Kurstayken altıma vermişlerdi çok sakin bi insan olmama rağmen eğitim alanında aragaz vermekten kendimi alıkoyamıyordum. Çabuk gaza gelen bi tipseniz veya potansiyeliniz varsa bence zorlayıcı bir seçim. Yolda gördüğüm tüm pulsarlar azraille birlikte geziyor gibiler. Yani kimine göre başlangıç kimine göre tecrübe sonrası bi seviyede naçizane düşüncem. Ben yine de uzak durayım :D
-
Rowii adlı üyeden alıntı
Motor Tecrübem yok hayatımda hiç motora binmedim başlangıç için ns200 olurmu
şimdi ns125 ile başlayıp sat sonra cc yükselt a2 ehliyet al yapmak istemiyorum direk a2 ehliyet alıp ns200 ile başlasam olurmu sizce
koruma demirlerini taktırır eğitim alır motoru trafiğe kapalı bir alanda baya bi sürerim alışmak için sizce olurmu ?
Eğitim alırım demişsiniz. Düzgün bir "Kapalı alan hakimiyet eğitimi" aldıktan sonra 500cc ile de başlanır, mesele düzgün eğitimde.
Eğer alabiliyorsanız direkt A ehliyet alın ve ns200 ile başlayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)