Motokuryeden Örnek Farkındalık..
Reklamlar
-
Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'
Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne
karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.
Kentte motokuryelik yapan Resul Gür, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine giden sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilginç bir eyleme imza attı. Yüzüne V For Vendetta maskesi takıp, eline de tırpan alan Gür, Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı.
Gür, üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı vatandaşlara okuttu. Gür, ayrıca trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giderek, vatandaşlara uyarıda bulundu. Vatandaşlar Gür’ün bol bol fotoğraf ve videolarını çekerek ilgi gösterdi.
Amacının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Resul Gür, “Ben motokuryelik yapıyorum. Ben ve arkadaşlarım sık sık kaza tehlikesi atlatıyoruz. Çok sayıda arkadaşımız da hayatını kaybetti. Buradan hayatını kaybeden arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. Ramazan Bayramı’nın diğer adı da şeker bayramı. Şeker bayramı şeker gibi geçsin diye böyle bir farkındalık çalışması yapmak istedim” dedi.
Kaynak : Dha
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
Azrail teması Ramazan'da iş yapar. Puanım 9,5/10 .
-
Vatandaşın biri sosyal duyarlılık yapmış trafik kuralları konusunda ahaliyi uyarmış.
Şimdi adamın mesleğini motokurye diye üstüne basa basa belirtmenin ne anlamı var?
Vay be motokuryelerden de böyle adam çıkar mıymış denmek isteniyor?
-
Fikir güzel ama uygulama zayıf. Tırpan olmuş ama V for Vendetta'daki Guy Fawkes maskesi olmamış.
-
Güzel bir girişim, Farkındalık yaratır umarım. Vandetta maskesi yerine Çığlık maskesi daha iyi olurmuş...
-
bu şimdi çok sakat bi durum. ne yani? adam elinde koca tırpanla milletin arasına mı daldı? daldı ve polis de öyle baktı mı?
iyi, ben de pederin otomatik tüfeğini alıp sosyal mesaj vereyim milletin arasına karışıp.
düşünce güzel; ama uygulama sakat. nereden tutsan elinde kalıyor.
-
Güzel güzel eğlenceli olmuş
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Fikir güzel ama uygulama zayıf. Tırpan olmuş ama V for Vendetta'daki Guy Fawkes maskesi olmamış.
Bütçe kısıtlıysa Scream maskesi alamamış olabilir abi Yoksa ben Azrail'in düşük bel kot giyeceğini de sanmıyorum. Böyle daha iyi ama bence, adam elindekileri kullanarak vermiş mesajı.
-
Mesaj net Azrail resimlerdeki gibi değil. O bizden biri gibi, ölüm her anımızda var mesajı da olabilir.
-
ALp_Bayram adlı üyeden alıntı
Mesaj net Azrail resimlerdeki gibi değil. O bizden biri gibi, ölüm her anımızda var mesajı da olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)