Merhaba, herkese sağlıklı günler dilerim.
Şuanda Opel Corsa 1.7 2003 model bir otomobil sahibiyim ve aracımı satıp motora geçiş yapmak istiyorum. Bunun için aklımda chopper tipi motorlar var (tork sesleri ve sürüş biçimleri diğer motor tiplerine göre beni daha çok cezbediyor).
Daha önce aralıklar ile çalıştığım iş yerine ait olan 50-125cc lik scooterlar ile yoğun trafik olmasa bile trafiğe çıkmışlığım ve yaklaşık 1 seneye yakın motor kullanmışlığım var.
Ortalama bütçem ekipman ve motor için toplam 200-250 bin TL. Ekipman ve motor önerilerinize ve siz değerli motor kullanıcılarının deneyimleri ile önerilerinize ihtiyacım var. KUBA SUPERLIGHT 200 önerisine rastladım internette fakat nedense pek ilgimi çekmedi motor, onun yerine 250 Nevada buldum biraz daha iyi sanırım fakat yinede her türlü önerilerinize açığım.
Boy:185
Kilo: 105 (kilo 85 kiloya kadar düşüş olacak aktif olarak spor yapmaktayım.)
Dip not: Ailem aile dostlarımızın geçirdiği ve maalesef ölüm ile sonuçlanan motor kazaları sonucu saadece 125cc scooter alabilirsin diyor bu konuda ikna edici önerilerinize de açığım . 125cc scooter güzel ve açıkçası iş için işimi görür fakat amacım normal kendi aracımda yaptığım gibi kafama esince 60-70 km yol yapıp çeşitli gezi yerlerine gidebilmek yani sadece işe git gel için değil kafa dağıtmak için anlık olarak uzun kısa yolculuklara rahatlık ile çıkabilmeyi istiyorum.