Nihayet kavuştuk, alırım bir hayırlı olsun.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir düşünme ve planlama dönemi, maddi olarak ince hesaplar, hangisini almalıyım konusunda yaşadığım büyük kararsızlıklar..
V-strom 650 mi, Versys 650 mi, ulen o paraya Triumph Tiger 800'ler de var acaba Avrupalı mı alsam düşünceleri; yok yahu onlara param yetmez 170-180 bine Varadero mu alsam acabalar?🥴
En nihayetinde seyahat endurosu hedefime şartları zorlayıp 2015 model 37k km de Triumph Tiger 800XRx alarak ulaşmış oldum. Ben muradıma erdim😊 Tüm motosiklet sevdalısı arkadaşların istediği motosiklete kavuşmasını, bu güzel hisleri yaşamasını temenni ediyorum. Bu süreçte bilgisi, teşviği, kendine has yorumları ile destek veren sevgili dostum Tommygun'a da teşekkür ediyorum. Tekerinize taş değmesin, kalın sağlıcakla.
Reklamlar
-
Şu Varadero'yu iyi ki almadın ya ona daha çok seviniyorum Kardeşim hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
siz yazana kadar böyle bir motorun (Tiger 800XRx) varlıgından haberım yoktu. biraz araştırdım fiyat performans gibi geldi bana
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Şu Varadero'yu iyi ki almadın ya ona daha çok seviniyorum
Kardeşim hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Sağolasın dostum, çok teşekkür ederim. Amin cümlemize diyelim🙏
-
Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız, keyifle kullanın.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız, keyifle kullanın.
Sağolasın hocam, teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
-
Hayırlı olsun gönlümce binip dolaşmak nasip olur inş.
-
-
HAYIRLI OLSUN güzel seçim birkaç resim yok mu
-
Hayırlı olsun darısı başımıza
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı olsun, Allah kaza, bela, masraf vermesin, hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız süresin inslh , hem 3 silindirin tadı bir başka hemde 800 lük Tiger muadillerinden hafif vede güçlü , bende yeni gelecek Tiger 900 ü çok merak ediyorum , güç ve yakıt tüketimi bu sınıfta çok iddialı..
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun gönlümce binip dolaşmak nasip olur inş.
Teşekkürler, sağolun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
DickName adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
HAYIRLI OLSUN güzel seçim birkaç resim yok mu
Çok sağolun. Olmaz mı var fakat siteye yükleyebilecek kabiliyette adam yok😂 Şaka bir yana vakit bulunca yüklemeye çalışacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
BAHAERBEY adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun darısı başımıza
Teşekkür ederim, umarım bir an önce dilediğiniz motosiklete ulaşırsınız🙏
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
D1kd1k adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ederim, cümlemize inşallah🙏
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Allah kaza, bela, masraf vermesin, hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Guven adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum, sağolun🙏
-
Hayırlı olsun ağabey güle güle sür
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız süresin inslh , hem 3 silindirin tadı bir başka hemde 800 lük Tiger muadillerinden hafif vede güçlü , bende yeni gelecek Tiger 900 ü çok merak ediyorum , güç ve yakıt tüketimi bu sınıfta çok iddialı..
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Ben öyle çok farklı çeşit ve cc motosiklet kullanmış biri değilim bunu da üzerine hiç binmeden, sürmeden aldım😊 Lakin ilk sürüşten itibaren hiç yabancılık çekmedim 3 günde 1100 km sürdüm. Şunu söyleyebilirim güç, konfor, denge, kıvraklık ve ergonomi olarak çok güzel bir yerde gerçekten. Tommygun dost gelip sürdüğü zaman kıyasla ilgili net verileri yayınlarız😃
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
ALp_Bayram adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ağabey güle güle sür
Sağolasın kardeşim.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin. Tekerin düz bassın.
-
arican adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin. Tekerin düz bassın.
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)