Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, tekerinize taş değmesin.
kendisini çok fazla beğenmeme rağmen cesaret edipte alamadım. güle güle kullanın. boydan bir fotoğraf isteriz ama
Teşekkür ederim. Fotoğraf yükleme bilgisayardan giriş yapınca halledeceğim inşallah😁[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Tekrar teşekkürler. Taş, toprak, kamp bu işin olmazsa olmazları😃🏞️🏕️
Triumph güzel motor, hayırlı olsun. Varadero'dan vazgeçmeniz de isabetli olmuş
Sanırım becerebildim. Mersinden motoru aldım. İlk gün Silifke-Mut-Karaman-Konya; ikinci gün Konya-Beyşehir Gölü- Eğirdir Gölü-Salda Gölü Serinhisar-Aydın ve üçüncü gün Aydın-izmir ile eve dönüş yolculuğumu sorunsuz bitirdim. Heyecandan fazla fotoğraf çekemedim😅
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Teşekkür ederim, sağolun.
Hem motor güzel hem de güzel gezi olmuş.
Tekrardan hayırlı olsun.
Sürdün mü bol bol tatilde?
Tiger 800 den Tiger 850 Sport a geçen biri olarak çok iyi seçim olduğunu söyleyebilirim. Gerek performansıi gerek sesi, gidişi, duruşu hepsi sorunsuz ve çok keyifli bir motor. Kazasız belasız inşallah...
Hayırlı olsun inşallah. Tekerine taş değmesin.
Yok beyav öyle bir kalabalık vardıki buralarda anlatamam. Vakit buldukça anca silip temizleyip sağını solunu kurcaladım. Elimdeki mini elm327 Obd2 ile bilgisayara bağlayıp servis uyarısını ayarladım😁 AliExpress'ten bir iki aksesuar aldım 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Çok teşekkür ederim, aldım 3 günde bin km sürdüm gerçekten çok keyif aldım. Bir tane 850 sport vardı İzmir'de ama ona gücüm yetmedi 😊Size de yeni motorunuzla kazasız, keyifli sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Sağolun, amin hepimizin inşallah.
Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
güzel motor.. Kazasız belasız keyifle....
Şu aralar 6.60 kafamı karıştırıyor benim de..Geçmişten gelen parça ve servis sıkıntısı gibi takıntıları halledebilirsem eğer..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)