Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Telefon/navigasyon/carplay ??

REKLAM ALANI
    iskampavya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 1000L
    Bu iyiymiş gerçekten teşekkürler zahmet verdim size

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Her türlü kullanışlıdır . Facebook linki çalışır mı bilmiyorum
    https://www.facebook.com/share/p/QP5...ibextid=oFDknk

Motosikleti
    CRF 1000L
    Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her türlü kullanışlıdır . Facebook linki çalışır mı bilmiyorum
    https://www.facebook.com/share/p/QP5...ibextid=oFDknk
    Günaydın Ahmet bey, bende Facebook yok ama baktım çalışıyor teşekkürler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı iskampavya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende titreşim engellemeli bir telefon tutucu aldım geçenlerde, şimdilik sadece yön ihtiyacım olduğunda kullanıyorum, onun dışında güvenmiyorum. Bu konu hakkında @killingroad bir video yapmıştı onu izledikten sonra hepten güvenim azaldı.
    Valla quadlock'un iyice kopar gider gibi görünüyor ama yine sanırım çok daha sağlam o.
    sp-connect'e ise gram itimadım yok yani. mühendisliği harikadır, benim parçada bir enjeksiyon hatası olmuştur bir şey olmuştur ama verdikleri yanıt kabul edilebilir değil. ha bu arada, o GoPro light adapter mi ne haltsa o kit revizyon görmüş bu sene ya da 2023'te..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

Alıntı DickName adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şundan bir tane aldım. Telefonu çantama koyup devam ediyorum. İnişte binişte telefonu sök tak gerekmiyor, düşme sarsılma tehlikesi yok.
    İnterkom bağlantısında ara sıra kesilme haricinde bir sorun yaşamadım şimdilik. Biraz Linux öğrenip hacklemeyi düşünüyorum.
    https://ae01.alicdn.com/kf/S40374c93...9ace3fd9f9.jpg

Ali Emmi bağlantısı da böyle. Fiyatı bugün için 3.329 TL. Aralık 2023'te benim aldığımda 2.764 lera idi. "Egonomi çoğ eyi yeeenim"
    Ya benim bu malzemelerde anlamadığım şu.
    Anlamadığım değil de.. Ya koca aletsin, telefonun GPS'ini kullanıyorsun hala bilmem ne.. Telefon cepteyse de şarjını yiyor, ısınıyor vs vs bir sürü ayrı konu. Ulan Android dağıtımı bedava, böyle bir ekran yaptın madem yükle içine kuralım 2-3 tane app olsun bitsin...

**

Evlerden ırak... Kıyacaksın paraya..

https://carpe-iter.com/
    espresso bunu beğendi.
    youtube.com/@bisuruyorum

Motosikleti
    CRF 1000L
    [QUOTE=killingroad;4772963]Valla quadlock'un iyice kopar gider gibi görünüyor ama yine sanırım çok daha sağlam o.
    sp-connect'e ise gram itimadım yok yani. mühendisliği harikadır, benim parçada bir enjeksiyon hatası olmuştur bir şey olmuştur ama verdikleri yanıt kabul edilebilir değil. ha bu arada, o GoPro light adapter mi ne haltsa o kit revizyon görmüş bu sene ya da 2023'te..

[COLOR="Silver"]

Sizin videoyu izledikten sonra bu malzemelere çok güvenim kalmamıştı ama diger telefon tutucuları da çok kaba bulduğum icin quadlock sipariş etmiştim. Bayram tatilinde birkaçgün arariye girdim şaşırtıcı bir şekilde banamısın demedi..

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    telefon kısa mesafede iş görür ancak uzun yolda, özellikle güneşli sıcak bir havada telefondan açacağınız navigasyon telefonun pilini birkaç saatte bitirebilir. o yüzden navigasyon cihazı daha kullanışlıdır.
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)