RKS NR200 mü Mondial Xtreme Max 200 mü?
Reklamlar
-
Aslında gönül istiyor ki altımıza şöyle güzelinden bi mt serisi çekelim ama ekonomik olarak şu an daha yükseklere çıkamadığım için bu seçenekler arasında düşünüyorum. Sizce yol lastiği takıp supermoto tarzında şehir içi kullanım için hangisi alınır? Kronik sorunlar, parça bulabilme açısından vs hangisini tercih ederdiniz?
Reklamlar
-
Çırak olmak istemiyorsan minimum xpulse 200 al derim.
-
Peki ikinci el 2014-2017 model civarları KTM 200 Duke nasıldır? Şu zamanda sıkıntı yaşatmadan kullanılabilir mi yedek parça, usta sıkıntısı yaşatır mı?
-
Duke 200'ler zamanında çok şık motorlardı ama yeni başlayıp da ekranda yazan "Ready to race" gazına gelen bir çok arkadaşımız tarafından hor kullanılmış olduğunu düşünüyorum. 10 senelik Duke 200 alacağınıza bence de Xpulse 200 daha iyi bir seçim olabilir.
-
Katılıyorum size hocam. Kesiciye sokmalar bağırtmalar çok oluyor ve teker de aynı pakette geliyor. Tanıdık dışından KTM almak sorun gibi biraz.
-
Anladım hocam cevabınız için teşekkürler. Peki 90bin tl ye kadar ikinci el veya sıfır alınabilecek 200-250 cc motosiklet önerileriniz var mıdır?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)