Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi marka koruma demiri ve çanta? 700 cc +

REKLAM ALANI
    nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    Selam romalılar,

Bir Tenere 7’miz var. Olduğu yerde düşürdük biz bunu ve üzerindeki G. komp yamuldu - belki de zaman etkisidir bilemiyorum.

Başka markalarada baktık. Trexes (18k ₺) ve Touratech (20k ₺) iki marka bulduk. Trexes’i duymuştum ama diğerine yabancıyım.

1) Deneyimleyen bilen, yaşanmışlığından tavsiye verebilecek olanları dinleyelim.

2) Çanta da alacağız. 40 lt düşünüyoruz, 45 ve 50+ opsiyon da var. İki kişi uzunyolu da düşünerek öneriniz ne olurdu? teşekkürler
    Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cfmoto 250NK - Hyosung ST7
    Ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama koruma demiri veya takozu çok dayanıklı bir şey olursa da düştüğünde bağlantı yerlerinden şasiyi bükme ihtimali yok mu?
    F54 ve espresso bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı MekoZeko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama koruma demiri veya takozu çok dayanıklı bir şey olursa da düştüğünde bağlantı yerlerinden şasiyi bükme ihtimali yok mu?
    aynen öyle yapıyor tenerem de giwi vardı düşünce gider grenaja dayanır çizerdi sonra düzelttirip çıkardım
    düşünce motor çizlmemeye başladı satarken takıp verdim
    koruma demiri iyidir hoştur ama bence blok hariç takılmasını tavsiye etmem
    MekoZeko bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler