KAMP İÇİN ÇANTA TAVSİYESİ LAZIM
Reklamlar
-
Merhaba motosikletim ile kamp yapmak istiyorum 1 gece kalmalı çok yemek vs işine girmeyeceğim konserve yeterli olur minimal eşya ile yolculuk edeceğim çadır , mat , uyku tulumu , temiz kıyafet , su , konserve 50 litrelik şöyle bi çanta alsamhttps://www.decathlon.com.tr/p/outdo...3&c=S%C4%B0YAH kayışlar yardımı ile kendime iyice sabitlesem yolda bana dengesizlik yaratır mı illaki çantayı motorami bağlamalıyım honda cl 250 kullanıyorum arkada çanta demirim yok yanı bağlayabileceğim alan kısıtlı ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler varsa tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini duymak isterim
Reklamlar
-
artçı selesi de küçük o motorun; arkaya sabitleyemeceğinizi düşünürsek cantayı doldurup hem de uzun silindir cadır mat tulum gibi şeyleri bağlamak hem senı yoracaktır hem de denge problemi yapacaktır.
Kendine göre hesapla; eğer oturdugunda o cantayı yanlamasına sığdırabileceğin kadar boşluk kalıyor mu? kalıyoor ise cantayı artçı selesine yanlamasına koyup üstüne aynı pozisyonda yükleme yaparak gideiblirsin. şu şekil:
-
Ben bu çantadan almıştım daha kullanmak nasip olmadan shad sh58x aldım bunla uzun yolculuklar ideal oluyor.
https://cdn.akakce.com/t.gif
-
demir vs olmadan bağladığın her çanta motora çizik olarak geri dönecektir, eğer iyi sabitleyemezsen yolda düşüp motora takılma ihtimalleri kötü şeyler :(
-
Youtube ve instagramda motobagaj adıyla ali osman abi var adam bayağı iyi çantalar dikiyor bi göz at derim 60-70 lt arası bir çantam var dünyaları alıyor.
-
ali osman ustayı tavsiye ederim
öyle markalı çantalardan daha işlevsel işler yapmış tam motorcu işi ürünleri var
-
F54 adlı üyeden alıntı
ali osman ustayı tavsiye ederim
öyle markalı çantalardan daha işlevsel işler yapmış tam motorcu işi ürünleri var
Kendisi de motor kullanıyor. Ürünlerinin de arkasında duruyor ben 5 yıldır kullanıyorum çantayı çadır sandalye mat yiyecekler giysileri vs bir sürü şeyi içine alıyor bana mısın demiyor.
-
bende 6 yıldır kullanıyorum 3 tane motor sattım ama çantaları vermedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)