Yok hocam herhangi bir akıtma, aksama, yolda kalma yaşamadım.
Hee motorun eksi yanlarından saymayı unuttuğum şöyle bir özelliği var vites düşürürken örneğin 5'ten veya 4'ten boşa atacaksınız. Debriyaj basılı hiç bırakmadan 5-4-3 atabiliyorsunuz lakin 3'ten 2'ye geçmiyor. Vites göstergesinde yazı yazmıyor. Elinizi debriyajdan bırakıp tekrar debriyajı sıkmanız lazım. Her motorda böyle midir bilmiyorum. Bu sorunu serviste gördüğüm biri daha yaşamış.Bu ne gibi bir sorun yaratıyor dönerken vs karşınıza bi araç veya bir engel çıktığında biraz vites ayarlaması zahmetli oluyor.
Buna ilaveten selesi sol tarafta bir kat yaptı, açıkçası ben bunu önemsemiyorum.
Başkada gördüğüm bir sorun yok lakin dediğim gibi amatör bir kullanıcıyım. Facebookta yabancı kaynaklı bazı grupları gördüm 60bin, 40bin km yapanlar var sıfır sorun yazmış.
Sorun olarak ise rodaj bakımında yaşadım. Motor bakımdan sonra depo altından benzin akıttı, ayna civataları iyi sıkılmamıştı onlar 360 derece dönüyordu, aldığım koruma demiri çatlak çıktı ve üstüne de karenajın tırnağını kırmışlardı. Bunları eve gelince fark ettim. Servisle konuştuk biraz tatlar kaçtı her neyse sonradan servis bunların bir kısmını halletti. Kırdığı karenajı ve çatlak çıkan koruma demirini de değişecekler.