yağsız en çok hangi araba dayanacak diye bir video vardı youtube de bir izle istersen kaç dakika çalışıyor görürüsün
evet zarar verebilir ama bunu ölçecek bir test daha bulunamadı
yağsız en çok hangi araba dayanacak diye bir video vardı youtube de bir izle istersen kaç dakika çalışıyor görürüsün
evet zarar verebilir ama bunu ölçecek bir test daha bulunamadı
Motorsiklet degil ama arabamda yag isigi yandiktan sonra duracak yer arayincaya kadar motoru kucagima aldim. Motor stop etti. Cekici ile tamirciye gittim. Arabaya cikma motor taktirmak zorunda kaldim. Kiyas olmasi acisindan yaziyorum.
Muhtemelen yüke gelmediği, zorlanmadığı için bu süre çalıştı. Yolda olsa bu süreleri göremezdi gibime geliyor.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Ya ama işte sen izleyince öyle utanmış ustan... Minik pır pır atan kalbi hızlı atınca yağ koymayı unutmuş olabilir yani olamaz mı? Anlayışsız davranıyorsunuz bence...
Motorun garantisi yoksa en güzeli kendin değiştirmen. Ben yağ değişimine gittiğimde yapılcak başka işte varsa ustam yağı boşaltır arka yada ön balatayı sökerken yağ iyice boşalsın diye bekler ve bana yağ koymadım unutma der. Sigaraya çıkarım vs vs geldiğimde tapa kapalıysa 'yağ koydun dimi' diye sorarım alırım motoru çıkarım. Senin durum çok şansız bir durum ve dedikleri gibi motorun hasar almama şansı çok düşük. Şimdi değilsede 10/15 bin sonra hissedersin.
Savcılığa ya da karakola giderek ne umuyorsun ? Savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidersin. Senin başına gelen Türk Ceza Kanunu uyarınca herhangi bir suç değil, bu durumdan olsa olsa tüketici uyuşmazlığı çıkar.
Motorunun markası ne ? Yetkili servise mi gittin ? İş emri açıldı mı ? Motoruna yağ konulmasının unutulmasına ilişkin elinde herhangi ispat edici belge var mı ? Savcılığa falan gidip hem kendinin hem başkalarının vaktini alma.
Bilindik bir markaysa müşteri hizmetlerini ara en fazla oradan sonuç alabilirsin. Yok rks yuki mondial vs ise de geçmiş olsun, o tamirciden çıktıktan sonra artık yapabileceğin hiçbirşey yok, kimsenin sorumluluk alacağını sanmam.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ustayla görüştüm parça sipariş edicekmiş motoru söküp parçalarını değiştiricem dedi herhangi bir kalıcı hasar kalır mı acaba
Ulan ne ustalar var beeee
Abi kime ne iş yaptırırsan yaptır. Gözle yapabileceğin kontrolleri yapmadan teslim alma.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Kimse de sormamış. Motorun markası modeli nedir acaba?
İyi sabır varmış sende tebrik ederim. Motor yağını unutuyor ama başımda durup beni şaşırttın diyerek sıvı yağ olup üste çıkmayı unutmuyor beyefendi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)