Tvs raider 125de arka taraftan gelen gıcırtı sesi
Reklamlar
-
Tümsekten geçerken bazen yavaş giderken seleye bastırınca aşırı gıcık gıcırtı sesleri geliyor servise götürdüm adam bir şeyler yaptı düzeldi eve geldiğimde tekrar ses geliyordu 3 kez götürdüm 3.de 1-2 gün ses yoktu geçti sanmıştım bugün tekrar gelmeye başladı nasıl çözebilirim bu durumu
Reklamlar
-
motor kaç km de.Bende de raider var 1350km oldu. Arka fren pedalına bastığında arka stop lambasını tetikleyen telin çıkması dışında hiç sorunum olmadı.
birde gevşeyen vites pedalı. Amotisör yumuşak ayarda mı ? Ben iki kişi uzun sayılabilecek yollara çıkıyorum dediklerim haricinde bir şey duymadım.
-
Sesin geldiği yerleri yağlayın kesilir .
-
Motor 900km civarında hocam henüz bir sıkıntım olmadı çok şükür amartisör ayarında bir fikrim yok maalesef ilk motorum ve parçalar hakkında pek bir fikrim yok ama gıcırtı sesini birkaç kişiden daha duymuştum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Usta yağladı ve bir şeyler falan da sıktı ama ses tekrsr gelmeye başladı
-
Eminrsll adlı üyeden alıntı
Motor 900km civarında hocam henüz bir sıkıntım olmadı çok şükür amartisör ayarında bir fikrim yok maalesef ilk motorum ve parçalar hakkında pek bir fikrim yok ama gıcırtı sesini birkaç kişiden daha duymuştum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Usta yağladı ve bir şeyler falan da sıktı ama ses tekrsr gelmeye başladı
Sesin geldiği yerleri tespit ettiyseniz fotoğrafını çekip atabilirmisiniz? Eğer bir çözüm yolu varsa fotoğraftan tespit edebiliriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)