Tech Max ve Crf diyerek hepimizi ters köşeye yatırdın. Ne diyelim, hayırlı olsun şimdiden. Seneye "600.000 TL civarı motosiklet önerisi" diye konu açtığında sana Mondial Superboy önereceğiz.
Tech Max ve Crf diyerek hepimizi ters köşeye yatırdın. Ne diyelim, hayırlı olsun şimdiden. Seneye "600.000 TL civarı motosiklet önerisi" diye konu açtığında sana Mondial Superboy önereceğiz.
sen yengeyi crf'ye bindir, seni boşamazsa bi şey bilmiyom ben de
Yol yapacaksaniz, sehir disi tura cikacaksaniz nc750s e bi bakin derim. 300-350 arasi tertemiz az kilomtreli yuksek model alabilirsiniz. One bi tur cami, arkaya sirt dayamali bir canta ile hem artci, hem siz 10 numara yol yapabilirsiniz.
nc750x gibi karaborsa olmadigi icin fiyatlar uygun, underrated bir arkadas nc750s
Valla şimdilik şikayet etmedi ama 1-2 saat binmedik motora, 1-2 saat binince motoru yasaklar bana diye korkuyorum. :/
Abi yüreğimde yatan aslan Africa Twin, seneye piyasa uçmazsa(lol) ve 600k param olursa direkt Africa Twin, ondan sonrası benim için şımarıklık.
Superboy'u yedirtmeyiz ayrıca, hepimizin içinde birer apaçi yatıyor. Tel jantlarına neon ışık takmayak mı?
Selam tekrardan, ters köşe yapmaya geldim.
Çok çok uyguna Cf Moto 650MT aldım, çok uyguna gelmiş olmasa Çinli almazdım ama alete biner binmez aşk yaşadık accık. Nk250 falan binmiş eh işte olmuştum ama bu modelin hissiyatı cidden Çinli değil, grenaj kalitesi ve hissiyatı bugüne kadar denediğim Çinlilerden bi tık üstte bence.
Foti dandikliği için özür dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)