Bugün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.Olay henüz çok sıcak.Yarım saat olmadı yaşanalı.
Her zamanki gibi işten eve gelirken ,tam olarak Ispartakuleleri Beylikdüzü yönündeki gişelerin orada emniyet şeritinde normal seyir halinde ilerlerken,beyaz bir fiat egea önümdeki motorcu çiftin önüne çok ani ve sert kırdı.Önümdekine çarpsa arkada benim de kaza geçirmem çok büyük olası...Önümdeki ve ben kornaya asıldık tabi.Egea ve içindeki 3 kişinin dünya umrunda olmadı.Önümüze kıran Egea nın tam da önünde bir trafik polisi aracıyla ilerliyor.Hemen polisin şoför mahali tarafına yanaştım.Polis yanındakiyle güle eğlene sohbet ediyor.10 Saniye önce arkasında yaşananların farkında bile değil.Baktım beni farketmiyor bile.Hemen kornaya bastım.O tatlı sohbetini bölmüş olmalıyım ki bir anda suratını ekşiterek kedi-köpek kovalar gibi eliyle git buradan işareti yaptı.Kornaya tekrar bastım.Bu kez camını indirdi çok şükür.Olayı anlattım.Bana "s*ktir git buradan seninle mi uğraşacağım" dedi ve camını kapattı.Tabiiki hemen arkasındaki egea benim şikayet ettiğimi anlayıp,polisinde bana s*ktir çekişini görünce çakarlarını açıp kornaya asılarak peşime verdi.Trafiğin sıkışık olmasından faydalanıp tabiiki uzadım oradan fakat en büyük pişmanlığım,henüz 2 ay evvel yeni gopro alıp ta onu kullanmamak oldu.Dümenden eğlencesine bi kanal açmıştım kendime 1,5 ay önce.. Öylesine pekte üzerine düşmediğim ,video başına 500-600 izlenmeli bir youtube kanalı..Keşke diyorum go proyla çekimde olsaydım.Gerekirse editlemeyle günlerce uğraşır,google ads e de bir ton para bayılıp izlenmesini artırarak bu polisin yaptığını bi güzel yayınlasaydım..Keşke.
Bazen videolara denk geliyoruz hepimiz.Polislerimiz dayak yiyor vs.Ben de bu tarz videoları izlerken çok sinirlenirdim1 ama artık anlıyorum ki olayların iç yüzünü tam olarak bilmeden taraf olmamak lazım.Bu ülke artık saçma bir yer olmaya başladı.