z500, ninja500, eliminator500
Reklamlar
-
kawsaki basliktaki motorlari getirmis.
Eliminitor500 fiyati 368 bin tl. Z500 ve njnja500 fiyat bilgisi paylasilmamis. ilgilenenlere duyrulur.
Not: Bu modeller avrupa ve amerikada da daha yeni yollara cikti. Aferin kawasaki.
Not: Honda hemserini gorup utanirmisin bilmem.
Reklamlar
-
Çanakkale'deki Kawasaki teknik servisi bayağı iyi. Bu şahane haber var ya. Eliminator 500 ne güzel gözüküyor öyle
-
modellerin üçüde gerçekten çok iyi duruyor,
a2 ehliyet uyumlu olması da ayrı güzel. inşallah fiyat düzgün bir fiyat politikasıyla girer. biz alamasakta yollarda görürüz en azından.
-
kawasakide bi hareket var suan cok heyecan verici
youtuberlar reklamlar yeni modeller vs vs bi calisma var kafa yorulmus biraz hareketlenelim diye.
Guzel gelismeler. Yamaha ve Hondanin simarikligindan yararlanip iyi isler yapacaklar sanki.
-
Bu aralar orta hacimde ciddi canlanma var, çoğu marka bu kısma baya bir önem vermeye başladı.
-
Dispiritör hala z moto mu
-
Eliminatör'e nasıl bir egzoz koymuşlar öyle soba borusu mübarek... Yani o egzozu koymak için kör olmak lazım motorun bütün havasını bitirmiş..
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Eliminatör'e nasıl bir egzoz koymuşlar öyle soba borusu mübarek... Yani o egzozu koymak için kör olmak lazım motorun bütün havasını bitirmiş..
Yuvarlak farlari yeter onun Ben bu eliminatoru baya bi begendim.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Yuvarlak farlari yeter onun
Ben bu eliminatoru baya bi begendim.
Kasası benimde hoşuma gitti...
-
368 bin lira baya iyiymiş. Xmax 250 ye o parayı istiyorlar şu an. Orta hacime can geliyor. Bu hareketlenmeyi kim akıl ettiyse doğru zamanda doğru hamle yapmış. Yamaha ve Honda hegemonyası kırılsa yeter aslında
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Dispiritör hala z moto mu
evet hala zmoto
-
abyasar adlı üyeden alıntı
Çanakkale'deki Kawasaki teknik servisi bayağı iyi. Bu şahane haber var ya. Eliminator 500 ne güzel gözüküyor öyle
Adalıdan mı ?
Üç model de hoşuma gitti açıkçası benim.
Ama o fiyatlar pek gerçekçi değil sanki...
-
yec adlı üyeden alıntı
Adalıdan mı ?
SC Moto'da Volkan Abi ve Abdullah Abi var, bayağı iyi orası. Bajaj ve Kawasaki bakıyorlar. İş yerini Volkan Abi yönetiyor, Abdullah Abi de iyi bir motosiklet ustası.
yec adlı üyeden alıntı
Ama o fiyatlar pek gerçekçi değil sanki...
Bir tek ödediğimiz fiyata inanalım biz :D Türkiye burası her şey olabilir.
-
Artık fiyatlara takılmadan bakıyorum modellere. Kawasaki'de bu modelleri getirerek gerçekten müthiş iş yapmış. Örneğin ben cc yükseltecek olsam ilk düşüneceğim motorlardan ikisi z500 ve ninja500 olur net bir şekilde. Eski cbr500r'a para vermektense bu modeller bence daha tercih edilebilir g ibi.
-
KAWA 500 SERİSİNİ tekrardan piyasaya sürmüş eski 3 lemesine atıf yapmış
umarım kle 500 ü de tekrardan günceller şöyle enjeksiyonlu abs li bir 500 cc enduro da yapar
fiyatlarda çok uygun piyasaya göre
-
Ufak bir bilgi daha;
eliminator ingiltere fiyati 6k pound
z500 fiyati ise 5700 pound.
z500 un fiyati 350 ve altinda olacak muhtemelen.
-
Kawasaki gene şaşırtmayıp bit kadar motor yapmış. CB500F ile Z500 aks aralıkları arasında 5cm fark var...
-
Bu cc aralığı için mantıklı bir iş yapıldığı konusuna katılıyorum.
Fiyat konusu biraz değişik ama. Misalen 500SE,sanmıyorum ama,bahsedildiği gibi bugünki fiyatlara göre 350bin civarı gelirse Duke 390a ciddi rakip olur.
Arayışta olan benim içinde güzel bir alternatif olur.
-
https://www.kawasaki.com.tr/Home/FiyatListesi
ninja ve z500 ün fiyatı belli oldu, gerçekten çok iyi fiyatlar.
bir sonraki motor listesine alındı. duke yerine gerçekten tercih edilir artık.
ama bazı yerlerde o paraya düz maşa kullanılıyor diye eleştiriler gelmiş,
bu ters maşa, düz maşa ne olaki? forumda da bu konuda net bir cevap bulamadım.
-
Özellikle Eliminitor 500'ün fiyatı gayet iyi, eğer stok sorunu yoksa (fazlasıyla getirmişlerse motoru) bence çok satar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)